Šampon proti lupům ACTIVE

Rating:
100%
SKU: 792
322 Kč
Přírodní šampon aktivně působí na prevenci a redukci lupů. Příznivě působí proti vypadávání, třepení a při poruchách růstu vlasů. Má příznivý vliv na růst a kvalitu vlasů, pružnost vlasů a dodává vlasům lesk.
Dostupnost: Skladem
SKU
792

REDUKCE LUPŮ. PODPORUJE RŮST VLASŮ. ZLEPŠUJE KVALITU A PRUŽNOST VLASŮ.

Šampon od certifikované přírodní kosmetiky Annemarie BÖRLIND aktivně působí jako prevence a redukce lupů. Příznivě působí proti vypadávání, třepení vlasech a při poruchách jejich růstu. Stejně příznivě působí na kvalitu a růst vlasů, podporuje jejich pružnost a dodává jim výživu a lesk. Chrání vlasy před nepříznivými vlivy vnějšího prostředí a před mechanickým poškozením např. při česání, fénování, ondulaci apod. Podporuje přirozenou rovnováhu pokožky hlavy a zmírňuje její svědění.

Tento přírodní šampon obsahuje Zinc PCA, což je přirozený komponenta lidské pokožky, který má anti-mikrobiální účinky a schopnost regulovat kožní maz.

Prírodná kozmetika - Sodium PCA

Pšeničný protein obsažený v tomto kosmetickém přípravku váže ve vlasech vlhkost, posiluje je, dodává jim lesk a pružnost.

Prírodná kozmetika - Pšeničný proteín

Aplikace:

Šampon naneste na mokré vlasy, vmasírujte a dobře opláchněte vodou. Může se používat každodenně.

Podrobnosti
SKU 792
Výrobce Börlind GmbH.
Balení 200ml
EAN 4011061007927
Určení Na vlasy
Napište svou recenzi
Hodnocený produktŠampon proti lupům ACTIVE
Vaše hodnocení
  • ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","type":"row","id":"vqluer7","elements":[{"device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","md_size":"","xl_offset_size":"","xl_size":"","lg_offset_size":"","lg_size":"","md_offset_size":"","sm_offset_size":"","sm_size":"","xs_size":"","type":"column","id":"rr373i4","elements":[{"content":"

    Bio aloe vera z ekologického poľnohospodárstva. 100 kg šťavy poskytuje 0,5 kg prášku z aloe usušeného rozprašovaním. Prášok sa nemusí konzervovať. Zvlhčuje a upokojuje pokožku.

    ","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","type":"text","id":"vhd3bcx","history":false}]}]}],"pid":"ygtde22ed96x"}[/mgz_pagebuilder]
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda  je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov. 
  • ARGININE Arginín. Aminokyselina: Aminokyseliny sú stavebné bloky bielkovín a prirodzene sa vyskytujú sa v zvlhčujúcich faktoroch (NMF) ľudskej pokožky. Na pokožke udržiavajú mierne kyslú povrchovú vrstvu (ochranný kyselinový plášť) a viažu vlhkosť.
  • AROMA [FRAGRANCE] Esenciálne oleje, destiláty, parfumy, vonné látky a aromatické látky. Kolektívny termín pre všetko, čo obsahuje vonné látky: od individuálneho éterického oleja až po parfémové kompozície zložené z mnohých rôznych vonných látok.
  • ASCORBYL PALMITATE Forma vitamínu C rozpustná v tukoch. Táto forma vitamínu C rozpustná v tukoch je odolnejšia voči svetlu a teplote a v pokožke sa premieňa na voľný vitamín C. Má antioxidačný účinok, pôsobí proti starnutiu pokožky spôsobenému voľnými radikálmi a zabraňuje tomu, aby sa emulzie pokazili.
  • BETAINE Betaín je získavaný z cukrovej repy. Betaín sa viaže na keratín (štruktúrny proteín) vlasov a pokožky, má hydratačné účinky. Tiež znižuje statické napätie vo vlasoch.
  • Mliečne Tenzidy Aktívna čistiaca látka / povrchovo aktívna látka. Veľmi mierna a veľmi ľahko biologicky rozložiteľná povrchovo aktívna látka rastlinného pôvodu (na báze kokosového oleja a glukózy).
  • CITRAL Prírodná vôňa vyskytujúca sa v mnohých esenciálnych olejoch. Nájdeme ho napr. v citróne - hlavne citrónovej kôre, bergamote, tymiáne.
  • CITRIC ACID Kyselina citrónová. Získaná fermentáciou zo substrátu kukurice. Používa sa na reguláciu hodnoty pH v kozmetike.
  • Mliečne Tenzidy Aktívna čistiaca látka / povrchovo aktívna látka. Veľmi mierna a veľmi ľahko biologicky rozložiteľná povrchovo aktívna látka rastlinného pôvodu (na báze kokosového oleja a glukózy).
  • DISODIUM COCOYL GLUTAMATE Aktívna čistiaca látka / povrchovo aktívna látka. Veľmi mierna a veľmi ľahko biologicky rozložiteľná povrchovo aktívna látka rastlinného pôvodu (na báze kokosového oleja a glukózy).
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • GLYCERYL OLEATE Emulgátor zo surových rastlín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina olejová. Spojuje olej a vodu.
  • HYDROLYZED WHEAT PROTEIN Hydrolyzovaný pšeničný proteín. Získaný enzymatickou hydrolýzou pšeničných klíčkov. Dodáva vlasom vlhkosť a zlepšuje ich kompatibilitu a kondíciu.
  • INULIN Polysacharid z koreňa čakanky. Má vyživujúce a ošetrujúce účinky na vlasy a pokožku.
  • LAURYL GLUCOSIDE Povrchovo aktívna, neiónová látka, ktorá pomáha zlúčiť dohromady vodu, oleje a nečistoty tak, aby mohla byť pokožka bez problémov očistená. Je vyrobená z glukózy a lauryl alkoholu. V prírodnej kozmetike sa používa ako tenzid, ktorý dokáže nahradiť sulfáty a ďalšie penivé chemikálie. Je súčasťou čistiacich produktov, šampónov alebo sprchových gélov. Vytvára bohatú penu a je vhodná aj pre deti a citlivú kožu. Je šetrný k pokožke, nevysušuje a nedráždi a udržuje jej rovnováhu. Je biologicky odbúrateľný a šetrný k životnému prostrediu.
  • LECITHIN Lecitín je látka prírodného pôvodu získaná zo sójových bôbov. Lecitín sa používa ako prírodný emulgátor, stabilizátor a zahusťovadlo. Reguluje priepustnosť ostatných látok bunkovými stenami a zlepšuje ich vstrebateľnosť. V krémoch a iných ošetrujúcich prípravkoch pomáha ostatným látkam dostať sa do hlbších vrstiev pokožky. Zlepšuje kompatibilitu.
  • LIMONENE Vôňa. Prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Býva rozdelená na L-Limonene a D-Limonene. L-Limonene má terpentýnovou vôňu a nájdeme ho napríklad v silici z borovice alebo mäty piepornej. D-Limonene má sladšie citrónovú vôňu a nájdeme ho v ruži, levanduli alebo citrónovej kôre. V kozmetických prípravkoch ho nájdeme hlavne ako súčasť parfumácie/vône. Ľahko maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, umožňuje lepšie vstrebávanie ostatných látok do pokožky, je protizápalový, antimikrobiálny.
  • LINALOOL Vôňa. Linalool je molekula, ktorá je prirodzene prítomná takmer vo všetkých éterických olejoch. Je bezfarebná, má jemný, čerstvý, kvetinový zápach podobný konvalinkám. Linalool je prítomný v mnohých kvetoch a koreniach. Pokrýva cca 30% zloženie levanduľového éterického oleja. Ďalšími jeho zdrojmi sú koriander, bazalka, tymián, bergamot, šalvia muškátová, kardamóm, ylang-ylang, majorán, rozmarín. Má protizápalový, antibakteriálny a antimykotický účinok.
  • LYSOLECITHIN Lysolecitin. Je látka prírodného pôvodu získaná zo sójových bôbov. Lecitín sa používa ako prírodný emulgátor, stabilizátor a zahusťovadlo. Reguluje priepustnosť ostatných látok bunkovými stenami a zlepšuje ich vstrebateľnosť. V krémoch a iných ošetrujúcich prípravkoch pomáha ostatným látkam dostať sa do hlbších vrstiev pokožky.
  • PCA GLYCERYL OLEATE Prirodzene sa vyskytuje v olejoch a tukoch z ktorých sa získava zmydelnením a esterifikáciou. Jedná sa o svetlo jantárovú až žltú tekutinu, ktorá môže pochádzať napríklad z arašidového alebo pekanového oleja. V kozmetických produktoch plní funkciu zmäkčovadla, vyhladzuje pokožku a zvláčňuje ju. Nájdeme ju tiež vo vlasovej kozmetike. Viaže vlhkosť a udržuje pleť a vlasy jemné a vláčne.
  • POTASSIUM SORBATE Sorban draselný. Prirodzene sa vyskytuje v nezrelých plodoch jarabiny. V kozmetických prípravkoch nachádza miesto ako alternatíva parabénov, funguje ako konzervačná látka. Má antimykotické účinky, zabraňuje tak rastu plesní, kvasiniek a húb, zastavuje množenie mikroorganizmov a predlžuje trvanlivosť produktu.
  • SODIUM CHLORIDE Chlorid sodný/kuchynská soľ. Chlorid sodný je soľ, ktorá sa prirodzene vyskytuje v morskej vode alebo ako kamenná soľ. Používa sa predovšetkým ako zahusťovadlo prípravkov, prípadne pomáha znižovať ich viskozitu. Má tonizačné, čistiace, antiseptické, abrazívne a adstrigentné účinky. Na pleť pôsobí hydratačne, ľahko odmasťuje, odstraňuje odumreté kožné bunky a nečistoty. Pokožka je potom spevnená, jemná, upokojená a pomáha v nej udržiavať ideálnu mieru vlhkosti.
  • SODIUM COCOYL GLUTAMATE Sodium Cocoyl Glutamate je prírodný tenzid, povrchovo aktívna látka, ktorá pomáha spojiť vodnú a olejovú zložku. Vďaka tomu pomáha odstraňovať nečistoty, v prírodnej kozmetike nahrádza funkciu sulfátov. Je vhodný aj pre citlivú pokožku, nedráždi a zbytočne nevysušuje. Vyrába sa najčastejšie z kokosového oleja. Nájdeme ho v šampónoch, v sprchových alebo čistiacich pleťových gelích.
  • SODIUM LAUROYL GLUTAMATE Aktívna čistiaca látka / povrchovo aktívna látka. Veľmi mierna a veľmi ľahko biologicky rozložiteľná povrchovo aktívna látka rastlinného pôvodu (na báze kokosového oleja a glukózy).
  • SODIUM LAUROYL GLUTAMATE Aktívna povrchovo čistiaca látka rastlinného pôvodu, SLSA. Mierny tenzid získavaný z kokosového oleja. Ide o organickú soľ, ktorá pomáha z pokožky i vlasov odstraňovať nadbytočný maz a nečistoty bez toho, aby ju zbytočne dráždila alebo vysušovala. Používa sa aj v detských produktoch.
  • SODIUM STEAROYL LACTYLATE Emulgátor z obnoviteľných surovín: kyselina mliečna (rastlinného pôvodu) a rastlinná kyselina stearová. Viaže olej a vodu. Absorpuje vodu a má schopnosť stabilizovať celý produkt, čím predlžuje jeho životnosť. Nie je to alergén a nemá žiadne negatívne účinky na zdravie.
  • TOCOPHERYL ACETATE Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Ak sa aplikuje na kožu, stáva sa vitamín E enzymatickou konverziou, a potom berie jeho antioxidačné účinky. Všetky vitamíny E fungujú ako antioxidanty a zabraňujú žltnutiu olejov a masiel. Vitamín E je životne dôležitý pre ľudské telo. V kozmetických prípravkoch sa používa aj ako konzervant.
  • ZINC PCA Zinočnatá soľ kyseliny pyrrolidonkarboxylovej (PCA). Prirodzene sa vyskytuje v pokožke, kde má za úlohu udržiavať jej prirodzenú mieru vlhkosti. Je rozpustná vo vode či alkohole, v tukoch je naopak nerozpustná. Má adstringentné a antibakteriálne účinky a pomáha regulovať produkciu mazu, a z tohto dôvodu sa pridáva do kozmetických produktov určených pre mastnú alebo problematickú pleť.