Sprchová pěna BODY CARE

Rating:
100%
SKU:601008
448 Kč

Jemná sprchová pěna zajišťuje jemné čištění pokožky pro příjemný osvěžující pocit s mořskou vůní.

Dostupnost: Skladem
SKU
601008

ČISTÍ. REVITALIZUJE. OSVĚŽUJE.

Přírodní sprchová pěna řady BODY CARE od certifikované přírodní kosmetiky ANNEMARIE BÖRLIND je určena pro normální až suchou pokožku Zajišťuje jemné čištění pro příjemně osvěžující pocit s mořskou vůní. Rostlinná kyselina hyaluronová z extraktu z rosolovky dodává pokožce vlhkost. Výtažek z mořských řas revitalizuje a vyživuje pokožku.

Osvěžující vůně mořských tónů z oleje palmarosa, oleje z citronové trávy a oleje z litsea cubeba revitalizuje a osvěžuje pokožku. Hydratační účinek pokožku zvlhčuje a zanechává ji uvolněnou. Zažijte chvíle jako po dni stráveném u moře.

Vlastnosti:

  • Jemně čistí a osvěžuje pokožku.
  • Obsahuje rostlinnou kyselinu hyaluronovou a extrakt z mořských řas.
  • Hydratační účinek, zvlhčuje a uvolňuje pokožku.

Věděli jste?

Extrakt z hnědé mořské řasy obsažený ve sprchové pěně má skvělé hydratační účinky. Díky tomu pokožku zanechává vláčnou.

Aplikace:

Kosmetický přípravek naneste na vlhkou pokožku, jemně vmasírujte a důkladně opláchněte vodou.

Podrobnosti
SKU601008
VýrobceANNEMARIE BÖRLIND
Balení150ml
EAN4011061219269
UrčeníNa tělo
Napište svou recenzi
Hodnocený produktSprchová pěna BODY CARE
Vaše hodnocení
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • AROMA [FRAGRANCE] Na parfumáciu výrobkov všeobecne sa používajú buď éterické oleje, extrakty z bylín a kvetov či ovocia. Ide o nesyntetické parfumácie. Prírodné extrakty a éterické oleje pôsobia nielen ako aromatická zložka, ale podporujú celkový pozitívny účinok výrobku.
  • BETAINE Betaín je získavaný z cukrovej repy. Betaín sa viaže na keratín (štruktúrny proteín) vlasov a pokožky, má hydratačné účinky. Tiež znižuje statické napätie vo vlasoch.
  • CITRAL Prírodná vôňa vyskytujúca sa v mnohých esenciálnych olejoch. Nájdeme ho napr. v citróne - hlavne citrónovej kôre, bergamote, tymiáne.
  • CITRIC ACID

    KYSELINA CITRÓNOVÁ
    Kyselina citrónová, získaná fermentačným procesom z kukuričného substrátu, je v kozmetickom priemysle neoceniteľná pre svoju schopnosť regulovať pH výrobkov. Taktiež podporuje obnovu kožných buniek, zvyšuje hydratáciu a zlepšuje vzhľad pokožky tým, že odstraňuje odumreté bunky a podporuje svieži vzhľad.

  • DECYL GLUCOSIDE Aktívna čistiaca látka / povrchovo aktívna látka. Veľmi mierna a veľmi ľahko biologicky rozložiteľná povrchovo aktívna látka rastlinného pôvodu (na báze kokosového oleja a glukózy).
  • DISODIUM COCOYL GLUTAMATE Aktívna čistiaca látka / povrchovo aktívna látka. Veľmi mierna a veľmi ľahko biologicky rozložiteľná povrchovo aktívna látka rastlinného pôvodu (na báze kokosového oleja a glukózy).
  • FUCUS SERRATUS EXTRACT Chaluha pilovitá. Extrakt z hnedej morskej riasy. Obsahuje florotanin, ktorý má antioxidačné účinky, protizápalovo pôsobiaci fukoidin, laminarín či vitamín E. Je bohatá aj na minerály, napríklad jód, horčík, vápnik, mangán, zinok a selén. Tento výťažok z chaluhy má široké uplatnenie v starostlivosti o pleť a vlasy. Má výborné hydratačné vlastnosti, pokožku dlhodobo spevňuje, regeneruje a zmierňuje jej podráždenie. Odporúča sa aj pri kožných problémoch.
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • LAURYL GLUCOSIDE Povrchovo aktívna, neiónová látka, ktorá pomáha zlúčiť dohromady vodu, oleje a nečistoty tak, aby mohla byť pokožka bez problémov očistená. Je vyrobená z glukózy a lauryl alkoholu. V prírodnej kozmetike sa používa ako tenzid, ktorý dokáže nahradiť sulfáty a ďalšie penivé chemikálie. Je súčasťou čistiacich produktov, šampónov alebo sprchových gélov. Vytvára bohatú penu a je vhodná aj pre deti a citlivú kožu. Je šetrný k pokožke, nevysušuje a nedráždi a udržuje jej rovnováhu. Je biologicky odbúrateľný a šetrný k životnému prostrediu.
  • LINALOOL Vôňa. Linalool je molekula, ktorá je prirodzene prítomná takmer vo všetkých éterických olejoch. Je bezfarebná, má jemný, čerstvý, kvetinový zápach podobný konvalinkám. Linalool je prítomný v mnohých kvetoch a koreniach. Pokrýva cca 30% zloženie levanduľového éterického oleja. Ďalšími jeho zdrojmi sú koriander, bazalka, tymián, bergamot, šalvia muškátová, kardamóm, ylang-ylang, majorán, rozmarín. Má protizápalový, antibakteriálny a antimykotický účinok.
  • POTASSIUM SORBATE Sorban draselný. Prirodzene sa vyskytuje v nezrelých plodoch jarabiny. V kozmetických prípravkoch nachádza miesto ako alternatíva parabénov, funguje ako konzervačná látka. Má antimykotické účinky, zabraňuje tak rastu plesní, kvasiniek a húb, zastavuje množenie mikroorganizmov a predlžuje trvanlivosť produktu.
  • SODIUM BENZOATE Sodná soľ kyseliny benzoovej, ktorá sa prirodzene vyskytuje v ovocí - brusniciach, marhuliach, jablkách, hubách, škorici, klinčekoch a čajoch. Používa sa predovšetkým ako konzervant. Má antimikrobiálne účinky, zabraňuje množeniu baktérií, ale nezabíja ich. Je tiež ľahko antimykotický, chráni pred hubami, plesňami a kvasinkami.
  • SODIUM CHLORIDE Chlorid sodný/kuchynská soľ. Chlorid sodný je soľ, ktorá sa prirodzene vyskytuje v morskej vode alebo ako kamenná soľ. Používa sa predovšetkým ako zahusťovadlo prípravkov, prípadne pomáha znižovať ich viskozitu. Má tonizačné, čistiace, antiseptické, abrazívne a adstrigentné účinky. Na pleť pôsobí hydratačne, ľahko odmasťuje, odstraňuje odumreté kožné bunky a nečistoty. Pokožka je potom spevnená, jemná, upokojená a pomáha v nej udržiavať ideálnu mieru vlhkosti.
  • SODIUM LACTATE Sodná soľ kyseliny mliečnej. Súčasťou prirodzených hydratačných faktorov pokožky. Má hydratačné účinky. Má hydrofilné vlastnosti, býva tak v kozmetike používaný ako náhrada glycerínu. Pomáha zvlhčovať a hydratovať pokožku. Má aj antioxidačné a konzervačné vlastnosti.
  • SODIUM LAUROYL GLUTAMATE Aktívna povrchovo čistiaca látka rastlinného pôvodu, SLSA. Mierny tenzid získavaný z kokosového oleja. Ide o organickú soľ, ktorá pomáha z pokožky i vlasov odstraňovať nadbytočný maz a nečistoty bez toho, aby ju zbytočne dráždila alebo vysušovala. Používa sa aj v detských produktoch.
  • SORBITOL Sorbitol je prírodný cukrový alkohol, ktorý sa najčastejšie získava z kukuričného sirupu, ale prirodzene ho nájdete aj v zrelom ovocí, napríklad v jablku, broskyni alebo v hruške. V kozmetike sa sorbitol používa ako zvlhčujúci prostriedok a tiež ako prirodzené zahusťovadlo. Dokáže vytvoriť priehľadný gél. Má jemne sladkú chuť i vôňu, takže často slúži aj ako súčasť prirodzenej parfumácie. Najčastejšie sa sorbitol používa v mydlách, vo vlasovej kozmetike.
  • TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT [HYALURONIC ACID]

    BOTANICKÁ KYSELINA HYALURÓNOVÁ Z ČÍNSKEJ HUBY
    Tento druh hyalurónovej kyseliny sa získava z čínskej huby Tremella fuciformis, ktorá je známa svojimi hydratačnými vlastnosťami. Je veľmi podobná ľudskej kyseline hyalurónovej, čo znamená, že je mimoriadne dobre tolerovaná a efektívne hydratuje pokožku. Okrem toho sa od klasickej kyseliny hyalurónvej odlišuje tým, že dokáže pokožku chrániť proti voľnými radikálmi, čo klasická forma konvenčnej kyseliny hyalurónovej nedokáže.