Dárkový poukaz v hodnotě 1400 Kč

SKU:2005
1400 Kč
S dárkovou poukázkou na nákup přírodní kosmetiky v hodnotě 1400 Kč se vždy trefíte. Je skvělým dárkem k narozeninám, svátku, Vánocům, výročí nebo jen tak pro radost. Vhodný dar pro ženu, muže, pro přítelkyni nebo rodinu.
Dostupnost: Skladem
SKU
2005

Dárková poukázka na jednorázový nákup v hodnotě 1400 Kč

Dárková poukázka na nákup celého sortimentu naší kosmetiky je ideálním řešením, pokud chcete někoho obdarovat, ale neznáte jeho přesné přání nebo typ pleti. Je to dárek vhodný pro ženy i muže, pro přítelkyni, přítele, příbuzných či známých. Dárková poukázka se hodí jako vánoční, ale i jako narozeninový či meninový dárek.

Dárkovou poukázku vám po zakoupení doručíme v tištěné podobě.

JAK SE POUŽÍVÁ?

Je určena na nákup jakéhokoliv zboží v internetové prodejně www.annemarieborlind.sk. Při nákupu v e-shopu zadáte do políčka KOD DÁRKOVÉ POUKÁZKY a její hodnota se odečte z výsledné sumy za nákup. Políčko "Kód dárkové poukázky" se zobrazí v posledním kroku objednávky před jejím potvrzením.

Pokud máte jakékoliv nejasnosti ohledně užívání dárkové poukázky, prosím neváhejte nás telefonicky kontaktovat na čísle 0940 775 599, rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.

Finanční rozdíly mezi hodnotou poukázky a nákupem v e-shopu nevracíme. Hodnota poukázky Vám bude odečtena ve vystavené faktuře.

Podrobnosti
SKU2005
VýrobceANNEMARIE BÖRLIND
Balení1 ks
Napište svou recenzi
Hodnocený produktDárkový poukaz v hodnotě 1400 Kč
Vaše hodnocení