Kompaktní make-up

Rating:
85%
SKU:602520-1
Již od 498 Kč Běžná cena 623 Kč

Přírodní kompaktní pudr s jedinečným složením, které nezatěžuje pleť. Pudr dodává pleti přirozený matný efekt. Vhodný pro všechny typy pleti.

Dostupnost: Skladem
Posledních %1
SKU
602520-1

Přírodní ultra lehký kompaktní pudr od přírodní certifikované kosmetiky ANNEMARIE BÖRLIND se zmatňujícím efektem, který se postará o dokonalý vzhled.

Zmatňuje pleť a pomáhá předcházet tvorbě lesklých míst. Působí proti ztrátě vlhkosti a chrání pokožku před vysoušením. Udržuje pleť hebkou, vláčnou a sametově jemnou. Komplex proti znečištění podporuje schopnost produktu chránit pleť před škodlivými částicemi z okolního prostředí a modrým světlem.

Pudr má středně krycí schopnost, minimalizuje vrásky a rozjasňuje pleť. Díky přírodnímu složení neucpává póry a umožňuje pleti dýchat. Neobsahuje žádné deriváty minerálních olejů ani mikroplasty. Součástí balení je pudřenka. Vhodný pro všechny typy pleti i pro mastnější pokožku.

Tento produkt nese pečeť „Microbiome friendly“. Co to znamená? ANNEMARIE BÖRLIND uvedla na trh první certifikovanou řadu dekorativní kosmetiky MICROBIOME CERTIFIED. Jedná se o produkty, které nenarušují pokožku a jsou šetrné k jejímu mikrobiomu. To znamená, že když si vyberete takto označený výrobek, můžete si být jisti, že se jedná o produkt mimořádně šetrný k pokožce, kožní bariéra zůstává neporušená a pleť je chráněna před vnějšími vlivy.

Vlastnosti:

  • Zmatňující efekt a střední krycí schopnost.
  • Pomáhá udržovat pleť hebkou, vláčnou a sametově jemnou.
  • Obsahuje komplex proti znečištění, který chrání pleť před škodlivými částicemi z okolního prostředí.

Věděli jste?

Tento pudr neobsahuje žádné deriváty minerálních olejů ani mikroplasty, což je prospěšné pro pleť i životní prostředí.

Aplikace:

Pudr rovnoměrně naneste na obličej pomocí pudřenky, dobře vklepejte do pokožky a rozetřete směrem ven. Pravidelně pudřenku omývejte, abyste předešli vzniku nežádoucích skvrn.

TIP: Potom použijte tvářenku pro přirozený a svěží vzhled pleti.

Podrobnosti
SKU602520-1
VýrobceANNEMARIE BÖRLIND
Balení10 g
UrčeníDekorativka
Napište svou recenzi
Hodnocený produktKompaktní make-up
Vaše hodnocení
  • BISABOLOL

    BISABOLOL
    Bisabolol je prírodná zložka extrahovaná z harmančeka, ktorá má výnimočné upokojujúce a protizápalové vlastnosti. Pôsobí proti podráždeniu, začervenaniu a citlivosti pokožky, čím prispieva k jej celkovému upokojeniu. Bisabolol tiež podporuje regeneráciu buniek a zlepšuje vzhľad pokožky tým, že zjemňuje a vyhladzuje jej povrch.

  • Ci 77491 [Iron Oxides] CI 77491 = Červenohnedá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77492 [Iron Oxides] CI 77492 = Žltá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77499 [Iron Oxides] CI 77499 = Čierna farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77891 [Titanium Dioxide] Oxid titaničitý. Biela farba a UV filter. V prírode sa nachádza v mineráloch anatas, rutil a brookit. Oxid titaničitý sa používa ako pigment (titanová beloba). Patrí k najrozšírenejším bielym farbivám, lebo má výrazný jas a vysoký bod lomu. V kozmetike slúži ako ochrana proti UV žiareniu (minerálny UV filter). Považuje sa za bezpečnú, nekomedogénnu látku vhodnú aj pre citlivú pleť a deti.
  • COCO-CAPRYLATE Ester mastnej kyseliny. Veľmi ľahká olejová zložka rastlinného pôvodu, ktorá ponúka dobrú roztierateľnosť a nezanecháva pokožku mastnú.
  • COPERNICIA CERIFERA CERA [CARNAUBA] Karnaubský vosk. Copernicia cerifera je tropický palmový strom. Sušením a mletím jeho listov je z nich získaný karnaubský vosk, ktorý obsahuje mastné kyseliny, glykoly a kyselinu škoricovú. Zvyšuje viskozitu, zahusťuje, pôsobí ako emulgátor, dodáva tuhosť, pružnosť, lesk a perleť. Na pokožke vytvára film, ktorý chráni pred škodlivými vplyvmi a vďaka jeho odolnosti predlžuje trvanlivosť líčenia. Je hypoalergénny a vhodný tak na citlivú pokožku. Používa sa hlavne v dekoratívnej kozmetike..
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER]

    SLNEČNICOVÝ OLEJ
    Pôvodom z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Podobá sa lipidom v našom kožnom tkanive. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti.

  • HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES Rastlinný tuk. Zahusťovadlo. Veganská alternatíva k včelímu vosku. Je získaný z kokosového oleja (Cocos nucifera). Glycerid je organická zlúčenina tvorená medzi jednou alebo viacerými mastnými kyselinami a glycerolom. Je teda čisto prírodného pôvodu a má priaznivé účinky na pokožku. Funguje ako zmäkčovadlo. Vytvorí na pokožke film, a tá je potom hladká a príjemná na dotyk.
  • MICA Sľuda. Prírodná minerálna látka, ktorá sa už po stáročia používa na kozmetické účely. Používa sa predovšetkým v dekoratívnej kozmetike, kde produktom dodáva lesk a trblietanie. Keď je potiahnutá oxidom titaničitým, je známa ako "perleťový pigment". Má označenie CI 77019. Ako sľuda je označovaná skupina horninotvorných minerálov (kremičitanov). Je to úplne stabilná látka, nemenná v akomkoľvek prostredí, neprestupuje pokožkou, nedráždi ju a nie sú na ňu alergie.
  • OCTYLDODECANOL Mastný alkohol získaný z rastlinných olejov. Táto čistá, bezfarebná kvapalina sa používa ako emulgátor, rozpúšťadlo, vonné činidlo a zmäkčovadlo. Zlepšuje textúru výrobku, zahusťuje a je dobrou alternatívou k silikónom a parabénom. Vyhladzuje a zvlhčuje pokožku a vlasy, stabilizuje pleťové krémy, pridáva sa do make-upov, prostriedkov osobnej hygieny a ďalšej kozmetiky. Je bezpečný pre ľudské zdravie a vhodný pre vegánov. Nezanecháva na pokožke mastný film.
  • SILICA Oxid kremičitý/oxid kremičitý piesok/kyselina kremičitá. Používa sa ako pomocná látka v najrôznejších kozmetických prostriedkoch: ako nosič farebných pigmentov vo farebnej kozmetike, ako protihrudkujúce činidlo v prášku a ako zahusťovadlo v olejových produktoch a maskách.
  • TALC Práškový mastenec. Mastenec je prirodzene sa vyskytujúci mäkký minerál. Skladá sa z kremíka, horčíka, kyslíka a vodíka. Slúži ako surovina pre prášky, kvôli dobrým lepivým vlastnostiam. Pre spoločnosť BÖRLIND sa používa mastenec bez azbestu.
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.