[VÁNOČNÍ BEAUTY TIPY]: Nechte si poradit od Ivany Gáborík a Katky Jakeš

[VÁNOČNÍ BEAUTY TIPY]: Nechte si poradit od Ivany Gáborík a Katky Jakeš

Péče o pleť , Péče o pleť
02. Dec. 2019

Vánoce se blíží a my už se stresujeme, aby bylo vše perfektně nachystané, dárky nakoupené a my hezčí než jindy. Víme, že máte před Vánocemi jistě mnoho povinností, a proto jsme pro vás sesbírali několik vánočních beauty tipů, díky kterým zazáříte. Oslovili jsme Ivanu Gáborík a Katku Jakeš, aby vám prozradily své vánoční beauty tipy. S radostí se o ně podělily!

Beauty tip od Ivany Gáborík

Ivana Gáborík je nádherná žena, kterou sledují mnohé Slovenky na Instagramu a hltají jednu fotku za druhou. Ivana vyzkoušela pleťovou masku na obličej. A co na ni říká? ,, Anti-aging krémová maska ??je absolutní favorit, který pleť okamžitě vyhladí, zregeneruje a vypne. Dokonce ji můžete nechat na pleti působit celou noc, protože se nesmývá. Její účinky jsou na pleti cítit okamžitě, neboť pracuje i hluboko pod povrchem pleti. Kromě toho vypadá jako šperk ve vaší koupelně. "

A my musíme souhlasit, protože její balení působí opravdu luxusně. Masku si klidně můžete vystavit na nočním stolku, krátce před spaním ji nanést a nechat působit celou noc. Ivana to má odzkoušené.

Vianočná sada anti-aging

Tuto zázračnou pleťovou masku ??můžete koupit ve vánočním balíčku společně s 2-fázovým hyaluronovým shakem a se sérem proti váčkům a tmavým kruhům pod očima. Ivana si kromě masky vyzkoušela i 2-fázový hyaluronový shake, který zásobí pleť vodou a vyplní jemné vrásky. Co na něj říká? ,, Pleť se okamžitě napije, rozzáří a vyplní. Můžete ho používat samostatně místo krému nebo jako sérum pod denní či noční krém. "

Katka Jakeš a její vánoční beauty tip

Katka Jakeš je krásná a chic maminka malé dcerky Izabelky. Nedávno objevila enzymatický peeling, na který nedá dopustit. Doporučila jí ho kamarádka a obchodní partnerka Ivana Gáborík: ,, Už jsem zkoušela velké množství produktů od Annemarie Börlind a nechápu, jak jsem mohla vynechat tento enzymatický peeling! Pleť vám natáhne tak, že se budete cítit jako teenagerka a budete děkovat osudu, že jste ho objevily! "

Katka Jakeš a jej obľúbený enzýmový peeling

Katka si ho oblíbila hlavně proto, že tento enzymatický peeling hloubkově čistí, zjemňuje a hydratuje. Navíc neobsahuje mechanické peelingové částice, díky čemuž je vhodný i pro citlivou pleť. Jak je vidět na Katce - celá doslova září.

Co jako maminka malé dcerky Izabelky doporučuje dalším maminkám a ženám, na kterých je vidět únava? ,, Energy nature sérum na váčky a tmavé kruhy pod očima doporučuji všem vytíženým ženám a  nevyspalým maminkám. Oční okolí dostane obrovskou dávku energie a svěžesti, tmavé kruhy či otoky zmizí a vyhladí se i oční okolí. "

Myslíme si, že toto sérum na váčky a tmavé kruhy pod očima Energy Nature budou potřebovat všechny ženy před Vánocemi. Každá z nás se snaží připravit své rodině nádherné svátky a nezapomenutelnou atmosféru. Nezapomínejme však při tom na sebe :)