Péče o suchou pleť po 30-tce: seznam produktů, které dlouho udrží vaši pleť ve formě

Péče o suchou pleť po 30-tce: seznam produktů, které dlouho udrží vaši pleť ve formě

Péče o pleť , Péče o pleť
08. Jan. 2020

Péče o pleť se většinou po oslavě 30. narozenin mění. Naše pleť má najednou úplně jiné potřeby než když nám bylo 20 let. Už nás chválabohu netrápí akné či mastná problematická pleť. Pleť je spíše suchá a možná se objevily i první drobné vrásky kolem očí a úst. Jakou péči vyžaduje suchá pleť po 30-tce? Přinášíme vám seznam produktů, které by neměly chybět ve vaší pleťové péči o suchou pleť  a první vrásky.

Seznam produktů, které byste si měli pořídit po 30-tce

Regenerace pleti začíná již čištěním

Jako si každé ráno čistíme zuby, stejně tak bychom si měli vyčistit svou pleť. Během noci se aktivují přirozené obnovující čisticí procesy. Pleť se zbavuje odumřelých buněk a to vše nám ráno zůstane na pleti. Proto je třeba pleť očistit, aby byla připravena na regenerační kroky, které následují po čištění.

Posílení v podobě pleťového gelu

Pleť potřebuje tonizaci a posílení. Ty slouží k tomu, abyste posílili ochrannou bariéru vaší pleti, vyrovnaly pH na pokožce, díky čemuž zůstane vaše pleť v kondici. Jejich úkolem je zároveň hydratovat pleť a dodat jí svěžest.

Regenerační denní a noční krém na suchou pleť

Slyšíme správně? Že vám dosud stačil jeden krém na den i noc? Pokud to s péčí o svou pleť myslíte vážně, nechejte si, prosím, vážně poradit. Naše pleť má v průběhu dne různé potřeby. Zatímco přes den potřebuje krém na ochranu a hydrataci (i pod makeupem), v noci si potřebuje odpočinout a zregenerovat.

Úkolem regeneračního krému na den je hydratace suché pleti po celý den a její ochrana před vnějšími vlivy. Po 30-tce se k účinkům krémů přidává i anti-aging péče. Suchá pleť je celkově náchylnější na tvorbu vrásek. Věkem se může stát, že vaše pleť bude citlivější. Proto se rozhlédněte po šetrné, ale účinné přírodní kosmetice, která je určena na suchou pleť s prvními vráskami.

Annemarie BÖRLIND přináší řadu LL Regeneration pro suchou pleť s prvními vráskami, která je její nejprodávanější řadou na světě díky prokazatelným účinkům. Obsahuje aktivní LL Biokomplex, který aktivuje regeneraci buněk, díky čemuž bude vaše pleť vyhlazená, regenerovaná a bude mít po letech jas :)

Účinný oční krém proti vráskám

Zpravidla objevíme první vrásky v okolí očí a vrásky pod očima. Není to náhoda. Pokožka kolem očního okolí je tenká. Vazivo tu ztrácí pevnost mnohem rychleji než například na tvářích. Vytrácí se vlhkost, vaziva se oslabují až se nakonec přetrhnou. A vznikají hluboké vrásky.

Máme dobrou zprávu. Dá se tomu předcházet. Pokud máte náhodou 20-tku na krku a právě čtete tento článek, začněte se hned teď starat o oční okolí. Pokud již máte 30 a dosud jste oční krém nepoužívali, investujte do opravdu účinného očního krému proti vráskám, který toho dokáže dost zachránit.

Řada LL Regeneration obsahuje i regenerační oční krém, který mimořádně účinně působí v boji proti prvním vráskám. Díky systému LL Biokomplex, který účinně regeneruje pokožku a redukuje jemné vrásky, bude vaše pleť vyhlazená, regenerovaná a viditelně svěží.

Antiaging makeup na suchou pleť

Po 30-tce se mění nároky i na náš makeup. Už neslouží jen jako pomůcka na překrytí drobných chybiček krásy. Přece jen ho máme na tváři každý den i několik hodin, proto by nám kromě estetické stránky měl přinést i nějaký benefit. Přírodní Makeup značky Annemarie BÖRLIND má antiaging účinky, čili váš boj proti vráskám probíhá během celého dne. Kromě toho má regenerační účinky a překryje drobné vrásky. Přesto působí na pleti přirozeně. Co žena po 30-tce ocení víc? :)