Perlové hydratační sérum Anti-pollution

Rating:
100%
SKU: 600045
896 Kč
Perlové hydratační sérum je určeno pro pokožku s nedostatečnou hydratací. Tvoří přirozený ochranný štít na kůži, čímž blokuje průnik volných radikálů do pleti a bojuje tak proti předčasnému stárnutí. Poskytuje okamžitou vlhkost, svěžest a vitalitu.
Dostupnost: Není skladem
SKU
600045

HYDRAUJE. CHRÁNÍ. POSILUJE.

Výjimečně účinné přírodně Hydratační perlové sérum od certifikované přírodní kosmetiky ANNEMARIE BÖRLIND je doplňkovou péčí o náročnou, suchou pleť s potřebou extra ochrany před denními zátěžemi z okolního prostředí a před nedostatkem hydratace. Obsahuje inovativní komplex aktivních rostlinných látek, které chrání pokožku před předčasným stárnutím způsobeným znečištěním z okolního prostředí, jako je uhlík, částice jemného prachu, volné radikály a pod.

Hlavná účinná látka:

Botanický kaviár, tedy makrořasa žijící v Asii, která je známá svými benefity pro lidské zdraví. Obsahuje velké množství minerálů, vitamínu A, C a různé nenasycené mastné kyseliny. Omlazuje a opravuje strukturu kůže.

Kombinace biotechnologických polysacharidů a botanického kaviáru v tomto kosmetickém přípravku vytvářejí na kůži přirozený ochranný štít, blokují průnik volných radikálů a bojují tak proti předčasnému stárnutí pokožky.
Botanický kaviár a botanická kyselina hyaluronová z Rosolovka (alternativa ke klasické kyselině hyaluronové) napravují strukturu pokožky, dodávají jí obrovské množství hydratace, chrání ji před vysoušením, vyhlazují jemné linie a vrásky a vracejí pokožce pružnost.

  • dodává pleti obrovské množství vlhkosti, chrání ji před dehydratací
  • chrání před předčasným stárnutím způsobeným negativními vlivy okolí
  • vyplňuje vrásky a jemné linie, rozjasňuje pleť

Toto výjimečné přírodní sérum poskytuje pokožce okamžitou vlhkost, svěžest a vitalitu. Výsledkem je zregenerovaná, pružnější, mladší působící pleť.

Aplikace:

Přírodní Hydratační perlové sérum nanášejte ráno na vyčištěnou pokožku v množství 2-3 dávky z dávkovače jako druhý krok pleťové péče. Zlehka ho vmasírujte. Jemná perlová struktura se při kontaktu s pokožkou roztaje a vstřebá. Následně můžete použít denní krém.

Podrobnosti
SKU 600045
Výrobce Börlind GmbH.
Balení 30ml
EAN 4011061214752
Určení Pleťová séra, fluidy
Typ pleti Dehydrovaná pleť, Suchá pleť, Smíšená pleť
Napište svou recenzi
Hodnocený produktPerlové hydratační sérum Anti-pollution
Vaše hodnocení
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda  je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov. 
  • BENZYL SALICYLATE Benzyl salicylate. Číra bezfarebná tekutina so sladkou kvetinovou vôňou. Prísada, ktorá chráni produkty pred znehodnotením prostredníctvom absorpcie, odrazu alebo rozptylu UV žiarenia. Tieto zložky môžu byť použité aj k ochrane vlasov pred UV žiarením. Maskuje základný zápach, do prípravku sa pridáva za účelom vône.
  • BIOSACCHARIDE GUM-4 Biotechnologicky získaný polysacharid. Má funkciu interaktívnej matice (druh "druhej" kože) - ochranného štítu, ktorý má odvrátiť negatívne vplyvy prostredia.
  • CALCIUM ALGINATE Alginát vápenatý je polysacharid získaný z hnedých rias. Používa sa tiež na zachytenie enzýmov. Používa sa ako prírodný gélový prostriedok.
  • CAULERPA LENTILLIFERA EXTRACT Výťažok zo zelenej riasy (ktorý je kvôli svojmu vzhľadu tiež známy ako "zelený kaviár" alebo "morské hrozno"). Posilňuje epidermálny reťazec (zlepšuje súdržnosť a výmenu medzi epidermou a dermis). Má spevňujúci efekt a zlepšuje štruktúru pokožky.
  • Ci 77891 [Titanium Dioxide] Oxid titaničitý. Biela farba a UV filter. V prírode sa nachádza v mineráloch anatas, rutil a brookit. Oxid titaničitý sa používa ako pigment (titanová beloba). Patrí k najrozšírenejším bielym farbivám, lebo má výrazný jas a vysoký bod lomu. V kozmetike slúži ako ochrana proti UV žiareniu (minerálny UV filter). Považuje sa za bezpečnú, nekomedogénnu látku vhodnú aj pre citlivú pleť a deti.
  • CITRIC ACID Kyselina citrónová. Získaná fermentáciou zo substrátu kukurice. Používa sa na reguláciu hodnoty pH v kozmetike.
  • CYPERUS PAPYRUS LEAF CELL EXTRACT Výťažok z kmeňových buniek listov papyrusu. Stimuluje obnovu buniek, posilňuje kožnú bariéru, a preto má zvlhčujúci účinok.
  • GELLAN GUM Polysacharid. Želatína / zahusťovadlo, získané biotechnologicky z rastlinných látok obsahujúcich cukor.
  • GERANIOL Geraniol je prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách (napríklad geranium, citronela alebo ylang ylang). Používa sa predovšetkým pre svoju sladko ružovú vôňu. Jedná sa o prírodný produkt. V prírodnej kozmetike sa prevažne vyskytuje ako súčasť esenciálnych olejov. Maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, funguje ako výborný antioxidant, má antiseptické a protirakovinové účinky.
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • HYDROLYZED RICE BRAN PROTEIN Hydrolyzovaný ryžový proteín. Získavaný kyslou, alkalickou alebo enzýmovou hydrolýzou ryžových otrúb, skladajúci sa predovšetkým z aminokyselín, peptidov a bielkovín. Pleť hydratuje a zjemňuje.
  • HYDROXYETHYLCELLULOSE Celulózový polymér. Všetky deriváty celulózy sa získavajú úpravou čistej celulózy. Predlžujú trvanlivosť produktu. Čistá celulóza sa vyrába z drevených vlákien a nemá žiadne liečivé ani výživové hodnoty. Nepatrí medzi alergény a nedráždi pokožku. Hydroethylcelulóza stabilizuje emulzie, zvyšuje viskozitu prípravku a tvorí gélovité a hutnejšie konzistencie. Regulátor viskozity.
  • LIMONENE Vôňa. Prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Býva rozdelená na L-Limonene a D-Limonene. L-Limonene má terpentýnovou vôňu a nájdeme ho napríklad v silici z borovice alebo mäty piepornej. D-Limonene má sladšie citrónovú vôňu a nájdeme ho v ruži, levanduli alebo citrónovej kôre. V kozmetických prípravkoch ho nájdeme hlavne ako súčasť parfumácie/vône. Ľahko maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, umožňuje lepšie vstrebávanie ostatných látok do pokožky, je protizápalový, antimikrobiálny.
  • LINALOOL Vôňa. Linalool je molekula, ktorá je prirodzene prítomná takmer vo všetkých éterických olejoch. Je bezfarebná, má jemný, čerstvý, kvetinový zápach podobný konvalinkám. Linalool je prítomný v mnohých kvetoch a koreniach. Pokrýva cca 30% zloženie levanduľového éterického oleja. Ďalšími jeho zdrojmi sú koriander, bazalka, tymián, bergamot, šalvia muškátová, kardamóm, ylang-ylang, majorán, rozmarín. Má protizápalový, antibakteriálny a antimykotický účinok.
  • MENTHYL LACTATE Menthyl laktát. Vyrába sa z mentolu a kyseliny mliečnej. Má chladivý účinok, aký má mentol.
  • PARFUM [FRAGRANCE] Esenciálne oleje, destiláty, parfumy, vonné a aromatické látky. Spoločný termín pre všetky vonné látky: od individuálneho éterického oleja až po parfumy zložené z mnohých rôznych vonných látok.
  • PHENOXYETHANOL Konzervačná látka, ktorá sa pridáva do kozmetických produktov, aby spomalila rast nežiaducich baktérií, zafixovala vonné látky (zabraňuje rýchlemu odparovaniu), a tým chránila produkt pred znehodnotením a predĺžila jeho trvanlivosť. Táto bezfarebná, mierne viskózna olejovitá kvapalina, rozpustná vo vode a oleji, sa prirodzene vyskytuje napríklad v zelenom čaji alebo čakanke. Pridáva sa do pleťových prípravkov (podkladové a hydratačné krémy), telovej a vlasovej kozmetiky (šampóny, vlasové gély, kondicionéry, telové krémy) atď.
  • POLYGLYCERYL-5 LAURATE Emulgátor z obnoviteľných surovín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina laurová.
  • POTASSIUM SORBATE Sorban draselný. Prirodzene sa vyskytuje v nezrelých plodoch jarabiny. V kozmetických prípravkoch nachádza miesto ako alternatíva parabénov, funguje ako konzervačná látka. Má antimykotické účinky, zabraňuje tak rastu plesní, kvasiniek a húb, zastavuje množenie mikroorganizmov a predlžuje trvanlivosť produktu.
  • PROPANEDIOL Prírodný glykol získaný z kukurice z trvalo udržateľného pestovania (vyrába sa pomocou fermentácie kukuričného cukru). Nájdeme ho v najrôznejších kozmetických výrobkoch (kondicionéry, šampóny, riasenky) .
  • SODIUM BENZOATE Sodná soľ kyseliny benzoovej, ktorá sa prirodzene vyskytuje v ovocí - brusniciach, marhuliach, jablkách, hubách, škorici, klinčekoch a čajoch. Používa sa predovšetkým ako konzervant. Má antimikrobiálne účinky, zabraňuje množeniu baktérií, ale nezabíja ich. Je tiež ľahko antimykotický, chráni pred hubami, plesňami a kvasinkami.
  • SODIUM HYALURONATE Sodná soľ kyseliny hyalurónovej. Hyaluronát sodný má vynikajúcu schopnosť viazať vodu. Zvlhčuje a vyhladzuje. Pre spoločnosť BÖRLIND pochádza výlučne z biotechnologickej výroby, udržateľných, vegánskych zdrojov a bez GMO (geneticky modifikované organizmy), v ktorých sa rastlinný materiál a etanol fermentujú pomocou baktérií mliečneho kvasenia.
  • TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT [HYALURONIC ACID] Tiež známy ako "snehová huba". Liečivá a jedlá huba známa v Japonsku a Číne. Chemická štruktúra tohto extraktu je veľmi podobná štruktúre kyseliny hyalurónovej. Má rovnaký hydratačný a vyhladzujúci účinok v kozmetike. Obsahuje vysoké percento minerálov a stopových prvkov. Obsiahnuté polysacharidy stimulujú imunitný systém, majú protizápalový a antialergický efekt.
  • XANTHAN GUM Xanthan. Polysacharid, ktoré produkujú mikroorganizmy z rastlinných substrátov, ktoré obsahujú cukor. Gél/zahusťovadlo, stabilizátor emulzií. Xantanová guma je látka prírodného pôvodu. Vyrába sa fermentáciou kukuričného škrobu s baktérií Xanthomonas campestris. Na pleť pôsobí hydratačne. Je vhodnejšia na suchší typ pleti, kde spomaľuje a bojuje proti šupinateniu. Tiež zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a vytvára ochranný film.