-30%

Harmonizující denní krém ROSE DEW

Rating:
100%
SKU: 601822
Běžná cena 784 Kč Akční cena 549 Kč
Denní krém zvyšuje odolnost pokožky a má ochranný a vyhlazující účinek. Pro zářivou, růžovou pleť. S harmonizující vůní růží.
Dostupnost: Skladem
SKU
601822

Harmonizující denní krém ROSE DEW

HARMONIZUJE. CHRÁNÍ. HYDRATUJE.

Harmonizující denní krém ROSE DEW System Protection od certifikované přírodní kosmetiky ANNEMARIE BÖRLIND je určen jako třetí krok každodenní systematické péči o suchou pleť s potřebou ochrany. Intenzivně pleť hydratuje, váže v ní vlhkost a ochraňuje před volnými radikály během celého dne. S harmonizující vůní růží.

Obsahuje organický extrakt z alpské růže, který bojuje proti předčasnému stárnutí a zvyšuje její odolnost. Organický jojobový olej má vyhlazující a ochranný účinek.

  • Hydratuje a váže v pokožce vlhkost
  • Intenzivně pleť ochrání během dne
  • Zvyšuje pružnost pokožky

Výsledkem používání denního krému ROSE DEW System Protection je jemná, hladká pleť se správnou hladinou hydratace. Je ideální i jako podklad pod make up.

Aplikace:

Po očištění a tonizaci ráno naneste na pleť a jemně vmasírujte.

Podrobnosti
SKU601822
VýrobceBörlind GmbH.
Balení50ml
UrčeníDenní krémy
Typ pletiSuchá pleť
Produktová línieROSE DEW
Napište svou recenzi
Hodnocený produktHarmonizující denní krém ROSE DEW
Vaše hodnocení
  • ACHILLEA MILLEFOLIUM EXTRACT Extrakt z rebríčka obyčajného z ekologického pestovateľstva. Stimuluje cirkuláciu, má spevňujúce, protizápalové a antibakteriálne vlastnosti.
  • ALCOHOL Čistý, nedenaturovaný etylalkohol, konzumný alkohol. Získaný kvasením rastlín obsahujúcich škrob alebo cukor. Alkohol sa používa ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné zložky. Má tiež osviežujúci, sťahujúci, tonizujúci a konzervačný účinok a stimuluje cirkuláciu.
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • ARGININE Arginín. Aminokyselina: Aminokyseliny sú stavebné bloky bielkovín a prirodzene sa vyskytujú sa v zvlhčujúcich faktoroch (NMF) ľudskej pokožky. Na pokožke udržiavajú mierne kyslú povrchovú vrstvu (ochranný kyselinový plášť) a viažu vlhkosť.
  • AROMA [FRAGRANCE] Esenciálne oleje, destiláty, parfumy, vonné látky a aromatické látky. Kolektívny termín pre všetko, čo obsahuje vonné látky: od individuálneho éterického oleja až po parfémové kompozície zložené z mnohých rôznych vonných látok.
  • BEHENYL ALCOHOL Behenylalkohol. Tuková zložka (mastný alkohol) získaná zo semien stromu moringa. Prirodzene sa vyskytuje aj v ľudskej pokožke. Stará sa o pokožku a je zahusťovadlom pre emulzie. ,
  • BENZYL ALCOHOL Benzyl alkohol. Bezfarebný, nedenaturovaný etylalkohol, získaný fermentáciou rastlín s obsahom škrobu alebo cukru, prirodzená zložka napr. jasmínu a hyacintu. Alkohol je nasadený ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné látky, zvýrazňuje vôňu. Má tiež osviežujúci, adstringentný (sťahujúci), tónovací a konzervačný účinok a tiež stimuluje krvný obeh.
  • BETA VULGARIS ROOT EXTRACT [BEET] Extrakt z červenej repy. Používa sa ako prírodné červené farbivo rastlinného pôvodu.
  • BRASSICA CAMPESTRIS STEROLS [RAPESEED] Repkové steroly. Rastlinné steroly z repkového oleja majú podobnú štruktúru ako ľudský a zvierací cholesterol. Repkové semeno obsahuje vitamín E, ktorý zlepšuje stav pleti a vlasov a dodáva im pružnosť. Rastlinné steroly sa používajú ako povrchovo aktívne látky a rastlinné emulgátory na stabilizovanie emulzií. Majú anti-agingový efekt, a významne sa podieľajú na obnove buniek.
  • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA] Bambucké maslo. Tuhý rastlinný tuk získaný zo semien afrického stromu. Má veľmi dobré vlastnosti a je ideálny pre suchú, podráždenú pokožku. Slúži ako zahusťovadlo v emulziách.
  • CERA ALBA [BEESWAX] Včelí vosk. Chráni pokožku pred vysúšaním. Využíva sa aj ako zahusťovadlo.
  • CETYL PALMITATE Cetyl palmitát. Mastná zložka rastlinného pôvodu. Zahusťovadlo. Stará sa o pokožku.
  • Ci 77491 [Iron Oxides] CI 77491 = Červenohnedá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • CITRIC ACID Kyselina citrónová. Získaná fermentáciou zo substrátu kukurice. Používa sa na reguláciu hodnoty pH v kozmetike.
  • CITRONELLOL Prírodná vôňa, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Napr. Lemongrass, geránium, bazalka, harmanček, santalové drevo, levanduľa.
  • CUCUMIS SATIVUS FRUIT EXTRACT [CUCUMBER] Extrakt z uhorky. V kozmetike je extrakt z uhorky tradične považovaný za hydratačný a osviežujúci. Revitalizuje pokožku.
  • EQUISETUM ARVENSE EXTRACT Extrakt z prasličky poľnej z ekologického poľnohospodárstva. Je bohatý na kyselinu kremičitú, podľa tradície je považovaný za stimulujúci, posilňujúci, spevňujúci a sťahujúci.
  • GERANIOL Geraniol je prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách (napríklad geranium, citronela alebo ylang ylang). Používa sa predovšetkým pre svoju sladko ružovú vôňu. Jedná sa o prírodný produkt. V prírodnej kozmetike sa prevažne vyskytuje ako súčasť esenciálnych olejov. Maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, funguje ako výborný antioxidant, má antiseptické a protirakovinové účinky.
  • GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT Extrakt z listov ginko biloba. Obsahuje flavonoidy (chránia pokožku pred poškodením) a terpenoidy (zlepšujú prietok krvi). Spomaňuje starnutie, redukuje vrásky a zabraňuje dehydrovaniu. Pôsobí ako prírodná ochrana pred slnkom. Vyvažuje obsah melanínu v pokožke u hyperpigmentácii (tmavé škvrny) a Vitiliga (biele škvrny). Stimuluje fibrobasty (základné bunky väzivového tkaniva), čím zlepšuje tvorbu kolagénu. Je to antioxidant, čím pôsobí protizápalovo, zmierňuje vypadávanie vlasov a podporuje ich rast.
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • GLYCERYL STEARATE Emulgátor z rastúcich surovín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina stearová. Spojuje olej a vodu. Stará sa o pokožku.
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER] Slnečnicový olej z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Slnečnicový olej sa podobá lipidom v našom kožnom tkanive. Pri aplikácii na pokožku sa ľahko vstrebáva a preniká rýchlo do hlbších vrstiev. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti. Je vhodný na všetky typy pleti. Má dobrú kožnú kompatibilitu. Vyhladzuje a ošetruje pokožku a vlasy.
  • HUMULUS LUPULUS EXTRACT [HOPS] Výťažok z chmeľu obyčajného z ekologického poľnohospodárstva. Z chmeľu sa do kozmetiky využívajú len jeho šištice, z nich vzniká spravidla extrakt. Ten má silné konzervačné účinky, mohol by preto fungovať aj ako antioxidant. Obsahuje veľa minerálov a vitamíny radu B. Na pleť má hydratačné a upokojujúce účinky, je antimikrobiálny, protizápalový, ľahko dezinfekčné, tonizujúci a zjemňujúci. Pleť je po aplikácii vláčnejšia a jemnejšia. Chmeľ nepatrí medzi alergény a v kozmetickom priemysle nepredstavuje žiadne riziko pre zdravie človeka.
  • LACTIC ACID Kyselina mliečna. Vzniká fermentáciou baktérií, ktoré sa nachádzajú v ovocí alebo zelenine. Je to jedna z AHA kyselín, má teda exfoliačné schopnosti. Redukuje prvé známky starnutia ako vrásky aj pigmentové škvrny a zjednocuje farebný tón pleti. Okrem iného upravuje pH produktu, pleti i vlasov. Tiež má hydratujúce a zvlhčujúce účinky.
  • LIMONENE Vôňa. Prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Býva rozdelená na L-Limonene a D-Limonene. L-Limonene má terpentýnovou vôňu a nájdeme ho napríklad v silici z borovice alebo mäty piepornej. D-Limonene má sladšie citrónovú vôňu a nájdeme ho v ruži, levanduli alebo citrónovej kôre. V kozmetických prípravkoch ho nájdeme hlavne ako súčasť parfumácie/vône. Ľahko maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, umožňuje lepšie vstrebávanie ostatných látok do pokožky, je protizápalový, antimikrobiálny.
  • LINALOOL Vôňa. Linalool je molekula, ktorá je prirodzene prítomná takmer vo všetkých éterických olejoch. Je bezfarebná, má jemný, čerstvý, kvetinový zápach podobný konvalinkám. Linalool je prítomný v mnohých kvetoch a koreniach. Pokrýva cca 30% zloženie levanduľového éterického oleja. Ďalšími jeho zdrojmi sú koriander, bazalka, tymián, bergamot, šalvia muškátová, kardamóm, ylang-ylang, majorán, rozmarín. Má protizápalový, antibakteriálny a antimykotický účinok.
  • MICA Sľuda. Prírodná minerálna látka, ktorá sa už po stáročia používa na kozmetické účely. Používa sa predovšetkým v dekoratívnej kozmetike, kde produktom dodáva lesk a trblietanie. Keď je potiahnutá oxidom titaničitým, je známa ako "perleťový pigment". Má označenie CI 77019. Ako sľuda je označovaná skupina horninotvorných minerálov (kremičitanov). Je to úplne stabilná látka, nemenná v akomkoľvek prostredí, neprestupuje pokožkou, nedráždi ju a nie sú na ňu alergie.
  • PALMITIC ACID Kyselina palmitová je mastná kyselina rastlinného pôvodu. Jej najhlavnejšou prednosťou je schopnosť spomaliť starnutie pokožky až o 50%. Vyhladzuje. Podieľa sa na tvorbe emulzií, ztransparentňuje produkt, vytvára penu a má mierne čistiace schopnosti. Emulgátor.
  • PERSEA GRATISSIMA FRUIT EXTRACT [AVOCADO] Extrakt z Avokáda z organického poľnohospodárstva. Avokádo je vynikajúcim zdrojom kyseliny pantoténovej, známej ako vitamín B5. Avokádo sa používa hlavne pri ošetrení starnúcej, náročnej a suchej pokožky a vlasov. Podporuje obnovu buniek a regeneráciu pokožky, pomáha zmäkčovať stvrdnutú kožu, preto je dobrou voľbou pre tých, ktorí trpia lupienkou, ekzémami, rosaceou, neurodermatitídou. Zjednocuje tón pleti, redukuje viditeľnosť pigmentových škvŕn, podporuje prirodzený proces tvorby kolagénu.
  • PERSEA GRATISSIMA OIL [AVOCADO] Extrakt z Avokáda z organického poľnohospodárstva. Avokádo je vynikajúcim zdrojom kyseliny pantoténovej, známej ako vitamín B5. Avokádový olej sa používa pri ošetrení starnúcej, náročnej a suchej pokožky a vlasov. Podporuje obnovu buniek a regeneráciu pokožky, pomáha zmäkčovať stvrdnutú kožu, preto je dobrou voľbou pre tých, ktorí trpia lupienkou, ekzémami, rosaceou, neurodermatitídou. Zjednocuje tón pokožky, redukuje viditeľnosť pigmentových škvŕn, podporuje prirodzený proces tvorby kolagénu. Hydratuje a chráni.
  • POTASSIUM SORBATE Sorban draselný. Prirodzene sa vyskytuje v nezrelých plodoch jarabiny. V kozmetických prípravkoch nachádza miesto ako alternatíva parabénov, funguje ako konzervačná látka. Má antimykotické účinky, zabraňuje tak rastu plesní, kvasiniek a húb, zastavuje množenie mikroorganizmov a predlžuje trvanlivosť produktu.
  • ROSA DAMASCENA FLOWER WATER Damašská ružová voda získaná organickým pestovaním má zvlhčujúci, mierne antimikrobiálny účinok a je prírodnou vôňou.
  • SALVIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT [SAGE] Výťažok zo šalviových listov z ekologického poľnohospodárstva. Má protizápalový, antimikrobiálny, sťahujúci a antiperspiračný účinok/proti poteniu. Je súčasťou produktov proti akné a v deodorantoch. Šalvia obsahuje silice (thujon, cineol, gáfor, borneol, salviol). Ďalej obsahuje triesloviny, saponíny, horčiny, živice, vitamíny skupiny B, vitamín P, minerálne a hormonálne účinné látky). Má výborné účinky na problematickú a aknóznu pleť.
  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA] Jojobový olej. Tekutý vosk zo semien jojobového kríka. Z týchto semienok sa na kozmetické účely lisuje jojobový olej, ktorý sa mylne označuje ako olej, pretože sa zložením jedná o kvapalný vosk. Je bohatý na mono nenasýtené mastné kyseliny, provitamín A a antioxidačný vitamín E. Má hydratačné účinky na vlasy, ktoré vyhladzuje a dodáva im lesk a hebkosť, preto sa môžeme stretnúť s označením "prírodný silikón".
  • SODIUM BENZOATE Sodná soľ kyseliny benzoovej, ktorá sa prirodzene vyskytuje v ovocí - brusniciach, marhuliach, jablkách, hubách, škorici, klinčekoch a čajoch. Používa sa predovšetkým ako konzervant. Má antimikrobiálne účinky, zabraňuje množeniu baktérií, ale nezabíja ich. Je tiež ľahko antimykotický, chráni pred hubami, plesňami a kvasinkami.
  • SODIUM HYALURONATE Sodná soľ kyseliny hyalurónovej. Hyaluronát sodný má vynikajúcu schopnosť viazať vodu. Zvlhčuje a vyhladzuje. Pre spoločnosť BÖRLIND pochádza výlučne z biotechnologickej výroby, udržateľných, vegánskych zdrojov a bez GMO (geneticky modifikované organizmy), v ktorých sa rastlinný materiál a etanol fermentujú pomocou baktérií mliečneho kvasenia.
  • SODIUM STEAROYL GLUTAMATE Organická zlúčenina sodíka, kyseliny stearovej (získava sa z tukov) a soľou kyseliny glutámovej (získava sa zo škrobu). V prírodnej kozmetike sa používa ako kondicionér na pokožku i vlasy. Zastáva funkciu emulgátora a reguluje konzistenciu produktu. Má mierne umývacie schopnosti, je to povrchovo aktívna látka a na pleť pôsobí ľahko hydratačným a zvláčňujúcim dojmom. Nie sú na neho alergie a nemá žiadny negatívny vplyv na zdravie človeka.
  • SORBITOL Sorbitol je prírodný cukrový alkohol, ktorý sa najčastejšie získava z kukuričného sirupu, ale prirodzene ho nájdete aj v zrelom ovocí, napríklad v jablku, broskyni alebo v hruške. V kozmetike sa sorbitol používa ako zvlhčujúci prostriedok a tiež ako prirodzené zahusťovadlo. Dokáže vytvoriť priehľadný gél. Má jemne sladkú chuť i vôňu, takže často slúži aj ako súčasť prirodzenej parfumácie. Najčastejšie sa sorbitol používa v mydlách, vo vlasovej kozmetike.
  • STEARIC ACID Kyselina stearová je mastná kyselina, ktorá sa získava z rastlinných tukov. Slúži ako emulgátor a pomáha spájať vodu a olej v kréme. Kyselina stearová slúži tiež ako detergent, pomáha odstraňovať nečistoty a špinu a zlepšuje čistiace schopnosti produktu. Vyhladzuje. Kyselinu stearovú môžeme nájsť napríklad v krémoch alebo v mydlách.
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
  • TRITICUM VULGARE GERM OIL [WHEAT] Olej zo pšeničných klíčkov. Obsahuje mimoriadne vysoké množstvo prírodného vitamínu E. Olej, ktorý hydratuje pokožku, stimuluje cirkuláciu, má protistarnúci účinok.
  • XANTHAN GUM Xanthan. Polysacharid, ktoré produkujú mikroorganizmy z rastlinných substrátov, ktoré obsahujú cukor. Gél/zahusťovadlo, stabilizátor emulzií. Xantanová guma je látka prírodného pôvodu. Vyrába sa fermentáciou kukuričného škrobu s baktérií Xanthomonas campestris. Na pleť pôsobí hydratačne. Je vhodnejšia na suchší typ pleti, kde spomaľuje a bojuje proti šupinateniu. Tiež zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a vytvára ochranný film.
  • ZEA MAYS OIL [CORN] Olej z kukurice. Vyhladzuje a stará sa o pokožku a vlasy s vynikajúcou kompatibilitou s pokožkou.
  • ASCORBYL GLUCOSIDE Stabilný derivát vitamínu C, chráni pred voľnými radikálmi a tým aj pred predčasným starnutím pokožky. Podporuje hromadenie kolagénu v pokožke a pôsobí proti tvorbe stareckých škvŕn.
  • RHODODENDRON FERRUGINEUM EXTRACT Organický extrakt z Alpskej ruže získaný vo švajčiarskych Alpách z certifikovaného divokého zberu posilňuje a vitalizuje kožnú bariéru. Chráni pleť pred voľnými radikálmi, a tým aj pred predčasným starnutím pokožky vplyvom životného prostredia.
  • FRUCTOOLIGOSACCHARIDES Rastlinný komplexný cukor chráni pokožku pred stratou vlhkosti.
  • POTASSIUM LACTATE ako draselná soľ rastlinnej kyseliny mliečnej sa používa ako antimikrobiálne činidlo.
  • RHODODENDRON FERRUGINEUM extract Organický extrakt z listov alpskej ruže získaný vo švajčiarskych Alpách z certifikovanej divokej kolekcie posilňuje a vitalizuje kožnú bariéru. Chráni pokožku pred voľnými radikálmi, a tým aj pred predčasným starnutím pokožky vplyvom životného prostredia.
  • DISODIUM PHOSPHATE Sodná soľ získaná z minerálov obsahujúcich fosfáty sa používa na stabilizáciu a reguláciu hodnoty pH.