VZOREK NATU KOLAGEN BOOST linie 3x2ml

Rating:
90%
SKU:602010
63 Kč

Linie NATU KOLAGEN je skvělým řešením pro ty, které trápí ztráta pružnosti jejich pokožky. Tyto výrobky dodávají pokožce silný hydratační a zpevňující efekt. Vhodná pro všechny typy pleti.

Dostupnost: Není skladem
SKU
602010

POSILUJE. UDRŽUJE VLHKOST.

Účinná přírodní péče od certifikované kosmetiky ANNEMARIE BÖRLIND pro všechny typy pleti od 30 let. ANNEMARIE BÖRLIND je první značkou přírodní kosmetiky, která používá přírodní veganský kolagen z kukuřičného, sójového a pšeničného proteinu jako složku v produktech NATUCOLLAGEN BOOST. Náš veganský kolagen má lepší schopnost vázat vlhkost než běžný kolagen. Kolagenové produkty lze začlenit do každodenní péče jako systematické posilovače účinku nebo je používat samostatně.

Vzorek obsahuje:

NATU KOLAGEN BOOST sérum pro plnější rty - viditelně objemňuje a zlepšuje kontury rtů. Navíc zjemňuje, regeneruje a obnovuje zdravý vzhled popraskaných rtů. Řasa Wakame a sečuánské koření redukují vrásky a dělají rty viditelně plnější.

NATU KOLAGEN BOOST lehký krém na obličej - posiluje strukturu pokožky, pevní, redukuje vrásky a udržuje její přirozenou bariéru.

NATU KOLAGEN BOOST sérum na krk a dekolt - nejen stimuluje tvorbu kolagenu v pokožce, ale také chrání pleť před jeho ztrátou.

Podrobnosti
SKU602010
VýrobceANNEMARIE BÖRLIND
Balení3x2ml
EAN4011061228032
UrčeníPleťová séra, fluidy
Typ pletiAnti-aging
Produktová línieVEGÁNSKY KOLAGÉN
Napište svou recenzi
Hodnocený produktVZOREK NATU KOLAGEN BOOST linie 3x2ml
Vaše hodnocení