Tužka na rty

Rating:
100%
SKU:602680-1
Již od 317 Kč Běžná cena 373 Kč

Tužka na rty se štětečkem s velmi dobrou pigmentací. Jednoduše a přesně se s ní pracuje, což umožňuje dosáhnout dokonalých kontur rtů a zároveň zabránit rozmazávání rtěnky mimo rty.

Dostupnost: Skladem
Posledních %1
SKU
602680-1

Přírodní kosmetická tužka na rty od přírodní certifikované kosmetiky ANNEMARIE BÖRLIND s velmi dobrou pigmentací dokonale zvýrazní kontury vašich rtů. Rychle a snadno se nanáší, precizně konturuje vaše rty a zároveň zamezí rozmazávání rtěnky mimo rty. Obsahuje přírodní složky, jako je karnaubský vosk a kandelilový vosk, které chrání vaše rty a poskytují jim jedinečnou péči. Díky svému přírodnímu složení zanechává rty hladké, hydratované a vláčné.

Součástí kosmetické tužky je také integrovaný praktický štěteček na opačné straně, který usnadňuje aplikaci a můžete jím precizně nanést rtěnku.

Vlastnosti:

  • Tužka na rty s vysokou pigmentací.
  • Obsahuje přírodní složky jako karnaubský vosk a kandelilový vosk pro ochranu a péči o rty.
  • Má integrovaný štěteček pro snadnější a přesnější aplikaci.

Věděli jste?

Karnaubský vosk je jedním z nejtvrdších a nejodolnějších vosků na světě a je vynikajícím přírodním zdrojem ochrany před vodou a dalšími vnějšími vlivy.

Aplikace:

Tužka slouží k orámování kontur rtů pro zvýraznění jejich tvaru a zvětšení objemu. Můžete ji použít i jako podklad pro vaši oblíbenou rtěnku, čímž prodloužíte trvanlivost barev a zdokonalíte vzhled svých rtů. Pro přirozený vzhled tužku na rtech rozetřete do ztracena pomocí praktického aplikátoru. Poté naneste svou oblíbenou rtěnku.

Podrobnosti
SKU602680-1
VýrobceANNEMARIE BÖRLIND
Balení1 g
UrčeníDekorativka
Napište svou recenzi
Hodnocený produktTužka na rty
Vaše hodnocení
  • ASCORBYL PALMITATE Forma vitamínu C rozpustná v tukoch. Táto forma vitamínu C rozpustná v tukoch je odolnejšia voči svetlu a teplote a v pokožke sa premieňa na voľný vitamín C. Má antioxidačný účinok, pôsobí proti starnutiu pokožky spôsobenému voľnými radikálmi a zabraňuje tomu, aby sa emulzie pokazili.
  • BEHENYL ALCOHOL Behenylalkohol. Tuková zložka (mastný alkohol) získaná zo semien stromu moringa. Prirodzene sa vyskytuje aj v ľudskej pokožke. Stará sa o pokožku a je zahusťovadlom pre emulzie. ,
  • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA]

    BAMBUCKÉ MASLO
    Tuhý rastlinný tuk získaný zo semien afrického stromu. Pre pokožku má množstvo benefitov - hydratuje, regeneruje, zvyšuje jej elasticitu, zmierňuje vrásky a podporuje hojenie. Zároveň pôsobí protizápalovo a je vhodné pre všetky typy pleti, vrátane citlivej.

  • CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE Neutrálny rastlinný olej, získaný z kokosového orecha. Olej má dlhú životnosť a ponúka vynimočnú kompatibilitu s kožou. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva za sebou mastný lesk.
  • CASTOR ISOSTEARATE SUCCINATE Olejová zložka z rôznych rastlinnýh olejov, ktorých hlavnou zložkou je ricínový olej. Viskózny olej spôsobuje žiarivý film na perách, ktorý ponúka dobrú priľnavosť.
  • CI 15850:1 [RED 7 LAKE] Červené farbivo Používané v potravinárskom priemysle ako E180.
  • CI 15985:1 [YELLOW 6 LAKE] Žlté / oranžové farbivo Schválené farbivo na kozmetické účely.
  • Ci 77891 [Titanium Dioxide] Oxid titaničitý. Biela farba a UV filter. V prírode sa nachádza v mineráloch anatas, rutil a brookit. Oxid titaničitý sa používa ako pigment (titanová beloba). Patrí k najrozšírenejším bielym farbivám, lebo má výrazný jas a vysoký bod lomu. V kozmetike slúži ako ochrana proti UV žiareniu (minerálny UV filter). Považuje sa za bezpečnú, nekomedogénnu látku vhodnú aj pre citlivú pleť a deti.
  • EUPHORBIA CERIFERA CERA [CANDELILLA] Vosk z mliečnika, získaný z listov rastliny Candelilla (mliečnik). Používa sa v potravinách (E902) a kozmetike (najmä pri lepkavých výrobkoch).
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER]

    SLNEČNICOVÝ OLEJ
    Pôvodom z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Podobá sa lipidom v našom kožnom tkanive. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti.

  • HYDROGENATED CASTOR OIL Hydrogenovaný ricínový olej vzniká hydrogenáciou, čo je proces na redukciu alebo nasýtenie organických zlúčenín. Tepelný proces, ktorým ricínový olej prejde, zmení jeho štruktúru na voskovú látku, jantárovo sfarbenú. Takto vzniknutý hydrogenovaný (stužený) olej sa používa ako emulgačné činidlo (zlepšuje schopnosť tvoriť emulzie), zmäkčovadlo, rozpúšťadlo a vonná prísada. Okrem toho, že zmäkčuje kožu, znižuje povrchové napätie a zlepšuje štruktúru a stabilitu kozmetických prípravkov. Olej má výborné zmäkčujúce a regeneračné účinky. Veganská alternatíva k včeliemu vosku.
  • HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE Emulgátor z obnoviteľných surovín: rastlinný glycerín, rastlinný tuk a kyselina citrónová. Kyselina citrónová je organická kyselina bežne sa vyskytujúca v citrusových plodoch. Vďaka svojej vysokej acidite (kyslosti) sa v kozmetike používa ako látka upravujúca pH prípravkov i pokožky. Má antibakteriálne a antimykotické účinky. Umožňuje premiešanie dvoch za normálnych okolností nemiešateľných látok napr. Vody a oleja. Pokožku udržuje hydratovanú. Má tiež antioxidačné účinky.
  • LECITHIN Lecitín je látka prírodného pôvodu získaná zo sójových bôbov. Lecitín sa používa ako prírodný emulgátor, stabilizátor a zahusťovadlo. Reguluje priepustnosť ostatných látok bunkovými stenami a zlepšuje ich vstrebateľnosť. V krémoch a iných ošetrujúcich prípravkoch pomáha ostatným látkam dostať sa do hlbších vrstiev pokožky. Zlepšuje kompatibilitu.
  • LIMNANTHES ALBA SEED OIL [MEADOWFOAM]

    OLEJ ZO SEMIEN ŽERUŠNICE LÚČNEJ
    Olej zo semien žerušnice lúčnej je mimoriadne odolný proti oxidácii, čo predlžuje jeho účinnosť a stabilitu. Vysoká koncentrácia mastných kyselín s dlhým reťazcom spôsobuje, že sa pokožka cíti extrémne hodvábna bez nepríjemne mastného filmu. Tento olej poskytuje intenzívnu hydratáciu, zjemňuje a vyhladzuje pokožku. Vďaka svojej ľahkej textúre sa rýchlo vstrebáva a zanecháva pleť hebkú a vláčnu.

  • PANTHENYL ETHYL ETHER Panthenol a etanol. V oleji rozpustné formy panthenolu, ktorý sa používa napríklad v rúžoch. Na koži sa premení na kyselinu pantoténovú/vitamín B5. Viaže vlhkosť a má regeneračný účinok, má vlastnosti hojenia rán.
  • PHYTOSTERYL MACADAMIATE Tuková zložka. Derivovaná z rastlinných sterolov a makadamiového orechového oleja. Hydratuje, vyhladzuje, zachováva vlhkosť, regeneruje a chráni.
  • POLYGLYCERYL-3 OLEATE Emulgátor z rastlinných surovín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina olejová.
  • SILICA Oxid kremičitý/oxid kremičitý piesok/kyselina kremičitá. Používa sa ako pomocná látka v najrôznejších kozmetických prostriedkoch: ako nosič farebných pigmentov vo farebnej kozmetike, ako protihrudkujúce činidlo v prášku a ako zahusťovadlo v olejových produktoch a maskách.
  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA]

    JOJOBOVÝ OLEJ
    Je skvelým pomocníkom pre pleť aj vlasy. Vďaka svojmu bohatému obsahu mono-nenasýtených mastných kyselín, provitamínu A a antioxidantu vitamínu E poskytuje pleti i vlasom intenzívnu hydratáciu. Vlasy zanecháva hebké, lesklé a poddajné a pleť je vdaka nemu hydratovaná, jemná a chránená pred škodlivými vonkajšími vplyvmi.

  • STEVIA REBAUDIANA EXTRACT Výťažok zo Stevie, pôsobí antibakteriálne a protivírovo. Ochucovadlo rastlinného pôvodu.
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
  • VANILLA PLANIFOLIA FRUIT EXTRACT Výťažok z bôbov vanilky Bourbon. Používa sa na poskytnutie arómy prípravkom na starostlivosť o pery.
  • VANILLIN Aromatická látka, používaná v prípravkoch na starostlivosť o pery.