-40%

Kosmetická sada Extroderm mini pro suchou a citlivou pokožku

Rating:
93%
SKU:601502
Běžná cena 550 Kč Akční cena 330 Kč
LIMITOVANÁ EDICE! Péče o pleť jak se patří můžete mít vždy po ruce v kosmetické taštičce. Pleť je zklidněná, hydratovaná a posílena.
Dostupnost: Skladem
SKU
601502

Kosmetická taštička obsahuje produkty:

Péče EXTRODERM poskytuje suché a citlivé pokožce uklidňující a hydratační péči. Omega mastné kyseliny posilují kožní bariéru. Mimořádně jemně ošetřuje a zklidňuje suchou pokožku v každé věkové kategorii. Číst více...

  • vhodné i pro děti a miminka od 8 měs.

  • vhodné i při atopickém ekzému

Aplikace:

PLEŤOVÝ ČISTÍCÍ KRÉM používejte ráno a večer. Přípravek aplikujte na mokrou pokožku, masírujte, dokud se nevytvoří pěna, počkejte minutu a opláchněte vlažnou vodou. INTENZIVNÍ KRÉM opatrně a rovnoměrně aplikujte na očištěnou pokožku dle potřeby ráno a večer. PLEŤOVÝ / TĚLOVÝ BALZÁM naneste na tělo ráno a večer, případně dle potřeby. Jemně a rovnoměrně rozetřete. ŠAMPON vmasírujte do mokrých vlasů, nechte chvíli působit a poté pořádně opláchněte vlažnou vodou.

Podrobnosti
SKU601502
EAN4011140214352
VýrobceDADO SENS
Produktová línieEXTRODERM
Typ pletiDADO SENS Suchá a atopická pokožka
Balení4ks
Dermo péčeSady a sety
Napište svou recenzi
Hodnocený produktKosmetická sada Extroderm mini pro suchou a citlivou pokožku
Vaše hodnocení
  • BORAGO OFFICINALIS SEED OIL

    OLEJ Z BORÁKOVÝCH SEMIEN
    Obsahuje veľké množstvo nenasýtených mastných kyselín, najmä kyseliny gama-linolénovej (GLA). Ideálny pre starostlivosť o suchú pokožku, pretože GLA posilňuje kožnú bariéru, čím zvyšuje elasticitu pokožky a znižuje transepidermálnu stratu vody.

  • MARIS SALT [SEA SALT]

    SOĽ Z MŔTVEHO MORA
    Obsahujúce minerály a stopové prvky, ktoré starostlivo upokojujú a hydratujú pokožku. Ľahko odmasťuje, odstraňuje odumreté kožné bunky a nečistoty. Pokožka je po aplikácii spevnená, jemná, upokojená a pomáha v nej udržiavať ideálnu mieru vlhkosti.

  • SELAGINELLA LEPIDOPHYLLA EXTRACT

    VÝŤAŽOK RUŽE Z JERICHA
    Rastlinný extrakt s filmotvorným, antioxidačným a upokojujúcim účinkom. Dokonale viaže vlhkosť v pokožke. Kožná bariéra je posilnená, čím sa znižuje prirodzená strata vody z kože (TEWL). Ideálne pre veľmi suchú pokožku.