Dárkový poukaz v hodnotě 2800 Kč

SKU:2006
2800 Kč
S dárkovou poukázkou na nákup přírodní kosmetiky v hodnotě 2800 Kč se vždy trefíte. Je skvělým dárkem k narozeninám, svátku, Vánocům, výročí nebo jen tak pro radost. Vhodný dar pro ženu, muže, pro přítelkyni nebo rodinu.
Dostupnost: Skladem
SKU
2006

Dárkový poukaz na jednorázový nákup v hodnotě 840 Kč

Dárkový poukaz na nákup celého sortimentu naší kosmetiky je ideálním řešením, pokud chcete někoho obdarovat, ale neznáte přesně jeho přání nebo typ pleti. Je to dárek vhodný pro ženy i muže, pro přítelkyni, přítele, příbuzné nebo známé. Dárkový poukaz je vhodný jako vánoční dárek, ale také jako dárek k narozeninám nebo jmeninám.

Dárkový poukaz vám po zakoupení doručíme v tištěné podobě. Jeho platnost je 365 dní od data nákupu v e-shopu.

JAK SE POUKAZ POUŽÍVÁ?

Je určen k nákupu jakéhokoli zboží v internetovém obchodě www.annemarieborlind.cz. Při nákupu v e-shopu zadáte do políčka KÓD DÁRKOVÉHO POUKAZU a jeho hodnota se odečte od konečné částky nákupu. Políčko „Kód dárkového poukazu“ se zobrazí v posledním kroku objednávky před jejím potvrzením.

V případě jakýchkoli nejasností ohledně uplatnění dárkového poukazu, nás prosím neváhejte kontaktovat na telefonním čísle +421 917 515 870, rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.

Finanční rozdíly mezi hodnotou poukazu a nákupem v e-shopu nevracíme. Hodnota poukazu Vám bude odečtena ve vystavené faktuře.

Podrobnosti
SKU2006
VýrobceANNEMARIE BÖRLIND
Balení1 ks
Napište svou recenzi
Hodnocený produktDárkový poukaz v hodnotě 2800 Kč
Vaše hodnocení