-25%

Anti-aging krémová maska

Rating:
99%
SKU: 893
Běžná cena 1593 Kč Akční cena 1195 Kč
Intenzivní maska určená k ošetření zralé a namáhané pleti, která ztratila pružnost a má sklon k tvorbě linii a vrásek. Zpevňuje, vyhlazuje a regeneruje. Výsledkem je omlazená pleť, plná života.
Dostupnost: Skladem
SKU
893

ZPEVŇUJE, VYHLAZUJE. REGENERUJE. 

Přírodní pleťová krémová maska ​​je jako stvořená pro ošetření zralé a namáhané pleti, která ztratila pružnost a má sklony k tvorbě vrásek a linií. Obsahuje vzácné rostlinné ingredience.
Sečuánský koření má okamžitý liftingový účinek a dlouhodobý efekt na redukci vrásek. Navíc uvolňuje a uklidňuje podrážedenú pokožku. Pryskyřičné šťávy z pistácie znovu aktivují buněčný protein a regeneraci podpůrných vláken v pojivové tkáni. Komplexně tak působí proti stárnutí. Výsledkem používání této intenzivní přírodní masky je omlazená, zpevněná pleť s viditelně jemnými vráskami, plná života.

  • Stimuluje regeneraci kožních buněk
  • Zpevňuje kontury
  • Vyhlazuje a regeneruje pleť

Přírodní pleťová maska ​​je nesmyvatelný, má nádhernou vůni a příjemnou krémovou texturu. Kosmetický produkt se prodává v nádherném luxusním skleněném obalu a vypadá jako kosmetický šperk.

Aplikace:

Nanášejte na vyčištěnou pleť, vynechejte oblast kolem očí. Nechte působit 10 - 15 minut, následně jemně vmasírujte. Nesmývejte, maska se kompletně absorbuje do pokožky. Aplikujte 1 až 2 krát týdně.

Podrobnosti
SKU 893
Výrobce Börlind GmbH.
Balení 50ml
EAN 4011061008931
Určení Pleťové masky
Typ pleti Zralá pleť
Napište svou recenzi
Hodnocený produktAnti-aging krémová maska
Vaše hodnocení
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda  je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov. 
  • AROMA [FRAGRANCE] Esenciálne oleje, destiláty, parfumy, vonné látky a aromatické látky. Kolektívny termín pre všetko, čo obsahuje vonné látky: od individuálneho éterického oleja až po parfémové kompozície zložené z mnohých rôznych vonných látok.
  • BENZYL ALCOHOL Benzyl alkohol. Bezfarebný, nedenaturovaný etylalkohol, získaný fermentáciou rastlín s obsahom škrobu alebo cukru, prirodzená zložka napr. jasmínu a hyacintu. Alkohol je nasadený ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné látky, zvýrazňuje vôňu. Má tiež osviežujúci, adstringentný (sťahujúci), tónovací a konzervačný účinok a tiež stimuluje krvný obeh.
  • BENZYL BENZOATE Benzyl benzoate. Vôňa. Maskuje prirodzenú arómu neparfumovaných zložiek vďaka jeho balzamickej aróme. Zároveň sa používa ako konzervant a rozpúšťadlo (rozpúšťa ďalšie látky v prípravku). Nájdeme ju napr. v bobuľovitých plodoch a získava sa napr. z esenciálných olejov napríklad ylang-ylangu, škorice alebo benzoe.
  • BENZYL SALICYLATE Benzyl salicylate. Číra bezfarebná tekutina so sladkou kvetinovou vôňou. Prísada, ktorá chráni produkty pred znehodnotením prostredníctvom absorpcie, odrazu alebo rozptylu UV žiarenia. Tieto zložky môžu byť použité aj k ochrane vlasov pred UV žiarením. Maskuje základný zápach, do prípravku sa pridáva za účelom vône.
  • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA] Bambucké maslo. Tuhý rastlinný tuk získaný zo semien afrického stromu. Má veľmi dobré vlastnosti a je ideálny pre suchú, podráždenú pokožku. Slúži ako zahusťovadlo v emulziách.
  • C10-18 TRIGLYCERIDES Tuková zložka. Tuk získaný z glycerínu a tuhých rastlinných mastných kyselín. Zahusťovadlo vo výrobkoch a emulziách.
  • Camellia Japonica Seed Oil Olej zo semien čajovníka, tiež známy v Ázii ako Tsubaki olej. Tradične používaný v starostlivosti o pleť a vlasy. Veľmi hustý, ale nelepkavý. Je zvlášť vhodný pre suchú pleť.
  • CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE Neutrálny rastlinný olej, získaný z kokosového orecha. Olej má dlhú životnosť a ponúka vynimočnú kompatibilitu s kožou. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva za sebou mastný lesk.
  • Ci 77891 [Titanium Dioxide] Oxid titaničitý. Biela farba a UV filter. V prírode sa nachádza v mineráloch anatas, rutil a brookit. Oxid titaničitý sa používa ako pigment (titanová beloba). Patrí k najrozšírenejším bielym farbivám, lebo má výrazný jas a vysoký bod lomu. V kozmetike slúži ako ochrana proti UV žiareniu (minerálny UV filter). Považuje sa za bezpečnú, nekomedogénnu látku vhodnú aj pre citlivú pleť a deti.
  • CITRONELLOL Prírodná vôňa, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Napr. Lemongrass, geránium, bazalka, harmanček, santalové drevo, levanduľa.
  • Mliečne Tenzidy Ester mastnej kyseliny. Veľmi ľahká olejová zložka rastlinného pôvodu, ktorá ponúka dobrú roztierateľnosť a nezanecháva pokožku mastnú.
  • CYCLODEXTRIN Cyklodextrín. Molekula cukru vyrobená z rastlinného škrobu pomocou enzymatickej konverzie. Schopná absorbovať oleje a podobné látky, napr. prebytočný kožný maz, má zmatňujúci účinok. Môže byť tiež použitá ako transportér aktívnych zložiek.
  • DISTARCH PHOSPHATE Modifikovaný kukuričný škrob. Viaže vlhkosť a v kozmetických výrobkoch vytvára príjemne ľahký pocit.
  • DISTEARDIMONIUM HECTORITE Zahusťovadlo / pomocná látka. Zahusťovacia a stabilizačná látka pre emulzie, derivované z ílovitého minerálneho hektoritu.
  • GERANIOL Geraniol je prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách (napríklad geranium, citronela alebo ylang ylang). Používa sa predovšetkým pre svoju sladko ružovú vôňu. Jedná sa o prírodný produkt. V prírodnej kozmetike sa prevažne vyskytuje ako súčasť esenciálnych olejov. Maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, funguje ako výborný antioxidant, má antiseptické a protirakovinové účinky.
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN] Sójový olej. Rastlinný olej, ktorý pozitívne pôsobí na pokožku a zjemňuje ju.
  • HEPTYL UNDECYLENATE Ester mastnej kyseliny. Veľmi ľahká olejová zložka rastlinného pôvodu, ktorá ponúka dobrú roztierateľnosť a nezanecháva pokožku mastnú.
  • HEXYL CINNAMAL Vôňa. Hlavnou funkciou je prekryť zápach iných prísad vo výrobku. Nájdeme ho v telovej i pleťovej kozmetike a výrobkoch vlasovej starostlivosti, parfumoch, môže byť súčasťou balzamov na pery a dezodorantov.
  • HYDROGENATED CASTOR OIL Hydrogenovaný ricínový olej vzniká hydrogenáciou, čo je proces na redukciu alebo nasýtenie organických zlúčenín. Tepelný proces, ktorým ricínový olej prejde, zmení jeho štruktúru na voskovú látku, jantárovo sfarbenú. Takto vzniknutý hydrogenovaný (stužený) olej sa používa ako emulgačné činidlo (zlepšuje schopnosť tvoriť emulzie), zmäkčovadlo, rozpúšťadlo a vonná prísada. Okrem toho, že zmäkčuje kožu, znižuje povrchové napätie a zlepšuje štruktúru a stabilitu kozmetických prípravkov. Olej má výborné zmäkčujúce a regeneračné účinky. Veganská alternatíva k včeliemu vosku.
  • HYDROGENATED LECITHIN Hydrogenovaný lecitín. Lecitín je látka prírodného pôvodu získaná zo sójových bôbov. Lecitín sa používa ako prírodný emulgátor, stabilizátor a zahusťovadlo. Reguluje priepustnosť ostatných látok bunkovými stenami a zlepšuje ich vstrebateľnosť. V krémoch a iných ošetrujúcich prípravkoch pomáha ostatným látkam dostať sa do hlbších vrstiev pokožky.
  • LIMNANTHES ALBA SEED OIL [MEADOWFOAM] Olej zo semien Žerušnice lúčnej. Tento olej je vylisovaný zo semien americkej meadowfoam. Je mimoriadne odolný proti oxidácii . Vysoká koncentrácia mastných kyselín s dlhým reťazcom spôsobuje, že sa pokožka cíti extrémne hodvábna, bez toho aby zanechala nepríjemne mastný film.
  • LIMONENE Vôňa. Prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Býva rozdelená na L-Limonene a D-Limonene. L-Limonene má terpentýnovou vôňu a nájdeme ho napríklad v silici z borovice alebo mäty piepornej. D-Limonene má sladšie citrónovú vôňu a nájdeme ho v ruži, levanduli alebo citrónovej kôre. V kozmetických prípravkoch ho nájdeme hlavne ako súčasť parfumácie/vône. Ľahko maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, umožňuje lepšie vstrebávanie ostatných látok do pokožky, je protizápalový, antimikrobiálny.
  • LINALOOL Vôňa. Linalool je molekula, ktorá je prirodzene prítomná takmer vo všetkých éterických olejoch. Je bezfarebná, má jemný, čerstvý, kvetinový zápach podobný konvalinkám. Linalool je prítomný v mnohých kvetoch a koreniach. Pokrýva cca 30% zloženie levanduľového éterického oleja. Ďalšími jeho zdrojmi sú koriander, bazalka, tymián, bergamot, šalvia muškátová, kardamóm, ylang-ylang, majorán, rozmarín. Má protizápalový, antibakteriálny a antimykotický účinok.
  • MAGNESIUM STEARATE Stearan horečnatý. Stabilizuje hustotu emulzie. Zlepšuje priľnavosť kompaktných púdrov. Stearan horečnatý vzniká spojením síranu horečnatého (napr. Súčasť morskej vody) a kyseliny stearovej (tá sa prirodzene vyskytuje v rastlinných tukoch).
  • MAGNOLIA OFFICINALIS BARK EXTRACT Extrakt z kôry magnólie. Má protizápalový, antibakteriálny a antioxidačný účinok. Redukuje akné a znižuje opuchy.
  • OLEYL ALCOHOL Ester kyseliny erukovej a oleyalkoholu. Mastný alkohol je najviac derivovaný z rastlinných zdrojov. Táto žltá kvapalina má podobné vlastnosti ako jojobový olej. V kozmetike pôsobí ako emulgátor, povrchovo aktívne činidlo a kondicionér, zlepšuje viazacie vlastnosti oleja a vody vo výrobku, zlepšuje stabilitu produktu. Udržuje vyrovnanú hydratáciu pleti, obsahuje vitamín E, ktorý aktívne bojuje proti starnutiu pleti. Látka je braná ako neškodná pre ľudské zdravie, je povolená v prírodnej kozmetike a je vhodná pre vegánov.
  • PERSEA GRATISSIMA OIL [AVOCADO] Extrakt z Avokáda z organického poľnohospodárstva. Avokádo je vynikajúcim zdrojom kyseliny pantoténovej, známej ako vitamín B5. Avokádový olej sa používa pri ošetrení starnúcej, náročnej a suchej pokožky a vlasov. Podporuje obnovu buniek a regeneráciu pokožky, pomáha zmäkčovať stvrdnutú kožu, preto je dobrou voľbou pre tých, ktorí trpia lupienkou, ekzémami, rosaceou, neurodermatitídou. Zjednocuje tón pokožky, redukuje viditeľnosť pigmentových škvŕn, podporuje prirodzený proces tvorby kolagénu. Hydratuje a chráni.
  • PISTACIA LENTISCUS GUM [MASTIC] Pistáciový olej. Zkryštalizované kvapôčky živice/miazgy zo stromu pistácie. Miazga je priesvitná a má lepkavú konzistenciu. Až po 15-20 dňoch na slnku stvrdne a vplyvom počasia dostáva rôzne tvary a veľkosť. Asi po roku živice vďaka oxidácii mení farbu z priesvitnej na farbu slonoviny, potom až do žltej. Je súčasťou prírodných mydiel, sprchových gélov, šampónov. Napomáha regenerácii pokožky, podporuje tvorbu kolagénu a urýchľuje hojenie rán. Možno z nej napr. Pripraviť pleťovú masku. Jej účinky sú antibakteriálne a antimykotické.
  • POLYGLYCERYL-3 PENTAOLIVATE Emulgátor derivovaný z olív.
  • PRINSEPIA UTILIS SEED OIL [DHATELO] Olej zo semien nepálskeho dhatela. Prinsepia utilis je ázijský listnatý ker z čeľade ružovitých. Je zdrojom fialového farbiva. Plody obsahujú veľká semená, ktoré sú surovinou pre výrobu oleja. Olej je tiež jedlý, obsahuje nenasýtené mastné kyseliny, vitamíny a minerálne látky. Má široké uplatnenie aj starostlivosť o vlasy a pleť. Zabraňuje ich vysušovaniu a pomáha obnoviť ochrannú bariéru. Vlasom dodáva lesk. Je vhodný aj pri dermatitíde a ekzémoch.
  • SILICA Oxid kremičitý/oxid kremičitý piesok/kyselina kremičitá. Používa sa ako pomocná látka v najrôznejších kozmetických prostriedkoch: ako nosič farebných pigmentov vo farebnej kozmetike, ako protihrudkujúce činidlo v prášku a ako zahusťovadlo v olejových produktoch a maskách.
  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA] Jojobový olej. Tekutý vosk zo semien jojobového kríka. Z týchto semienok sa na kozmetické účely lisuje jojobový olej, ktorý sa mylne označuje ako olej, pretože sa zložením jedná o kvapalný vosk. Je bohatý na mono nenasýtené mastné kyseliny, provitamín A a antioxidačný vitamín E. Má hydratačné účinky na vlasy, ktoré vyhladzuje a dodáva im lesk a hebkosť, preto sa môžeme stretnúť s označením "prírodný silikón".
  • SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE Sodný askorbyl fosfát. Oveľa viac stabilná, vo vode rozpustná forma vitamínu C. Vyskytuje sa v mnohých druhoch ovocia. Má antioxidačné účinky, a preto chráni produkt i pokožku pred predčasným starnutím.
  • SODIUM CHLORIDE Chlorid sodný/kuchynská soľ. Chlorid sodný je soľ, ktorá sa prirodzene vyskytuje v morskej vode alebo ako kamenná soľ. Používa sa predovšetkým ako zahusťovadlo prípravkov, prípadne pomáha znižovať ich viskozitu. Má tonizačné, čistiace, antiseptické, abrazívne a adstrigentné účinky. Na pleť pôsobí hydratačne, ľahko odmasťuje, odstraňuje odumreté kožné bunky a nečistoty. Pokožka je potom spevnená, jemná, upokojená a pomáha v nej udržiavať ideálnu mieru vlhkosti.
  • SODIUM HYALURONATE Sodná soľ kyseliny hyalurónovej. Hyaluronát sodný má vynikajúcu schopnosť viazať vodu. Zvlhčuje a vyhladzuje. Pre spoločnosť BÖRLIND pochádza výlučne z biotechnologickej výroby, udržateľných, vegánskych zdrojov a bez GMO (geneticky modifikované organizmy), v ktorých sa rastlinný materiál a etanol fermentujú pomocou baktérií mliečneho kvasenia.
  • SODIUM PCA Sodná soľ pyrrolidonkarboxylovej kyseliny. Sodium PCA je prirodzenou súčasťou našej pokožky, pomáha pokožke s hydratáciou. Do kozmetiky sa pridáva pre svoje schopnosti nadviazať na seba vodu, je výrazne hygroskopický a viaže na seba vodu z okolia. Je tak zložkou, ktorá pokožku hydratuje. Nájdete ho v krémoch alebo vo vlasovej kozmetike.
  • SORBITOL Sorbitol je prírodný cukrový alkohol, ktorý sa najčastejšie získava z kukuričného sirupu, ale prirodzene ho nájdete aj v zrelom ovocí, napríklad v jablku, broskyni alebo v hruške. V kozmetike sa sorbitol používa ako zvlhčujúci prostriedok a tiež ako prirodzené zahusťovadlo. Dokáže vytvoriť priehľadný gél. Má jemne sladkú chuť i vôňu, takže často slúži aj ako súčasť prirodzenej parfumácie. Najčastejšie sa sorbitol používa v mydlách, vo vlasovej kozmetike.
  • SQUALANE Skvalén sa získava z rastlinných olejov, najčastejšie z olivového. Je to tzv. "Suchý olej", ktorý sa vďaka svojej štruktúre veľmi ľahko a rýchlo vstrebáva do pokožky. Má antioxidačné účinky a pomáha pokožku chrániť proti slnečnému žiareniu. Absorbuje do seba toxíny aj ťažké kovy a pomáha tak chrániť pokožku proti vonkajšiemu prostrediu. Skvalén pokožku hydratuje, zjemňuje a napomáha ďalším účinným látkam k lepšiemu roztieraniu a vstrebávaniu.
  • TALC Práškový mastenec. Mastenec je prirodzene sa vyskytujúci mäkký minerál. Skladá sa z kremíka, horčíka, kyslíka a vodíka. Slúži ako surovina pre prášky, kvôli dobrým lepivým vlastnostiam. Pre spoločnosť BÖRLIND sa používa mastenec bez azbestu.
  • TOCOPHERYL ACETATE Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Ak sa aplikuje na kožu, stáva sa vitamín E enzymatickou konverziou, a potom berie jeho antioxidačné účinky. Všetky vitamíny E fungujú ako antioxidanty a zabraňujú žltnutiu olejov a masiel. Vitamín E je životne dôležitý pre ľudské telo. V kozmetických prípravkoch sa používa aj ako konzervant.
  • ZANTHOXYLUM BUNGEANUM FRUIT EXTRACT Extrakt zo sečuánskeho korenia. Používa sa tradične na upokojenie pokožky a potlačenie svrbenia. Podľa výrobcu má okamžitý liftingový účinok a dlhodobý efekt na redukciu vrások.
  • ZINC OXIDE Oxid zinočnatý je prírodný minerál, ktorý ponúka vysoke krytie a odráža UV žiarenie. Oxid zinočnatý je mikropigment minerálneho pôvodu. Tento bielo sfarbený prášok je považovaný za najstaršiu známu rudu zinku. V prírode sa nachádza vo forme červenej rudy zinkovej alebo nerastu zinkitu (kalamínu). Absorbuje, odráža alebo rozptyľuje UV žiarenie, a tým pokožku chráni. Má mierne protizápalové, adstringentné a antiseptické vlastnosti.
  • ZINC SULFATE Síran zinočnatý. Stabilizuje emulzie.
  • HIMALÁJSKA ČEREŠŇA Ružový čerešňový olej sa získava zo semien himalájskej ružovej čerešne zo sociálno-ekologického projektu v Nepále, ktorý podporujeme. Posilňuje prirodzenú bariéru pokožky a má vyhladzujúci účinok