Natural Tan Boost Opalovací fluid SPF30

Rating:
100%
SKU:601828
663 Kč
Vysoká ochrana pred slnkom s urýchleným a predĺžujúcim efektom prirodzeného hnedého opálenia. Optimálne filtre UVA/UVB lúčov poskytujú ochranu pred škodlivým UV žiarením.
Dostupnost: Skladem
SKU
601828
NATURAL TAN BOOST – PRODLUŽUJE OPÁLENÍ O 62 %*
Urychluje, zintenzivňuje a prodlužuje přirozené opálení s koncentrovaným extraktem z plodů rohovníku. Tónovaný fluid také nabízí okamžitý zářící efekt s vysokou ochranou před sluncem a péčí v jednom. Optimální UVA/UVB filtry zajišťují profesionální ochranu před škodlivým UV zářením.
Hydratační komplex SUN s pantenolem poskytuje intenzivní hydrataci. Snášenlivost a účinek vědecky potvrzený moderními analytickými metodami.
*Studie produktu in vivo po dobu 2 týdnů. V přípravcích na ochranu před sluncem nepoužíváme UV filtry oxybenzon a oktinoxát, které poškozují korálové útesy.

Vlastnosti:

  • Bez mikroplastů a derivátů minerálních olejů.
  • Spolehlivá ochrana před slunečním zářením.
  • Prodlužuje opálení až o 62%.

Věděli jste?

Opalovací přípravky mohou mít negativní vliv na některé mořské organismy, zejména korály. Produkty ANNEMARIE BÖRLIND jsou však CORAL FRIENDLY!

Aplikace:

Aplikujte před opalováním. Vyhněte se intenzivnímu polednímu slunci. Aplikujte několikrát, abyste udrželi ochranu před sluncem, zejména po pobytu ve vodě.

Podrobnosti
SKU601828
VýrobceANNEMARIE BÖRLIND
Balení125 ml
EAN4011061226748
UrčeníSluneční ochrana
Typ pletiAnti-aging, Suchá pleť, Pleť s potřebou hydratace
Napište svou recenzi
Hodnocený produktNatural Tan Boost Opalovací fluid SPF30
Vaše hodnocení
  • ALCOHOL Čistý, nedenaturovaný etylalkohol, konzumný alkohol. Získaný kvasením rastlín obsahujúcich škrob alebo cukor. Alkohol sa používa ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné zložky. Má tiež osviežujúci, sťahujúci, tonizujúci a konzervačný účinok a stimuluje cirkuláciu.
  • ALLANTOIN

    ALANTOÍN
    Prírodná aktívna látka, ktorá sa nachádza sa v kozmetike ANNEMARIE BÖRLIND extrahuje z rastlín kostihoja a pagaštanu konského. Má silné upokojujúce, protizápalové účinky a dokáže zmierniť začervenanie a podráždenie. Okrem toho poskytuje pokožke intenzívnu hydratáciu a urýchľuje hojenie.

  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • ARGININE Arginín. Aminokyselina: Aminokyseliny sú stavebné bloky bielkovín a prirodzene sa vyskytujú sa v zvlhčujúcich faktoroch (NMF) ľudskej pokožky. Na pokožke udržiavajú mierne kyslú povrchovú vrstvu (ochranný kyselinový plášť) a viažu vlhkosť.
  • AROMA [FRAGRANCE] Na parfumáciu výrobkov všeobecne sa používajú buď éterické oleje, extrakty z bylín a kvetov či ovocia. Ide o nesyntetické parfumácie. Prírodné extrakty a éterické oleje pôsobia nielen ako aromatická zložka, ale podporujú celkový pozitívny účinok výrobku.
  • BENZYL SALICYLATE Benzyl salicylate. Číra bezfarebná tekutina so sladkou kvetinovou vôňou. Prísada, ktorá chráni produkty pred znehodnotením prostredníctvom absorpcie, odrazu alebo rozptylu UV žiarenia. Tieto zložky môžu byť použité aj k ochrane vlasov pred UV žiarením. Maskuje základný zápach, do prípravku sa pridáva za účelom vône.
  • BETA-CAROTENE Beta karotén. Predchodca vitamínu A. Prírodné žltočervené farbivo rastlinného pôvodu obsiahnuté v rôznych druhoch zeleniny a ovocia (mrkva, paradajky atď.).
  • BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE Filter svetla. Obzvlášť účinná (širokospektrálna) látka s filtrom svetla, schválená v celej EÚ, ktorá umožňuje používať vyvážené prípravky na ochranu proti slnečnému žiareniu s vysokými SPF, a ktorá tiež ponúka veľmi dobrú ochranu pred UVA žiarením.
  • Ci 77491 [Iron Oxides] CI 77491 = Červenohnedá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • CITRAL Prírodná vôňa vyskytujúca sa v mnohých esenciálnych olejoch. Nájdeme ho napr. v citróne - hlavne citrónovej kôre, bergamote, tymiáne.
  • DAUCUS CAROTA SATIVA ROOT EXTRACT [CAROT]

    EXTRAKT Z MRKVY
    Extrakt z mrkvy, obohatený o provitamín A známy ako karotén, podporuje regeneráciu pokožky, zvyšuje jej odolnosť, zlepšuje vzhľad a textúru pleti a pomáha v boji proti predčasnému starnutiu.

  • DICAPRYLYL CARBONATE Ester mastnej kyseliny. Veľmi ľahká olejová zložka rastlinného pôvodu, ktorá ponúka dobrú roztierateľnosť a nezanecháva pokožku mastnú.
  • DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE Transparentný filter. Látka UVA filtra, schválená v celej EÚ, ktorá je súčasťou produktov na opaľovanie proti UV žiareniu (A a B).
  • ETHYLHEXYL SALICYLATE Transparentný filter. Látka UVB filtra schválená v celej EÚ. Redukuje prienik svetla (alebo niektoré vlnové dĺžky svetla). Pre vyváženú ochranu proti slnečnému žiareniu vyžaduje UVA pridruženého "filter partnera", ktorý spoľahlivo chráni pred UV žiarením.
  • ETHYLHEXYL TRIAZONE Transparentný filter. Účinný UVB filter, schválený v celej EÚ. Pre vyváženú ochranu proti slnečnému žiareniu vyžaduje UVA pridruženého "filter partnera", ktorý spoľahlivo chráni pred UV žiarením.
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • GLYCERYL CAPRYLATE Povrchovo aktívne činidlo/ko-emulgátor. Vyrába sa z rastlinného glycerínu a rastlinných mastných kyselín. Má hydratačné a ošetrujúce vlastnosti.
  • GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN]

    SÓJOVÝ OLEJ
    Sójový olej predstavuje významný zdroj vitamínu E, esenciálneho vitamínu s vysokým potenciálom v boji proti voľným radikálom a predchádzaniu predčasnému starnutiu. Jeho bohatá zásoba antioxidantov napomáha nielen ochrane pokožky pred škodlivými vonkajšími vplyvmi, ale tiež posilňuje hydrolipidový plášť (ochrannú bariéru pleti).

  • HYDROGENATED LECITHIN Hydrogenovaný lecitín. Lecitín je látka prírodného pôvodu získaná zo sójových bôbov. Lecitín sa používa ako prírodný emulgátor, stabilizátor a zahusťovadlo. Reguluje priepustnosť ostatných látok bunkovými stenami a zlepšuje ich vstrebateľnosť. V krémoch a iných ošetrujúcich prípravkoch pomáha ostatným látkam dostať sa do hlbších vrstiev pokožky.
  • LIMONENE Vôňa. Prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Býva rozdelená na L-Limonene a D-Limonene. L-Limonene má terpentýnovou vôňu a nájdeme ho napríklad v silici z borovice alebo mäty piepornej. D-Limonene má sladšie citrónovú vôňu a nájdeme ho v ruži, levanduli alebo citrónovej kôre. V kozmetických prípravkoch ho nájdeme hlavne ako súčasť parfumácie/vône. Ľahko maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, umožňuje lepšie vstrebávanie ostatných látok do pokožky, je protizápalový, antimikrobiálny.
  • LINALOOL Vôňa. Linalool je molekula, ktorá je prirodzene prítomná takmer vo všetkých éterických olejoch. Je bezfarebná, má jemný, čerstvý, kvetinový zápach podobný konvalinkám. Linalool je prítomný v mnohých kvetoch a koreniach. Pokrýva cca 30% zloženie levanduľového éterického oleja. Ďalšími jeho zdrojmi sú koriander, bazalka, tymián, bergamot, šalvia muškátová, kardamóm, ylang-ylang, majorán, rozmarín. Má protizápalový, antibakteriálny a antimykotický účinok.
  • MICA Sľuda. Prírodná minerálna látka, ktorá sa už po stáročia používa na kozmetické účely. Používa sa predovšetkým v dekoratívnej kozmetike, kde produktom dodáva lesk a trblietanie. Keď je potiahnutá oxidom titaničitým, je známa ako "perleťový pigment". Má označenie CI 77019. Ako sľuda je označovaná skupina horninotvorných minerálov (kremičitanov). Je to úplne stabilná látka, nemenná v akomkoľvek prostredí, neprestupuje pokožkou, nedráždi ju a nie sú na ňu alergie.
  • PANTHENOL
    PANTHENOL
    Alkoholový derivát získaný z kyseliny pantoténovej. Táto zložka sa prirodzene nachádza v rastlinách a je formou vitamínu B5. Používa sa ako zvlhčovadlo, ľahko sa absorbuje do vrstiev pod povrchom pokožky, kde sa premieňa na kyselinu pantoténovú, ktorá sa v ľudskom tele prirodzene vyskytuje. Má protizápalové, antibakteriálne, regeneračné a upokojujúce účinky. Viaže vlhkosť, zmäkčuje pleť, zanecháva ju vyhladenú a navracia jej prirodzenú rovnováhu. Znižuje svrbenie pokožky, urýchľuje hojenie u epidermálnych rán.
  • SORBITOL Sorbitol je prírodný cukrový alkohol, ktorý sa najčastejšie získava z kukuričného sirupu, ale prirodzene ho nájdete aj v zrelom ovocí, napríklad v jablku, broskyni alebo v hruške. V kozmetike sa sorbitol používa ako zvlhčujúci prostriedok a tiež ako prirodzené zahusťovadlo. Dokáže vytvoriť priehľadný gél. Má jemne sladkú chuť i vôňu, takže často slúži aj ako súčasť prirodzenej parfumácie. Najčastejšie sa sorbitol používa v mydlách, vo vlasovej kozmetike.
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
  • TOCOPHERYL ACETATE

    VITAMÍN E
    Je významný pre svoje antioxidačné účinky na pleť a vlasy, bojuje proti voľným radikálom, zabraňuje predčasnému starnutiu, zlepšuje hydratáciu a elasticitu pokožky. Pri aplikácii na vlasy podporuje rast, zvyšuje lesk a znižuje poškodenie vlasov spôsobené vonkajšími vplyvmi.

  • XANTHAN GUM Xanthan. Polysacharid, ktoré produkujú mikroorganizmy z rastlinných substrátov, ktoré obsahujú cukor. Gél/zahusťovadlo, stabilizátor emulzií. Xantanová guma je látka prírodného pôvodu. Vyrába sa fermentáciou kukuričného škrobu s baktérií Xanthomonas campestris. Na pleť pôsobí hydratačne. Je vhodnejšia na suchší typ pleti, kde spomaľuje a bojuje proti šupinateniu. Tiež zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a vytvára ochranný film.
  • DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE Svetelný ochranný filter. Tento ľahký ochranný filter s obzvlášť vysokou absorpčnou schopnosťou v rozsahu UVB umožňuje vyvážené zloženie ochrany pred slnkom s vysokým faktorom ochrany pred slnkom (SPF).
  • LACTOBACILLUS FERMENT Kvasená mliečna baktéria, je typ baktérií, ktoré sa používajú v kozmetických výrobkoch ako probiotikum pre podporu zdravia pokožky.