VZOREK BEAUTY SHOT Vitamin Energizer

SKU: 91877
42 Kč
VZOREK - Vysoce koncentrované ingredience dosahují viditelné výsledky péče již za krátkou dobu používání. Revitalizuje, osvěžuje a dodává pleti extra dávku vitamínů. Oživuje unavenou a fádní pleť. Výsledkem je zářivá a svěží pleť.
Dostupnost: Není skladem
SKU
91877

Vzorka obsahuje:

BEAUTY SHOT Vitamin Energizer 2ml

Vysoko koncentrované aktívne látky. Rýchla aplikácia. Viditeľné výsledky už za krátku dobu užívania. Toto sú inovatívne BEAUTY  SHOTY od ANNEMARIE BORLIND, ktoré sú prispôsobené individuálnym potrebám pleti.

Beauty Shot Intenzívny koncentrát Vitamin Energizer predstavuje okamžitú dávku vysoko koncentrovaných aktívnych látok určených pre unavenú pleť. 

Revitalizuje, osviežuje a dodáva pleti extra dávku vitamínov. Goji, Acai a Rakytník oživujú unavenú a fádnu pleť a majú antioxidačný efekt pre pleť. Výsledkom je žiarivá a svieža pleť.  Vysoko koncentrované ingrediencie dosahujú viditeľné výsledky starostlivosti už za krátku dobu používania. Ide o nemastnú konzistenciu, ktorá sa rýchlo vstrebe a penetruje až do hĺbky pleti.

Aplikace:

Aplikujte koncentrát na vopred vyčistenú pleť a ponechajte, kým sa úplne vstrebe. Následne naneste krém podľa typu pleti.

Podrobnosti
SKU 91877
Výrobce Börlind GmbH.
Balení 1x2ml
EAN 4011061918773
Napište svou recenzi
Hodnocený produktVZOREK BEAUTY SHOT Vitamin Energizer
Vaše hodnocení
  • ALCOHOL Čistý, nedenaturovaný etylalkohol, konzumný alkohol. Získaný kvasením rastlín obsahujúcich škrob alebo cukor. Alkohol sa používa ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné zložky. Má tiež osviežujúci, sťahujúci, tonizujúci a konzervačný účinok a stimuluje cirkuláciu.
  • ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE Bio aloe vera z ekologického poľnohospodárstva. 100 kg šťavy poskytuje 0,5 kg prášku z aloe usušeného rozprašovaním. Prášok sa nemusí konzervovať. Zvlhčuje a upokojuje pokožku.
  • AMORPHOPHALLUS KONJAC ROOT POWDER Konjacový Prášok. Gélové činidlo z cibule konjakovej rastliny, ktorá sa pestuje ako potravina v juhovýchodnej Ázii. Má zahusťujúci účinok a vyhladzuje a zvlhčuje pokožku.
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda  je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov. 
  • AROMA [FRAGRANCE] Esenciálne oleje, destiláty, parfumy, vonné látky a aromatické látky. Kolektívny termín pre všetko, čo obsahuje vonné látky: od individuálneho éterického oleja až po parfémové kompozície zložené z mnohých rôznych vonných látok.
  • ASCORBYL PALMITATE Forma vitamínu C rozpustná v tukoch. Táto forma vitamínu C rozpustná v tukoch je odolnejšia voči svetlu a teplote a v pokožke sa premieňa na voľný vitamín C. Má antioxidačný účinok, pôsobí proti starnutiu pokožky spôsobenému voľnými radikálmi a zabraňuje tomu, aby sa emulzie pokazili.
  • ASTAXANTHIN Prírodná červeno-oranžová farba (karotenoid) derivovaná z riasy. Môže chrániť pokožku pred stresom vyvolaným UV žiarením a má pri tejto funkcii 14-násobne silnejší účinok ako vitamín E.
  • BENZYL ALCOHOL Benzyl alkohol. Bezfarebný, nedenaturovaný etylalkohol, získaný fermentáciou rastlín s obsahom škrobu alebo cukru, prirodzená zložka napr. jasmínu a hyacintu. Alkohol je nasadený ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné látky, zvýrazňuje vôňu. Má tiež osviežujúci, adstringentný (sťahujúci), tónovací a konzervačný účinok a tiež stimuluje krvný obeh.
  • BENZYL BENZOATE Benzyl benzoate. Vôňa. Maskuje prirodzenú arómu neparfumovaných zložiek vďaka jeho balzamickej aróme. Zároveň sa používa ako konzervant a rozpúšťadlo (rozpúšťa ďalšie látky v prípravku). Nájdeme ju napr. v bobuľovitých plodoch a získava sa napr. z esenciálných olejov napríklad ylang-ylangu, škorice alebo benzoe.
  • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA] Bambucké maslo. Tuhý rastlinný tuk získaný zo semien afrického stromu. Má veľmi dobré vlastnosti a je ideálny pre suchú, podráždenú pokožku. Slúži ako zahusťovadlo v emulziách.
  • CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE Neutrálny rastlinný olej, získaný z kokosového orecha. Olej má dlhú životnosť a ponúka vynimočnú kompatibilitu s kožou. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva za sebou mastný lesk.
  • CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL [SAFFLOWER] Svetlicový olej. Svetlica je oranžovo-kvitnúca euroázijská rastlina so semenami, ktoré produkujú jedlý olej. Vyhladzuje pokožku a je vysoko koncentrovaný obsahom kyseliny linolovej.
  • CETYL PALMITATE Cetyl palmitát. Mastná zložka rastlinného pôvodu. Zahusťovadlo. Stará sa o pokožku.
  • CITRONELLOL Prírodná vôňa, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Napr. Lemongrass, geránium, bazalka, harmanček, santalové drevo, levanduľa.
  • DEHYDROXANTHAN GUM Dehydroxanthan. Získavá sa zo xantánovej gumy (tá sa vyrába fermentáciou kukuričného škrobu). Je to polysacharid, v kozmetike sa používa ako prírodná varianta siliónu. Používa sa ako zahusťovadlo, má gélovitú konzistenciu. Zlepšuje naviazanie vody a oleja. Viaže vlhkosť, vytvára ochranný film a stabilizuje štruktúru prípravkov.
  • EUTERPE OLERACEA FRUIT EXTRACT Extrakt z plodov Acai. Acai obsahuje pigmenty antokyány, katechíny, vitamíny radu B, vitamín A, C a E, omega 3, 6 a 9 nenasýtené mastné kyseliny, vlákninu, flavonoidy, aminokyseliny, bielkoviny, sacharidy, minerály a stopové prvky, napr. Železo, vápnik, horčík , zinok, fosfor, bór, chróm, mangán, meď, draslík a pod. Patrí medzi ovocie s najvyšším množstvom antioxidantov. Acai pôsobí proti starnutiu a tvorbe vrások. Má silné protizápalové účinky.
  • GERANIOL Geraniol je prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách (napríklad geranium, citronela alebo ylang ylang). Používa sa predovšetkým pre svoju sladko ružovú vôňu. Jedná sa o prírodný produkt. V prírodnej kozmetike sa prevažne vyskytuje ako súčasť esenciálnych olejov. Maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, funguje ako výborný antioxidant, má antiseptické a protirakovinové účinky.
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • GLYCERYL CAPRYLATE Povrchovo aktívne činidlo/ko-emulgátor. Vyrába sa z rastlinného glycerínu a rastlinných mastných kyselín. Má hydratačné a ošetrujúce vlastnosti.
  • GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN] Sójový olej. Rastlinný olej, ktorý pozitívne pôsobí na pokožku a zjemňuje ju.
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER] Slnečnicový olej z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Slnečnicový olej sa podobá lipidom v našom kožnom tkanive. Pri aplikácii na pokožku sa ľahko vstrebáva a preniká rýchlo do hlbších vrstiev. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti. Je vhodný na všetky typy pleti. Má dobrú kožnú kompatibilitu. Vyhladzuje a ošetruje pokožku a vlasy.
  • HIPPOPHAE RHAMNOIDES FRUIT EXTRACT [SEABUCKTHORN] Výťažok z plodov rakytníka rešetliakového z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje karotenoidy, ktorých množstvo určuje farbu, ktorá sa pohybuje medzi sýtou oranžovú až červenou. Obsahuje až 10x viac vitamínu C ako citrusové plody. Rakytník je bohatý na vitamíny B, vitamín C, vitamín D, vitamín E, tiež obsahuje minerály a beta-karotén. Má antibakteriálne účinky, pomáha obnove buniek, pôsobí tak proti vráskam, spevňuje tkanivo a pokožku upokojuje. Obsahuje dôležité nenasýtené mastné kyseliny.
  • LACTIC ACID Kyselina mliečna. Vzniká fermentáciou baktérií, ktoré sa nachádzajú v ovocí alebo zelenine. Je to jedna z AHA kyselín, má teda exfoliačné schopnosti. Redukuje prvé známky starnutia ako vrásky aj pigmentové škvrny a zjednocuje farebný tón pleti. Okrem iného upravuje pH produktu, pleti i vlasov. Tiež má hydratujúce a zvlhčujúce účinky.
  • LAUROYL LYSINE Lauroyl lyzín. Povrchovo aktívna látka, derivát rastlinných aminokyselín. Vyrába sa zo zmesi prírodnej laurovej mastnej kyseliny (tá sa získava z kokosového oleja) a aminokyselín. Používa sa ako stabilizátor. Pokožke a vlasom dodáva pocit hebkosti a jemnosti. Prispieva k lepšej štruktúre kozmetických prípravkov. Tvorí základ púdrov, rúžov či očných tieňov a pridáva sa aj do produktov vlasovej starostlivosti (gély, kondicionéry). Je považovaný za bezpečnú kozmetickú prísadu, neboli u neho zistené žiadne vedľajšie účinky alebo kontraindikácie.
  • LECITHIN Lecitín je látka prírodného pôvodu získaná zo sójových bôbov. Lecitín sa používa ako prírodný emulgátor, stabilizátor a zahusťovadlo. Reguluje priepustnosť ostatných látok bunkovými stenami a zlepšuje ich vstrebateľnosť. V krémoch a iných ošetrujúcich prípravkoch pomáha ostatným látkam dostať sa do hlbších vrstiev pokožky. Zlepšuje kompatibilitu.
  • LIMONENE Vôňa. Prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Býva rozdelená na L-Limonene a D-Limonene. L-Limonene má terpentýnovou vôňu a nájdeme ho napríklad v silici z borovice alebo mäty piepornej. D-Limonene má sladšie citrónovú vôňu a nájdeme ho v ruži, levanduli alebo citrónovej kôre. V kozmetických prípravkoch ho nájdeme hlavne ako súčasť parfumácie/vône. Ľahko maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, umožňuje lepšie vstrebávanie ostatných látok do pokožky, je protizápalový, antimikrobiálny.
  • Superovocie Extrakt z kustovnice čínskej - goji je bohatý na antioxidanty, vitamíny a minerály. Má sťahujúce účinky. Používajú sa plody, ktoré majú červenú farbu. Tie sa buď sušia a alebo sa z nich vyrába šťava, prípadne ďalšie extrakty. Obsahuje obrovské množstvo prospešných látok, napríklad vápnik, železo, meď, karotenoidy, vitamíny radu B, E a zvlášť vitamínu C. Vďaka vitamínu E funguje ako antioxidant a podporuje obnovu buniek.
  • MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL Olej z makadamiového orecha patrí k jedným z najdrahších olejov na svete a to kvôli náročnému pestovaniu. Navyše makadamiové orechy sú veľmi tvrdé a je preto ťažké z nich olej vylisovať. Olej je pomerne hutný, má jemnú orieškovú chuť i vôňu. Obsahuje až 70% tuku a zo všetkých rastlinných olejov je zložením najpodobnejší ľudskému kožnému mazu, vďaka tomu patrí k najefektívnejším pre ľudskú pokožku. Má antioxidačné účinky, chráni pred pôsobením vonkajších vplyvov, zmierňuje prvé známky starnutia a regeneruje. Po aplikácii je pokožka hodvábne jemná, hydratovaná, zvláčnená a posilnená.
  • MALTODEXTRIN Maltodextrín. Maltodextrín je prírodná látka, získaná hydrolýzou z rastlinného škrobu, najčastejšie zemiakového, kukuričného alebo ryžového. V kozmetike má funkciu stabilizátora. Pomáha udržiavať jednotlivé zložky v produkte v hladkej konzistencii a celkovo konzistenciu stabilizuje. Čiastočne zlepšuje prenikanie aktívnych látok do pokožky a znižuje riziko podráždenia pleti pri používaní týchto aktívnych látok, ako sú napríklad ovocné kyseliny.
  • PHENETHYL ALCOHOL Organická zlúčenina. V prírode sa vyskytuje ako súčasť silíc, je charakteristická príjemnou kvetinovou vôňou. V kozmetike hrá úlohu konzervačnej látky a vonnej zložky. Nájdeme ho ako súčasť make-upu, dekoratívnej kozmetiky pre líčenie očí, vo výrobkoch osobnej starostlivosti, šampónoch. Je vegan a povolený v bio kozmetike. Hlavnou zložkou ružového oleja. Má vôňu podobnú vôni ruží. Revitalizuje pokožku a je antimikrobiálny.
  • POTASSIUM SORBATE Sorban draselný. Prirodzene sa vyskytuje v nezrelých plodoch jarabiny. V kozmetických prípravkoch nachádza miesto ako alternatíva parabénov, funguje ako konzervačná látka. Má antimykotické účinky, zabraňuje tak rastu plesní, kvasiniek a húb, zastavuje množenie mikroorganizmov a predlžuje trvanlivosť produktu.
  • ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT [ROSEMARY] Rozmarínový extrakt z ekologického poľnohospodárstva. Má antioxidačné a stimulačné vlastnosti. Chráni pokožku. Má čistiace schopnosti a podporuje detoxikáciu. Je antiseptický, protizápalový a antimikrobiálny, pleť dokáže vyčistiť, zjemniť a upokojiť. Je vhodnejší na mastnejšie typy, avšak neuškodí ani normálnej, zmiešanej alebo suchej pleti. Stimuluje vlasové korienky, zastavuje tak vypadávanie vlasov a podporuje ich rast. Okrem iného dodáva lesk a objem.
  • SACCHARIDE ISOMERATE Polysacharid. Získava sa biotechnologickou metódou, používa sa na získanie tejto zložky zo špeciálneho rastlinného planktónu, ktorý pochádza z biotopu v Bretónsku, kde sa pravidelne mieša sladká voda a morská voda kvôli prílivom. Tu sa rozvíjajú formy života, ktoré sa prispôsobili tomuto špecifickému biotopu špeciálnymi schopnosťami. Naša kozmetika využíva molekuly, ktoré produkujú. Zložka pomáha regenerovať, udržiavať vlhkosť a hladkú pleť. Má protizápalový a upokojujúci účinok, sťahuje póry.
  • SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE Sodný askorbyl fosfát. Oveľa viac stabilná, vo vode rozpustná forma vitamínu C. Vyskytuje sa v mnohých druhoch ovocia. Má antioxidačné účinky, a preto chráni produkt i pokožku pred predčasným starnutím.
  • SODIUM BENZOATE Sodná soľ kyseliny benzoovej, ktorá sa prirodzene vyskytuje v ovocí - brusniciach, marhuliach, jablkách, hubách, škorici, klinčekoch a čajoch. Používa sa predovšetkým ako konzervant. Má antimikrobiálne účinky, zabraňuje množeniu baktérií, ale nezabíja ich. Je tiež ľahko antimykotický, chráni pred hubami, plesňami a kvasinkami.
  • SODIUM HYALURONATE Sodná soľ kyseliny hyalurónovej. Hyaluronát sodný má vynikajúcu schopnosť viazať vodu. Zvlhčuje a vyhladzuje. Pre spoločnosť BÖRLIND pochádza výlučne z biotechnologickej výroby, udržateľných, vegánskych zdrojov a bez GMO (geneticky modifikované organizmy), v ktorých sa rastlinný materiál a etanol fermentujú pomocou baktérií mliečneho kvasenia.
  • SODIUM LACTATE Sodná soľ kyseliny mliečnej. Súčasťou prirodzených hydratačných faktorov pokožky. Má hydratačné účinky. Má hydrofilné vlastnosti, býva tak v kozmetike používaný ako náhrada glycerínu. Pomáha zvlhčovať a hydratovať pokožku. Má aj antioxidačné a konzervačné vlastnosti.
  • SODIUM STEAROYL GLUTAMATE Organická zlúčenina sodíka, kyseliny stearovej (získava sa z tukov) a soľou kyseliny glutámovej (získava sa zo škrobu). V prírodnej kozmetike sa používa ako kondicionér na pokožku i vlasy. Zastáva funkciu emulgátora a reguluje konzistenciu produktu. Má mierne umývacie schopnosti, je to povrchovo aktívna látka a na pleť pôsobí ľahko hydratačným a zvláčňujúcim dojmom. Nie sú na neho alergie a nemá žiadny negatívny vplyv na zdravie človeka.
  • SORBITAN OLIVATE Emulgátor získaný z olivového oleja z obnoviteľných zdrojov: zlúčeniny sorbitolu (prírodný cukrový alkohol rastlinného pôvodu, s hydratačným efektom) a rastlinných mastných kyselín. Spája olej a vodu. Stará sa o hydratáciu pokožky a uchovávanie vlhkosti.
  • SORBITAN PALMITATE Emulgátor získaný z palmového oleja z obnoviteľných zdrojov: zlúčeniny sorbitolu (prírodný cukrový alkohol rastlinného pôvodu, s hydratačným efektom) a rastlinných mastných kyselín. Spája olej a vodu. Stará sa o hydratáciu pokožky a uchovávanie vlhkosti.
  • SOYBEAN GLYCERIDES Emulgátor získaný zo surových rastlín (mastné kyseliny zo sójového oleja). Spojuje olej a vodu. Stará sa o pokožku.
  • SQUALANE Skvalén sa získava z rastlinných olejov, najčastejšie z olivového. Je to tzv. "Suchý olej", ktorý sa vďaka svojej štruktúre veľmi ľahko a rýchlo vstrebáva do pokožky. Má antioxidačné účinky a pomáha pokožku chrániť proti slnečnému žiareniu. Absorbuje do seba toxíny aj ťažké kovy a pomáha tak chrániť pokožku proti vonkajšiemu prostrediu. Skvalén pokožku hydratuje, zjemňuje a napomáha ďalším účinným látkam k lepšiemu roztieraniu a vstrebávaniu.
  • SUNFLOWER SEED OIL GLYCERIDES Emulgátor zo slnečnicového oleja z obnoviteľných zdrojov. Spája olej a vodu. Stará sa o pokožku.
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
  • TOCOPHERYL ACETATE Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Ak sa aplikuje na kožu, stáva sa vitamín E enzymatickou konverziou, a potom berie jeho antioxidačné účinky. Všetky vitamíny E fungujú ako antioxidanty a zabraňujú žltnutiu olejov a masiel. Vitamín E je životne dôležitý pre ľudské telo. V kozmetických prípravkoch sa používa aj ako konzervant.
  • TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT [HYALURONIC ACID] Tiež známy ako "snehová huba". Liečivá a jedlá huba známa v Japonsku a Číne. Chemická štruktúra tohto extraktu je veľmi podobná štruktúre kyseliny hyalurónovej. Má rovnaký hydratačný a vyhladzujúci účinok v kozmetike. Obsahuje vysoké percento minerálov a stopových prvkov. Obsiahnuté polysacharidy stimulujú imunitný systém, majú protizápalový a antialergický efekt.