-20%

Posilující pleťový gel pro zralou pleť ZZ SENSITIVE

Rating:
100%
SKU: 865
Běžná cena 641 Kč Akční cena 513 Kč
Pleťový gel pro citlivou pleť posiluje, zklidňuje a osvěžuje pokožku pleti. Hydratuje pleť do hloubky. Zabezpečuje pocit svěží a odpočatý pleti.
Dostupnost: Skladem
SKU
865

POSILUJE. UPOKOJUJE. OSVĚŽUJE.

Posilující Pleťový Gel ZZ SENSITIVE System Anti-Stress od certifikované přírodní kosmetiky ANNEMARIE BÖRLIND je vhodný jako druhý krok pleťové péče (tonizace al. posílení) o citlivou pokožku, která reaguje hypersenzitivní na teplo, chlad, stres, vůně, konzervanty či barviva a často se projevuje podrážděním či zarudnutím.

Přírodní posilující pleťový gel hydratuje pokožku až do hlubších vrstev. Obsahuje inovativní prebiotický a probiotický komplex, který má na pleť normalizační účinek a připravuje ji na následnou optimální denní a noční péči. Podporuje i účinky zlaté orchideje, která se pro své zklidňující účinky využívá v tradiční čínské medicíně. Extrakt ze zlaté orchideje v tomto kosmetickém přípravku vrací pokožce rovnováhu, reguluje její přirozené pH, zlepšuje funkci epidermis a redukuje přecitlivělost.

  • normalizuje pleť a připravuje ji na další denní a noční péči
  • reguluje přirozeně pH pokožky, zlepšuje funkci epidermis a posiluje kožní bariéru
  • uklidňuje a uvolňuje pnutí

Výsledkem používání tohoto přírodního kosmetického přípravku je svěží a uvolněná pleť.

Aplikace:

Aplikujte na vyčištěnou pleť ráno a večer jemným vklepáním konečků prstů do pokožky.

Podrobnosti
SKU 865
Výrobce Börlind GmbH.
Balení 150ml
EAN 4011061008658
Určení Čištění pleti
Typ pleti Zralá pleť, Citlivá pleť
Produktová línie ZZ SENSITIVE
Napište svou recenzi
Hodnocený produktPosilující pleťový gel pro zralou pleť ZZ SENSITIVE
Vaše hodnocení
  • ALCOHOL Čistý, nedenaturovaný etylalkohol, konzumný alkohol. Získaný kvasením rastlín obsahujúcich škrob alebo cukor. Alkohol sa používa ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné zložky. Má tiež osviežujúci, sťahujúci, tonizujúci a konzervačný účinok a stimuluje cirkuláciu.
  • ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE Polysacharid rastlinného pôvodu. Jeho prebiotické vlastnosti podporujú priaznivú kožnú flóru a tým posilňujú kožnú bariéru. Ideálne na upokojenie a starostlivosť o citlivú pokožku.
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda  je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov. 
  • CHONDRUS CRISPUS POWDER [CARRAGEENAN] Karagenan. Prírodná gélová látka získaná z červených a fialových morských rias, pozostávajúca zo zmesi polysacharidov. Používa sa ako zahusťovadlo alebo emulgátor.
  • CURCULIGO ORCHIOIDES ROOT EXTRACT Extrakt z koreňa trávy hohoľa. Tradičná liečivá rastlina (používaná v tradičnej medicíne). Má antioxidačný a antibakteriálny účinok. Mechanizmus účinku koreňového extraktu zlepšuje funkciu ochrannej bariéry kože, a preto upokojuje a normalizuje citlivú pokožku.
  • DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE Sladké Drievko. Draselná soľ glycyrhizínovej kyseliny. Účinná zložka získaná z koreňa sladkého drievka. Zmierňuje podráždenie.
  • FRUCTAN Polysacharid získaný z koreňa yacón. Obsahuje vysoké množstvo kyseliny askorbovej, riboflavínu, niacínu či beta karoténu, ale aj vápnika, fosforu alebo železa. Má antibakteriálne účinky, pôsobí proti plesniam a kvasinkám a pomáha neutralizovať voľné radikály. Jeho probiotické vlastnosti podporujú priaznivú kožnú flóru a tým posilňujú kožnú bariéru.
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • INULIN Polysacharid z koreňa čakanky. Má vyživujúce a ošetrujúce účinky na vlasy a pokožku.
  • PREBIOTIC AND PROBIOTIC COMPLEX Baktérie mliečneho kvasenia. Probiotická zložka, ktorá stimuluje prirodzený imunitný systém kože. Lactobacillus Ferment je účinná kozmetická zložka, ktorá sa získava z extraktu vznikajúceho počas fermentácie laktobacilov. Tie sú druhom baktérií, ktoré sú prínosné pre ľudský organizmus. Majú antimikrobiálne účinky, a to najmä v produktoch obsahujúcich vodu. Okrem toho majú priaznivé účinky na pokožku. Podporujú obnovu jej buniek a pôsobia priaznivo na pleť trpiaciu akné alebo rosaceou. Okrem toho môžu podporovať produkciu kolagénu, a tým pôsobiť proti predčasnému starnutiu pokožky.
  • MALTODEXTRIN Maltodextrín. Maltodextrín je prírodná látka, získaná hydrolýzou z rastlinného škrobu, najčastejšie zemiakového, kukuričného alebo ryžového. V kozmetike má funkciu stabilizátora. Pomáha udržiavať jednotlivé zložky v produkte v hladkej konzistencii a celkovo konzistenciu stabilizuje. Čiastočne zlepšuje prenikanie aktívnych látok do pokožky a znižuje riziko podráždenia pleti pri používaní týchto aktívnych látok, ako sú napríklad ovocné kyseliny.
  • RHIZOBIAN GUM Filmotvorné činidlo. Gume podobný polysacharidový gél, s ktorým púštne rastliny chránia svoje korene pred dehydratáciou v symbióze s mikroorganizmami v časoch sucha. Má efekt vyhladzovania kože a viazania vlhkosti.
  • XANTHAN GUM Xanthan. Polysacharid, ktoré produkujú mikroorganizmy z rastlinných substrátov, ktoré obsahujú cukor. Gél/zahusťovadlo, stabilizátor emulzií. Xantanová guma je látka prírodného pôvodu. Vyrába sa fermentáciou kukuričného škrobu s baktérií Xanthomonas campestris. Na pleť pôsobí hydratačne. Je vhodnejšia na suchší typ pleti, kde spomaľuje a bojuje proti šupinateniu. Tiež zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a vytvára ochranný film.