Sérum na růst řas

Rating:
76%
SKU:602590
1248 Kč

Přírodní sérum na řasy pomáhá zlepšovat kvalitu řas. Podporuje jejich růst a dodává jim větší hustotu, objem, pevnost a pružnost. Zabraňuje předčasnému vypadávání a lámavosti. Je vhodné i pro osoby s citlivýma očima.

Dostupnost: Skladem
SKU
602590

Sérum na růst řas od přírodní certifikované kosmetiky ANNEMARIE BÖRLIND pomáhá podporovat přirozený růst stávajících i nových řas. Kromě toho zlepšuje jejich kvalitu, dodává větší hustotu a objem. Zabraňuje předčasnému vypadávání, chrání před lámáním a zlepšuje pevnost a pružnost řas. Vhodné pro všechny typy pleti včetně citlivé.

Obsahuje přírodní složky, a proto je šetrné k očnímu okolí. Inovativní aktivní složka červeného jetele a fazolí mungo stimuluje přirozený růst stávajících i nových řas a tím zajišťuje jejich hustotu.

Má jemnou texturu a snadno se aplikuje. Může se nanášet jako samostatný produkt nebo jako podklad pod řasenku. Je to ideální produkt pro každého, kdo hledá přírodní způsob, jak získat větší délku a objem řas. Pravidelné používání může významně zlepšit stav řas a dodat jim větší pevnost a pružnost.

Produkt neobsahuje deriváty minerálních olejů ani mikroplasty. Výhodou přírodních složek v séru je, že nejsou dráždivé pro oči. Sérum mohou používat i lidé s citlivýma očima nebo kontaktními čočkami.

Vlastnosti:

  • Podporuje přirozený růst stávajících a nových řas.
  • Zabraňuje předčasnému vypadávání řas.
  • Chrání před lámáním řas.
  • Zlepšuje pevnost a pružnost řas.
  • Kompatibilita testována oftalmology.

Věděli jste?

Vzácné přírodní složky, jako jsou fazole mungo a jetel luční, posilují křehké řasy a zabraňují jejich předčasnému vypadávání.

Aplikace:

Sérum aplikujte ráno a večer na horní linii řas.

Podrobnosti
SKU602590
VýrobceANNEMARIE BÖRLIND
Balení5 ml
EAN4011061231315
UrčeníOční krémy, obklady
Produktová línieDEKORATÍVNA KOZMETIKA
Napište svou recenzi
Hodnocený produktSérum na růst řas
Vaše hodnocení
  • ALCOHOL Čistý, nedenaturovaný etylalkohol, konzumný alkohol. Získaný kvasením rastlín obsahujúcich škrob alebo cukor. Alkohol sa používa ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné zložky. Má tiež osviežujúci, sťahujúci, tonizujúci a konzervačný účinok a stimuluje cirkuláciu.
  • ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE

    BIO ALOE VERA
    Obsahuje až 160 živín a vyznačuje sa výborným zadržiavaním vody v pokožke. Aloe vera pozostáva z aminokyselín, vitamínov, minerálov a enzýmov, ktoré pomáhajú pleť regenerovať, hydratovať a zároveň má silné upokojujúce a protizápalové účinky.

  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • ARGININE Arginín. Aminokyselina: Aminokyseliny sú stavebné bloky bielkovín a prirodzene sa vyskytujú sa v zvlhčujúcich faktoroch (NMF) ľudskej pokožky. Na pokožke udržiavajú mierne kyslú povrchovú vrstvu (ochranný kyselinový plášť) a viažu vlhkosť.
  • DEHYDROXANTHAN GUM Dehydroxanthan. Získavá sa zo xantánovej gumy (tá sa vyrába fermentáciou kukuričného škrobu). Je to polysacharid, v kozmetike sa používa ako prírodná varianta siliónu. Používa sa ako zahusťovadlo, má gélovitú konzistenciu. Zlepšuje naviazanie vody a oleja. Viaže vlhkosť, vytvára ochranný film a stabilizuje štruktúru prípravkov.
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • LACTIC ACID

    KYSELINA MLIEČNA
    Vzniká fermentáciou baktérií, ktoré sa nachádzajú v ovocí alebo zelenine. Je to jedna z AHA kyselín, má teda exfoliačné schopnosti. Redukuje prvé známky starnutia ako vrásky aj pigmentové škvrny a zjednocuje farebný tón pleti. Okrem iného upravuje pH produktu, pleti i vlasov. Tiež má hydratujúce a zvlhčujúce účinky.

  • POTASSIUM SORBATE Sorban draselný. Prirodzene sa vyskytuje v nezrelých plodoch jarabiny. V kozmetických prípravkoch nachádza miesto ako alternatíva parabénov, funguje ako konzervačná látka. Má antimykotické účinky, zabraňuje tak rastu plesní, kvasiniek a húb, zastavuje množenie mikroorganizmov a predlžuje trvanlivosť produktu.
  • SODIUM BENZOATE Sodná soľ kyseliny benzoovej, ktorá sa prirodzene vyskytuje v ovocí - brusniciach, marhuliach, jablkách, hubách, škorici, klinčekoch a čajoch. Používa sa predovšetkým ako konzervant. Má antimikrobiálne účinky, zabraňuje množeniu baktérií, ale nezabíja ich. Je tiež ľahko antimykotický, chráni pred hubami, plesňami a kvasinkami.
  • TRIFOLIUM PRATENSE EXTRACT [CLOVER]

    EXTRAKT Z ČERVENEJ ĎATELINY
    Ďatelina lúčna je trváca bylina z čeľade bôbovitých (Fabaceae). Bohatá na bioflavonoidy. Chráni, starostlivo regeneruje pokožku. Pôsobí proti starnutiu. Obsahuje flavonoidy, fenoly, silice, vitamíny C a E. Je vhodná pre aknóznu pleť. Pomáha pri liečbe ekzémov, alergických vyrážok, hnisavých zápalov a drobných kožných poranení.

  • XANTHAN GUM Xanthan. Polysacharid, ktoré produkujú mikroorganizmy z rastlinných substrátov, ktoré obsahujú cukor. Gél/zahusťovadlo, stabilizátor emulzií. Xantanová guma je látka prírodného pôvodu. Vyrába sa fermentáciou kukuričného škrobu s baktérií Xanthomonas campestris. Na pleť pôsobí hydratačne. Je vhodnejšia na suchší typ pleti, kde spomaľuje a bojuje proti šupinateniu. Tiež zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a vytvára ochranný film.