VZOREK NATUROYALE System Biolifting Oční krém pro zralou pleť

SKU: 600355
56 Kč
Prémiová péče podporuje regeneraci, vyhlazuje linie v okolí očí a redukuje i mimické vrásky v okolí rtů.
Dostupnost: Není skladem
SKU
600355

Vzorek obsahuje:

NATUROYALE System Biolifting Oční krém 2ml

Exkluzivní Biolifting komplex stimuluje přirozený regenerační proces a minimalizuje vrásky v okolí očí a rtů. Vrásky nad horním rtem a otoky i vrásky v okolí očí jsou zredukovány. Přírodní ingredience - Szechuan pepper uvolňuje oční okolí a posiluje tkáně, které jsou permanentně namáhané mimikou obličeje. Současně tato ingredience navozuje přirozenou rovnováhu namáhané pokožky. Vitalizační účinky esculinu aktivují buněčný metabolismus, redukují otoky a posilují pojivovou tkáň. Celé oční a ústní okolí vypadá hladší, uvolněnější a viditelně revitalizované. Vrásky jsou minimalizované. Výsledkem je svěží, mladistvé vyzařování.

Aplikace:

Každý den ráno a večer naneste jemně konečky prstů na oblasti kolem očí a rtů. Aplikujte po čištění a použití liftingové séra.

Podrobnosti
SKU 600355
Výrobce Börlind GmbH.
Balení 1x2ml
EAN 4011061215896
Určení Oční krémy
Typ pleti Zralá pleť
Napište svou recenzi
Hodnocený produktVZOREK NATUROYALE System Biolifting Oční krém pro zralou pleť
Vaše hodnocení
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda  je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov. 
  • ASCORBYL DIPALMITATE Forma vitamínu C rozpustná v tukoch. Táto forma vitamínu C rozpustná v tukoch je odolnejšia voči svetlu a teplote a v pokožke sa premieňa na voľný vitamín C. Má antioxidačný účinok, pôsobí proti starnutiu pokožky spôsobenému voľnými radikálmi a zabraňuje tomu, aby sa emulzie pokazili.
  • ASCORBYL PALMITATE Forma vitamínu C rozpustná v tukoch. Táto forma vitamínu C rozpustná v tukoch je odolnejšia voči svetlu a teplote a v pokožke sa premieňa na voľný vitamín C. Má antioxidačný účinok, pôsobí proti starnutiu pokožky spôsobenému voľnými radikálmi a zabraňuje tomu, aby sa emulzie pokazili.
  • BENZYL ALCOHOL Benzyl alkohol. Bezfarebný, nedenaturovaný etylalkohol, získaný fermentáciou rastlín s obsahom škrobu alebo cukru, prirodzená zložka napr. jasmínu a hyacintu. Alkohol je nasadený ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné látky, zvýrazňuje vôňu. Má tiež osviežujúci, adstringentný (sťahujúci), tónovací a konzervačný účinok a tiež stimuluje krvný obeh.
  • BRASSICA CAMPESTRIS STEROLS [RAPESEED] Repkové steroly. Rastlinné steroly z repkového oleja majú podobnú štruktúru ako ľudský a zvierací cholesterol. Repkové semeno obsahuje vitamín E, ktorý zlepšuje stav pleti a vlasov a dodáva im pružnosť. Rastlinné steroly sa používajú ako povrchovo aktívne látky a rastlinné emulgátory na stabilizovanie emulzií. Majú anti-agingový efekt, a významne sa podieľajú na obnove buniek.
  • CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE Neutrálny rastlinný olej, získaný z kokosového orecha. Olej má dlhú životnosť a ponúka vynimočnú kompatibilitu s kožou. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva za sebou mastný lesk.
  • CERA ALBA [BEESWAX] Včelí vosk. Chráni pokožku pred vysúšaním. Využíva sa aj ako zahusťovadlo.
  • DISTARCH PHOSPHATE Modifikovaný kukuričný škrob. Viaže vlhkosť a v kozmetických výrobkoch vytvára príjemne ľahký pocit.
  • ESCULIN Eskulín. Účinná látka z pagaštanu konského.Stimuluje mikrocirkuláciu, posilňuje kapiláry a znižuje tmavé kruhy okolo očí. Tvorí dôležité obsahové látky rastlín, ktoré sa často využívajú vo farmakológii. Používa sa aj ako ochrana pokožky proti slnečnému žiareniu.
  • ETHYLHEXYL STEARATE Etylhexyl-stearát. Olej rastlinného pôvodu, ktorý má priaznivý vplyv na pokožku. Rýchlo absorbčný a nemastný.
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE Emulgátor z obnoviteľných surovín: rastlinný glycerín, rastlinný tuk a kyselina citrónová. Kyselina citrónová je organická kyselina bežne sa vyskytujúca v citrusových plodoch. Vďaka svojej vysokej acidite (kyslosti) sa v kozmetike používa ako látka upravujúca pH prípravkov i pokožky. Má antibakteriálne a antimykotické účinky. Umožňuje premiešanie dvoch za normálnych okolností nemiešateľných látok napr. Vody a oleja. Pokožku udržuje hydratovanú. Má tiež antioxidačné účinky.
  • LECITHIN Lecitín je látka prírodného pôvodu získaná zo sójových bôbov. Lecitín sa používa ako prírodný emulgátor, stabilizátor a zahusťovadlo. Reguluje priepustnosť ostatných látok bunkovými stenami a zlepšuje ich vstrebateľnosť. V krémoch a iných ošetrujúcich prípravkoch pomáha ostatným látkam dostať sa do hlbších vrstiev pokožky. Zlepšuje kompatibilitu.
  • MAGNESIUM SULFATE Síran horečnatý. Stabilizátor emulzií. Síran horečnatý obsahuje vo svojej štruktúre horčík, síru a kyslík. Hovorí sa mu tiež Epsomská soľ, kedy svoj názov získal od mesta Epsom v grófstve Surrey v Anglicku, kde bol prvýkrát objavený.Je možné ju použiť aj ako peeling a pomáha čistiť póry.
  • OLEYL ALCOHOL Ester kyseliny erukovej a oleyalkoholu. Mastný alkohol je najviac derivovaný z rastlinných zdrojov. Táto žltá kvapalina má podobné vlastnosti ako jojobový olej. V kozmetike pôsobí ako emulgátor, povrchovo aktívne činidlo a kondicionér, zlepšuje viazacie vlastnosti oleja a vody vo výrobku, zlepšuje stabilitu produktu. Udržuje vyrovnanú hydratáciu pleti, obsahuje vitamín E, ktorý aktívne bojuje proti starnutiu pleti. Látka je braná ako neškodná pre ľudské zdravie, je povolená v prírodnej kozmetike a je vhodná pre vegánov.
  • PANTHENOL Alkoholový derivát získaný z kyseliny pantoténovej. Táto zložka sa prirodzene nachádza v rastlinách a je formou vitamínu B5. Používa sa ako zvlhčovadlo, ľahko sa absorbuje do vrstiev pod povrchom pokožky, kde sa premieňa na kyselinu pantoténovú, ktorá sa v ľudskom tele prirodzene vyskytuje. Má protizápalové, antibakteriálne, regeneračné a upokojujúce účinky. Viaže vlhkosť, zmäkčuje pleť, zanecháva ju vyhladenú a navracia jej prirodzenú rovnováhu. Znižuje svrbenie pokožky, urýchľuje hojenie u epidermálnych rán.
  • POLYGLYCERYL-3 OLEATE Emulgátor z rastlinných surovín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina olejová.
  • POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE Emulgátor z obnoviteľných surových rastlín, vrátane rastlinného glycerínu a rastlinného tuku. Používa sa ako zmäkčovač pleti, zlepšuje jej viskozitu, upokojuje a udržuje ju zdravú. Pokožke poskytuje prirodzenú ochranu a nenarušuje kožný film, naopak pomáha jej hydratácii. Neupcháva póry a je tak vhodný aj do prípravkov proti akné.
  • RETINYL PALMITATE Retinyl palmitate je kombinácia čistého retinolu (vitamín A1) a kyseliny palmitovej, nasýtenej mastné kyseliny, ktoré je súčasťou palmového oleja z ekologického a trvalo udržateľného pestovania. Je to efektívny antioxidant, pomáhajúci redukovať vrásky, môže fungovať ako ochranný prostriedok proti UV žiareniu. Pridáva sa do výrobkov s anti-agingovým účinkom a tých, ktoré sú určené pre vyživenie suchej pokožky. Má exfoliačné účinky. Ľahko sa vstrebáva do pokožky. Pôsobí proti akné a rýchlo hojí.
  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA] Jojobový olej. Tekutý vosk zo semien jojobového kríka. Z týchto semienok sa na kozmetické účely lisuje jojobový olej, ktorý sa mylne označuje ako olej, pretože sa zložením jedná o kvapalný vosk. Je bohatý na mono nenasýtené mastné kyseliny, provitamín A a antioxidačný vitamín E. Má hydratačné účinky na vlasy, ktoré vyhladzuje a dodáva im lesk a hebkosť, preto sa môžeme stretnúť s označením "prírodný silikón".
  • SORBITOL Sorbitol je prírodný cukrový alkohol, ktorý sa najčastejšie získava z kukuričného sirupu, ale prirodzene ho nájdete aj v zrelom ovocí, napríklad v jablku, broskyni alebo v hruške. V kozmetike sa sorbitol používa ako zvlhčujúci prostriedok a tiež ako prirodzené zahusťovadlo. Dokáže vytvoriť priehľadný gél. Má jemne sladkú chuť i vôňu, takže často slúži aj ako súčasť prirodzenej parfumácie. Najčastejšie sa sorbitol používa v mydlách, vo vlasovej kozmetike.
  • ACMELLA OLERACEA EXTRACT Extrakt z plamatky kapustovej (paracress) má vynikajúcu schopnosť vyhladzovať vrásky. Anti-aging zložka: stimuluje dynamiku buniek pokožky a premieňa štruktúru pleti (pôsobí proti vráskam, spevňuje, zlepšuje pružnosť pokožky).
  • SQUALANE Skvalén sa získava z rastlinných olejov, najčastejšie z olivového. Je to tzv. "Suchý olej", ktorý sa vďaka svojej štruktúre veľmi ľahko a rýchlo vstrebáva do pokožky. Má antioxidačné účinky a pomáha pokožku chrániť proti slnečnému žiareniu. Absorbuje do seba toxíny aj ťažké kovy a pomáha tak chrániť pokožku proti vonkajšiemu prostrediu. Skvalén pokožku hydratuje, zjemňuje a napomáha ďalším účinným látkam k lepšiemu roztieraniu a vstrebávaniu.
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
  • TOCOPHERYL ACETATE Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Ak sa aplikuje na kožu, stáva sa vitamín E enzymatickou konverziou, a potom berie jeho antioxidačné účinky. Všetky vitamíny E fungujú ako antioxidanty a zabraňujú žltnutiu olejov a masiel. Vitamín E je životne dôležitý pre ľudské telo. V kozmetických prípravkoch sa používa aj ako konzervant.
  • TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT [HYALURONIC ACID] Tiež známy ako "snehová huba". Liečivá a jedlá huba známa v Japonsku a Číne. Chemická štruktúra tohto extraktu je veľmi podobná štruktúre kyseliny hyalurónovej. Má rovnaký hydratačný a vyhladzujúci účinok v kozmetike. Obsahuje vysoké percento minerálov a stopových prvkov. Obsiahnuté polysacharidy stimulujú imunitný systém, majú protizápalový a antialergický efekt.
  • TRIBEHENIN Stužený rastlinný tuk. Získaný z repkového oleja. Zahusťovadlo. Vegánska alternatíva včelieho vosku.
  • TUBER MAGNATUM EXTRACT Výťažok z bielej hľuzovky. Hľuzovka je veľmi vzácny druh huby rastúcej 25-30 centimetrov pod zemou spravidla v blízkosti koreňov niektorého z listnatých stromov. Osahuje bielkoviny a vlákninu, vápnik, železo, horčík, fosfor, draslík, zinok, meď, sodík, mangán, selén, omega 3, omega 6 kyseliny, vitamíny A, B, C, E, K, kyselinu listovú a kyselinu pantoténovú. Je bohatá na hodnotné aminokyseliny a minerály.
  • ZANTHOXYLUM BUNGEANUM FRUIT EXTRACT Extrakt zo sečuánskeho korenia. Používa sa tradične na upokojenie pokožky a potlačenie svrbenia. Podľa výrobcu má okamžitý liftingový účinok a dlhodobý efekt na redukciu vrások.
  • ZINC OXIDE Oxid zinočnatý je prírodný minerál, ktorý ponúka vysoke krytie a odráža UV žiarenie. Oxid zinočnatý je mikropigment minerálneho pôvodu. Tento bielo sfarbený prášok je považovaný za najstaršiu známu rudu zinku. V prírode sa nachádza vo forme červenej rudy zinkovej alebo nerastu zinkitu (kalamínu). Absorbuje, odráža alebo rozptyľuje UV žiarenie, a tým pokožku chráni. Má mierne protizápalové, adstringentné a antiseptické vlastnosti.