-20%

Noční krém pro zralou pleť NATUROYALE Biolifting

Rating:
98%
SKU: 600079
Běžná cena 2856 Kč Akční cena 2285 Kč
Noční krém pro náročnou zralou pleť viditelně zlepšuje pevnost pleti a snižuje hloubku vrásek dlouhodobě. Má normalizační efekt na pigmentaci pokožky a preventivně působí proti vzniku pigmentových skvrn. Výjimečný liftingový efekt viditelně vyhlazuje vrásky. Výsledkem je mladší, svěží vzhled.
Dostupnost: Skladem
SKU
600079

ZPEVŇUJE. REVITALIZUJE. VYHLADZUJE.

Vysoce účinný anti-agingový noční krém NATUROYALE System Biolifting od certifikované přírodní kosmetiky ANNEMARIE BÖRLIND je určen pro noční péči o náročnou zralou pleť. V harmonii s přirozeným biorytmem pleti stimuluje během noci obnovu kožních buněk, posiluje kolagenový řetězec a viditelně tak pleť zpevňuje. Má výjimečné liftingové účinky na zralou pleť a viditelně vyhlazuje vrásky. Tento unikátní noční krém určený pro zralou pleť obsahuje jen ty nejvzácnější ingredience z přírody v prvotřídní kvalitě.

Patentovaný přírodní Biolifting complex ze vzácné bílé lanýže, botanické kyseliny hyaluronové a vitamínů aktivuje vlastní procesy regenerace pokožky, vitalizuje látkovou výměnu a zvyšuje vlhkost, aktivuje vlastní tvorbu kolagenu a zmenšuje hloubkou vrásek.

Lanýž bílá je diamantem v přírodní liftingové kosmetice pro zralou pleť, proto je velmi drahou přírodní ingrediencí. Lanýž bílá obsahuje vysoký podíl důležitých aminokyselin a vitamínů skupiny B. Vitamin B1 neboli thiamin obsažený v lanýži pomáhá zlepšit toky krve, čehož výsledkem je více zářivý, mladistvý vzhled. Přírodní Vitamin B3 spolu s Provitaminem A a ostatními BIO extrakty má účinek jako Retinol, který je vyhledávanou složkou anti-aging kosmetiky.

Obsahuje lupeol z lupiny bílé, účinnou látku, která aktivuje tvorbu kolagenu (konkrétně tvorbu kolagenu typu I., který je v lidském organismu kvantitativní nejvýznamnějším kolagenem) a také vylepšuje kvalitu již existujícího kolagenu v kůži. Posiluje epidermální tkáň, zlepšuje pružnost a elasticitu pleti a redukuje její linie a vrásky.

Noční krém NATUROYALE obsahuje extrakt z plamatky zelinný, známé svými anti-agingovými vlastnostmi. Dokáže remodelovat pokožku a cíleně podporuje obnovu její struktury zevnitř tak, že posiluje kolagenový řetězec a stimuluje dělení buněk. Už po prvním použití produktu s obsahem aktivních látek z plamatky zelinný je patrné zlepšení pevnosti pokožky a zredukování vrásek.

Výtažek z mořského narcisu v tomto přírodním nočním krému redukuje existující pigmentové skvrny tak, že reguluje nekontrolovatelnou produkci melaninu v kůži vlivem vnějších faktorů, sjednocuje tón pleti a zabraňuje tvorbě další pigmentace (tzv. stařeckých skvrn).

Luxusní noční krém linie NATUROYALE obsahuje jojobový, lněný a makadamiový olej, které poskytují pokožce pevnost a pružnost a zároveň posilují kožní bariéru. Výsledkem používání tohoto přírodního anti-agingového a liftingového nočního krému je pevná, hladká a mladší vypadající pleť už po krátké době.

  • Regeneruje pleť během noci a obnovuje její kolagenový řetězec
  • Zlepšuje pružnost a elasticitu pleti, redukuje vrásky
  • Remodeluje pokožku a zabraňuje vzniku tzv. stařeckých skvrn
Aplikace:

Večer naneste na vyčištěnou a posílenou pokožku obličeje, krku a dekoltu jako třetí krok vaší péči. Pro lepší účinek doporučujeme před nanesením nočního krému aplikovat Liftingové sérum NATUROYALE System Biolifting.

Podrobnosti
SKU 600079
Výrobce Börlind GmbH.
Balení 50ml
EAN 4011061214738
Určení Noční krémy
Typ pleti Zralá pleť
Produktová línie NATUROYALE
Napište svou recenzi
Hodnocený produktNoční krém pro zralou pleť NATUROYALE Biolifting
Vaše hodnocení
  • ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","type":"row","id":"vqluer7","elements":[{"device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","md_size":"","xl_offset_size":"","xl_size":"","lg_offset_size":"","lg_size":"","md_offset_size":"","sm_offset_size":"","sm_size":"","xs_size":"","type":"column","id":"rr373i4","elements":[{"content":"

    Bio aloe vera z ekologického poľnohospodárstva. 100 kg šťavy poskytuje 0,5 kg prášku z aloe usušeného rozprašovaním. Prášok sa nemusí konzervovať. Zvlhčuje a upokojuje pokožku.

    ","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","type":"text","id":"vhd3bcx","history":false}]}]}],"pid":"ygtde22ed96x"}[/mgz_pagebuilder]
  • ALUMINUM / MAGNESIUM HYDROXIDE STEARATE Stearát hliníka / hydroxidu horečnatého. Reakčný produkt hydroxidu hlinitého / horčíka (používaný vo farmácii ako prostriedok proti páleniu záhy) s kyselinou stearovou (z rastlinných olejov). Je to pomocná látka, ktorá pomáha stabilizovať emulzie voda v oleji.
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda  je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov. 
  • AROMA [FRAGRANCE] Esenciálne oleje, destiláty, parfumy, vonné látky a aromatické látky. Kolektívny termín pre všetko, čo obsahuje vonné látky: od individuálneho éterického oleja až po parfémové kompozície zložené z mnohých rôznych vonných látok.
  • ASCORBYL PALMITATE Forma vitamínu C rozpustná v tukoch. Táto forma vitamínu C rozpustná v tukoch je odolnejšia voči svetlu a teplote a v pokožke sa premieňa na voľný vitamín C. Má antioxidačný účinok, pôsobí proti starnutiu pokožky spôsobenému voľnými radikálmi a zabraňuje tomu, aby sa emulzie pokazili.
  • BENZYL ALCOHOL Benzyl alkohol. Bezfarebný, nedenaturovaný etylalkohol, získaný fermentáciou rastlín s obsahom škrobu alebo cukru, prirodzená zložka napr. jasmínu a hyacintu. Alkohol je nasadený ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné látky, zvýrazňuje vôňu. Má tiež osviežujúci, adstringentný (sťahujúci), tónovací a konzervačný účinok a tiež stimuluje krvný obeh.
  • BENZYL BENZOATE Benzyl benzoate. Vôňa. Maskuje prirodzenú arómu neparfumovaných zložiek vďaka jeho balzamickej aróme. Zároveň sa používa ako konzervant a rozpúšťadlo (rozpúšťa ďalšie látky v prípravku). Nájdeme ju napr. v bobuľovitých plodoch a získava sa napr. z esenciálných olejov napríklad ylang-ylangu, škorice alebo benzoe.
  • BENZYL SALICYLATE Benzyl salicylate. Číra bezfarebná tekutina so sladkou kvetinovou vôňou. Prísada, ktorá chráni produkty pred znehodnotením prostredníctvom absorpcie, odrazu alebo rozptylu UV žiarenia. Tieto zložky môžu byť použité aj k ochrane vlasov pred UV žiarením. Maskuje základný zápach, do prípravku sa pridáva za účelom vône.
  • CAMELINA SATIVA SEED OIL Olej zo semien ľaničníka ktorý obsahuje vysoké množstvo omega nenasýtených mastných kyselín (tiež známy ako vitamín F). Ideálny pre starostlivosť o suchú pokožku, pretože nenasýtené mastné kyseliny hydratujú a posilňujú kožnú bariéru, čím zvyšujú elasticitu pokožky a znižujú transepidermálnu stratu vody.
  • CAPRYLHYDROXAMIC ACID Chelatačný prostriedok - organická zlúčenina schopná spájať ióny za vzniku komplexných kruhovitých štruktúr nazývaných cheláty. Stabilizuje emulzie.
  • CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE Neutrálny rastlinný olej, získaný z kokosového orecha. Olej má dlhú životnosť a ponúka vynimočnú kompatibilitu s kožou. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva za sebou mastný lesk.
  • CERA ALBA [BEESWAX] Včelí vosk. Chráni pokožku pred vysúšaním. Využíva sa aj ako zahusťovadlo.
  • CETEARYL ETHYLHEXANOATE Ester mastnej kyseliny. Veľmi ľahká olejová zložka rastlinného pôvodu, ktorá ponúka dobrú roztierateľnosť a nezanecháva pokožku mastnú.
  • CETYL PALMITATE Cetyl palmitát. Mastná zložka rastlinného pôvodu. Zahusťovadlo. Stará sa o pokožku.
  • Ci 77491 [Iron Oxides] CI 77491 = Červenohnedá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • CITRIC ACID Kyselina citrónová. Získaná fermentáciou zo substrátu kukurice. Používa sa na reguláciu hodnoty pH v kozmetike.
  • CITRONELLOL Prírodná vôňa, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Napr. Lemongrass, geránium, bazalka, harmanček, santalové drevo, levanduľa.
  • DECYL COCOATE Ester mastnej kyseliny. Veľmi ľahká olejová zložka rastlinného pôvodu, získavaná z kokosového oleja. Ľahko a dobre rozotierateľná látka, ktorá nezanecháva mastnú pokožku.
  • GERANIOL Geraniol je prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách (napríklad geranium, citronela alebo ylang ylang). Používa sa predovšetkým pre svoju sladko ružovú vôňu. Jedná sa o prírodný produkt. V prírodnej kozmetike sa prevažne vyskytuje ako súčasť esenciálnych olejov. Maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, funguje ako výborný antioxidant, má antiseptické a protirakovinové účinky.
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN] Sójový olej. Rastlinný olej, ktorý pozitívne pôsobí na pokožku a zjemňuje ju.
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER] Slnečnicový olej z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Slnečnicový olej sa podobá lipidom v našom kožnom tkanive. Pri aplikácii na pokožku sa ľahko vstrebáva a preniká rýchlo do hlbších vrstiev. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti. Je vhodný na všetky typy pleti. Má dobrú kožnú kompatibilitu. Vyhladzuje a ošetruje pokožku a vlasy.
  • HEXYL CINNAMAL Vôňa. Hlavnou funkciou je prekryť zápach iných prísad vo výrobku. Nájdeme ho v telovej i pleťovej kozmetike a výrobkoch vlasovej starostlivosti, parfumoch, môže byť súčasťou balzamov na pery a dezodorantov.
  • HIPPOPHAE RHAMNOIDES OIL Olejový výťažok z rakytníka rešetliakového z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje karotenoidy, ktorých množstvo určuje farbu, ktorá sa pohybuje medzi sýtou oranžovú až červenou. Obsahuje až 10x viac vitamínu C ako citrusové plody. Rakytník je bohatý na vitamíny B, vitamín C, vitamín D, vitamín E, tiež obsahuje minerály a beta-karotén. Má antibakteriálne účinky, pomáha obnove buniek, pôsobí tak proti vráskam, spevňuje tkanivo a pokožku upokojuje. Obsahuje dôležité nenasýtené mastné kyseliny.
  • HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE Emulgátor z obnoviteľných surovín: rastlinný glycerín, rastlinný tuk a kyselina citrónová. Kyselina citrónová je organická kyselina bežne sa vyskytujúca v citrusových plodoch. Vďaka svojej vysokej acidite (kyslosti) sa v kozmetike používa ako látka upravujúca pH prípravkov i pokožky. Má antibakteriálne a antimykotické účinky. Umožňuje premiešanie dvoch za normálnych okolností nemiešateľných látok napr. Vody a oleja. Pokožku udržuje hydratovanú. Má tiež antioxidačné účinky.
  • LECITHIN Lecitín je látka prírodného pôvodu získaná zo sójových bôbov. Lecitín sa používa ako prírodný emulgátor, stabilizátor a zahusťovadlo. Reguluje priepustnosť ostatných látok bunkovými stenami a zlepšuje ich vstrebateľnosť. V krémoch a iných ošetrujúcich prípravkoch pomáha ostatným látkam dostať sa do hlbších vrstiev pokožky. Zlepšuje kompatibilitu.
  • LIMONENE Vôňa. Prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Býva rozdelená na L-Limonene a D-Limonene. L-Limonene má terpentýnovou vôňu a nájdeme ho napríklad v silici z borovice alebo mäty piepornej. D-Limonene má sladšie citrónovú vôňu a nájdeme ho v ruži, levanduli alebo citrónovej kôre. V kozmetických prípravkoch ho nájdeme hlavne ako súčasť parfumácie/vône. Ľahko maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, umožňuje lepšie vstrebávanie ostatných látok do pokožky, je protizápalový, antimikrobiálny.
  • LINALOOL Vôňa. Linalool je molekula, ktorá je prirodzene prítomná takmer vo všetkých éterických olejoch. Je bezfarebná, má jemný, čerstvý, kvetinový zápach podobný konvalinkám. Linalool je prítomný v mnohých kvetoch a koreniach. Pokrýva cca 30% zloženie levanduľového éterického oleja. Ďalšími jeho zdrojmi sú koriander, bazalka, tymián, bergamot, šalvia muškátová, kardamóm, ylang-ylang, majorán, rozmarín. Má protizápalový, antibakteriálny a antimykotický účinok.
  • LUPINUS ALBUS SEED EXTRACT Extrakt z lupiny bielej sa využíva v krémoch na regeneráciu pokožky. Získaný lupeol stimuluje syntézu kolagénu a má protizápalový účinok.
  • MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL Olej z makadamiového orecha patrí k jedným z najdrahších olejov na svete a to kvôli náročnému pestovaniu. Navyše makadamiové orechy sú veľmi tvrdé a je preto ťažké z nich olej vylisovať. Olej je pomerne hutný, má jemnú orieškovú chuť i vôňu. Obsahuje až 70% tuku a zo všetkých rastlinných olejov je zložením najpodobnejší ľudskému kožnému mazu, vďaka tomu patrí k najefektívnejším pre ľudskú pokožku. Má antioxidačné účinky, chráni pred pôsobením vonkajších vplyvov, zmierňuje prvé známky starnutia a regeneruje. Po aplikácii je pokožka hodvábne jemná, hydratovaná, zvláčnená a posilnená.
  • MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE Magnesium askorbyl phosphate je stabilizovaná forma vitamínu C (kyseliny askorbovej), zdieľa preto rovnaké účinky. Je to silný antioxidant, zjednocuje farebný tón pleti, vďaka dobrej vstrebateľnosti pomáha obnove buniek, regeneruje, hydratuje a je protizápalový (vhodný na akné). Na rozdiel od čistej kyseliny askorbovej nemá exfoliačný schopnosti, má nižšiu aciditu a je teda vhodný aj na citlivú pleť. Neradí sa medzi alergény a nedráždi pokožku.
  • MAGNESIUM SULFATE Síran horečnatý. Stabilizátor emulzií. Síran horečnatý obsahuje vo svojej štruktúre horčík, síru a kyslík. Hovorí sa mu tiež Epsomská soľ, kedy svoj názov získal od mesta Epsom v grófstve Surrey v Anglicku, kde bol prvýkrát objavený.Je možné ju použiť aj ako peeling a pomáha čistiť póry.
  • MICA Sľuda. Prírodná minerálna látka, ktorá sa už po stáročia používa na kozmetické účely. Používa sa predovšetkým v dekoratívnej kozmetike, kde produktom dodáva lesk a trblietanie. Keď je potiahnutá oxidom titaničitým, je známa ako "perleťový pigment". Má označenie CI 77019. Ako sľuda je označovaná skupina horninotvorných minerálov (kremičitanov). Je to úplne stabilná látka, nemenná v akomkoľvek prostredí, neprestupuje pokožkou, nedráždi ju a nie sú na ňu alergie.
  • OLUS OIL Rastlinný olej sa označuje ako prírodná a šetrnejšie alternatíva minerálneho oleja. Má antioxidačné účinky, predlžuje životnosť produktu, je ľahko roztierateľný a plne biologicky odbúrateľný, čiže nezaťažuje životné prostredie. Na povrchu pleti vytvára ochrannú bariéru a chráni pred poškodením a pôsobením voľných radikálov. Tiež jej pomáha udržiavať dostatočnú hydratáciu, je vhodný zvlášť pre citlivú, napätú, suchú, svrbiacu pokožku so sklonmi k prasklinám. Tento olej je hypoalergénny.
  • PANCRATIUM MARITIMUM EXTRACT Morský narcis. Extrakt sa používa v produktoch predovšetkým na zrelú pleť, kde má mierne zosvetľujúci účinok, prispieva k rozjasneniu pokožky a zmierňuje viditeľnosť pigmentových škvŕn a predchádza k ich tvorbe.
  • PANTHENYL ETHYL ETHER Panthenol a etanol. V oleji rozpustné formy panthenolu, ktorý sa používa napríklad v rúžoch. Na koži sa premení na kyselinu pantoténovú/vitamín B5. Viaže vlhkosť a má regeneračný účinok, má vlastnosti hojenia rán.
  • POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE Emulgátor z obnoviteľných surových rastlín, vrátane rastlinného glycerínu a rastlinného tuku. Používa sa ako zmäkčovač pleti, zlepšuje jej viskozitu, upokojuje a udržuje ju zdravú. Pokožke poskytuje prirodzenú ochranu a nenarušuje kožný film, naopak pomáha jej hydratácii. Neupcháva póry a je tak vhodný aj do prípravkov proti akné.
  • POTASSIUM SORBATE Sorban draselný. Prirodzene sa vyskytuje v nezrelých plodoch jarabiny. V kozmetických prípravkoch nachádza miesto ako alternatíva parabénov, funguje ako konzervačná látka. Má antimykotické účinky, zabraňuje tak rastu plesní, kvasiniek a húb, zastavuje množenie mikroorganizmov a predlžuje trvanlivosť produktu.
  • RETINYL PALMITATE Retinyl palmitate je kombinácia čistého retinolu (vitamín A1) a kyseliny palmitovej, nasýtenej mastné kyseliny, ktoré je súčasťou palmového oleja z ekologického a trvalo udržateľného pestovania. Je to efektívny antioxidant, pomáhajúci redukovať vrásky, môže fungovať ako ochranný prostriedok proti UV žiareniu. Pridáva sa do výrobkov s anti-agingovým účinkom a tých, ktoré sú určené pre vyživenie suchej pokožky. Má exfoliačné účinky. Ľahko sa vstrebáva do pokožky. Pôsobí proti akné a rýchlo hojí.
  • ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT [ROSEMARY] Rozmarínový extrakt z ekologického poľnohospodárstva. Má antioxidačné a stimulačné vlastnosti. Chráni pokožku. Má čistiace schopnosti a podporuje detoxikáciu. Je antiseptický, protizápalový a antimikrobiálny, pleť dokáže vyčistiť, zjemniť a upokojiť. Je vhodnejší na mastnejšie typy, avšak neuškodí ani normálnej, zmiešanej alebo suchej pleti. Stimuluje vlasové korienky, zastavuje tak vypadávanie vlasov a podporuje ich rast. Okrem iného dodáva lesk a objem.
  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA] Jojobový olej. Tekutý vosk zo semien jojobového kríka. Z týchto semienok sa na kozmetické účely lisuje jojobový olej, ktorý sa mylne označuje ako olej, pretože sa zložením jedná o kvapalný vosk. Je bohatý na mono nenasýtené mastné kyseliny, provitamín A a antioxidačný vitamín E. Má hydratačné účinky na vlasy, ktoré vyhladzuje a dodáva im lesk a hebkosť, preto sa môžeme stretnúť s označením "prírodný silikón".
  • SODIUM PCA Sodná soľ pyrrolidonkarboxylovej kyseliny. Sodium PCA je prirodzenou súčasťou našej pokožky, pomáha pokožke s hydratáciou. Do kozmetiky sa pridáva pre svoje schopnosti nadviazať na seba vodu, je výrazne hygroskopický a viaže na seba vodu z okolia. Je tak zložkou, ktorá pokožku hydratuje. Nájdete ho v krémoch alebo vo vlasovej kozmetike.
  • SORBITAN OLEATE Emulgátor z rastúcich surovín: zlúčenina sorbitolu (prírodný cukrový alkohol rastlinného pôvodu, s hydratujúcim účinkom a účinkom zadržujúcim vlhkosť) a rastlinnej mastnej kyseliny rastlinného oleja. Spojuje olej a vodu. Stará sa o pleť a zvlhčuje ju.
  • SORBITOL Sorbitol je prírodný cukrový alkohol, ktorý sa najčastejšie získava z kukuričného sirupu, ale prirodzene ho nájdete aj v zrelom ovocí, napríklad v jablku, broskyni alebo v hruške. V kozmetike sa sorbitol používa ako zvlhčujúci prostriedok a tiež ako prirodzené zahusťovadlo. Dokáže vytvoriť priehľadný gél. Má jemne sladkú chuť i vôňu, takže často slúži aj ako súčasť prirodzenej parfumácie. Najčastejšie sa sorbitol používa v mydlách, vo vlasovej kozmetike.
  • ACMELLA OLERACEA EXTRACT Extrakt z plamatky kapustovej (paracress) má vynikajúcu schopnosť vyhladzovať vrásky. Anti-aging zložka: stimuluje dynamiku buniek pokožky a premieňa štruktúru pleti (pôsobí proti vráskam, spevňuje, zlepšuje pružnosť pokožky).
  • SQUALANE Skvalén sa získava z rastlinných olejov, najčastejšie z olivového. Je to tzv. "Suchý olej", ktorý sa vďaka svojej štruktúre veľmi ľahko a rýchlo vstrebáva do pokožky. Má antioxidačné účinky a pomáha pokožku chrániť proti slnečnému žiareniu. Absorbuje do seba toxíny aj ťažké kovy a pomáha tak chrániť pokožku proti vonkajšiemu prostrediu. Skvalén pokožku hydratuje, zjemňuje a napomáha ďalším účinným látkam k lepšiemu roztieraniu a vstrebávaniu.
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
  • TOCOPHERYL ACETATE Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Ak sa aplikuje na kožu, stáva sa vitamín E enzymatickou konverziou, a potom berie jeho antioxidačné účinky. Všetky vitamíny E fungujú ako antioxidanty a zabraňujú žltnutiu olejov a masiel. Vitamín E je životne dôležitý pre ľudské telo. V kozmetických prípravkoch sa používa aj ako konzervant.
  • TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT [HYALURONIC ACID] Tiež známy ako "snehová huba". Liečivá a jedlá huba známa v Japonsku a Číne. Chemická štruktúra tohto extraktu je veľmi podobná štruktúre kyseliny hyalurónovej. Má rovnaký hydratačný a vyhladzujúci účinok v kozmetike. Obsahuje vysoké percento minerálov a stopových prvkov. Obsiahnuté polysacharidy stimulujú imunitný systém, majú protizápalový a antialergický efekt.
  • TUBER MAGNATUM EXTRACT Výťažok z bielej hľuzovky. Hľuzovka je veľmi vzácny druh huby rastúcej 25-30 centimetrov pod zemou spravidla v blízkosti koreňov niektorého z listnatých stromov. Osahuje bielkoviny a vlákninu, vápnik, železo, horčík, fosfor, draslík, zinok, meď, sodík, mangán, selén, omega 3, omega 6 kyseliny, vitamíny A, B, C, E, K, kyselinu listovú a kyselinu pantoténovú. Je bohatá na hodnotné aminokyseliny a minerály.