Hypersenzitivní vysouvací rtěnka na rty ROSE

Rating:
100%
SKU:601869
373 Kč
Hypersenzitivní rtěnka na rty ROSE dodává rtům přirozenou, jemnou barvu a zároveň o ně intenzivně pečuje. Popraskané rty jsou pružné a mají hladký a jemný povrch.
Dostupnost: Skladem
SKU
601869

+ PODPORUJE PRUŽNOST
- REDUKUJE POPRASKÁNÍ RTŮ

Hypersenzitivní lesk na rty NUDE/ROSE od certifikované přírodní dermokosmetiky DADO SENS, která pochází z dílny známé přírodní kosmetiky ANNEMARIE BÖRLIND, dodává rtům nádech přirozené, jemné barvy a zároveň o ně intenzivně pečuje. Rozpraskané rty jsou pružné, hydratované a mají úhledný a jemný povrch. Díky speciálně tvarované špičce se krémová textura nanáší obzvláště přesně. Obsahuje olej z černého rybízu, který má vyživující, regenerační a protizánětlivé účinky. Extrakt z olivového oleje rty zvláčňuje a dodává jim pružnost.

Produkt neobsahuje žádné syntetické vůně, emulgátory a další složky, které by mohly dráždit pokožku. Všechny produkty DADO SENS jsou kontrolovány ve spolupráci s dermatologickými ústavy a klinikami.

 dado sens dermokozmetika benefity dado sens dermokozmetika benefity dado sens dermokozmetika benefity

Vlastnosti:

  • Hydratuje rty.
  • Má ošetřující a regenerační účinek.
  • Hojí popraskané rty.

Věděli jste?

Základem všech produktů ANNEMARIE BÖRLIND a DADO SENS je čistá, chemicky neošetřená voda (bez chloru či pesticidů). Je mimořádně důležité vybírat nezávadný produkt pro aplikaci rtů, protože žena za život zkonzumuje v průměru až 2 kg rtěnky či lesku.

Aplikace:

Kosmetický přípravek nanášejte na suché rty podle potřeby několikrát denně.
Podrobnosti
SKU601869
UrčeníDekorativka, Dermo péče na obličej, Dermokosmetika
EAN4011140215076
VýrobceDADO SENS
Produktová línieDEKORATÍVNA KOZMETIKA
Typ pletiDADO SENS Suchá a atopická pokožka, DADO SENS Mastná pleť a akné, pozdní akné, DADO SENS Zralá citlivá pokožka, anti-aging, DADO SENS Kuperózní a zarudlá pokožka, DADO SENS Citlivá a alergická pokožka
Balení18 g
Napište svou recenzi
Hodnocený produktHypersenzitivní vysouvací rtěnka na rty ROSE
Vaše hodnocení
  • ASCORBYL PALMITATE Forma vitamínu C rozpustná v tukoch. Táto forma vitamínu C rozpustná v tukoch je odolnejšia voči svetlu a teplote a v pokožke sa premieňa na voľný vitamín C. Má antioxidačný účinok, pôsobí proti starnutiu pokožky spôsobenému voľnými radikálmi a zabraňuje tomu, aby sa emulzie pokazili.
  • BRASSICA CAMPESTRIS STEROLS [RAPESEED] Repkové steroly. Rastlinné steroly z repkového oleja majú podobnú štruktúru ako ľudský a zvierací cholesterol. Repkové semeno obsahuje vitamín E, ktorý zlepšuje stav pleti a vlasov a dodáva im pružnosť. Rastlinné steroly sa používajú ako povrchovo aktívne látky a rastlinné emulgátory na stabilizovanie emulzií. Majú anti-agingový efekt, a významne sa podieľajú na obnove buniek.
  • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA]

    BAMBUCKÉ MASLO
    Tuhý rastlinný tuk získaný zo semien afrického stromu. Pre pokožku má množstvo benefitov - hydratuje, regeneruje, zvyšuje jej elasticitu, zmierňuje vrásky a podporuje hojenie. Zároveň pôsobí protizápalovo a je vhodné pre všetky typy pleti, vrátane citlivej.

  • Ci 77007 [Ultramarines] Ultramarín je anorganické farbivo. Je bezpečný pre farbenie kozmetiky (maskary, očné tiene, očné linky, korektory) a prípravky osobnej hygieny (mydlá, sprchovacie gély)
  • Ci 77491 [Iron Oxides] CI 77491 = Červenohnedá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77492 [Iron Oxides] CI 77492 = Žltá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77499 [Iron Oxides] CI 77499 = Čierna farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77891 [Titanium Dioxide] Oxid titaničitý. Biela farba a UV filter. V prírode sa nachádza v mineráloch anatas, rutil a brookit. Oxid titaničitý sa používa ako pigment (titanová beloba). Patrí k najrozšírenejším bielym farbivám, lebo má výrazný jas a vysoký bod lomu. V kozmetike slúži ako ochrana proti UV žiareniu (minerálny UV filter). Považuje sa za bezpečnú, nekomedogénnu látku vhodnú aj pre citlivú pleť a deti.
  • CITRIC ACID

    KYSELINA CITRÓNOVÁ
    Kyselina citrónová, získaná fermentačným procesom z kukuričného substrátu, je v kozmetickom priemysle neoceniteľná pre svoju schopnosť regulovať pH výrobkov. Taktiež podporuje obnovu kožných buniek, zvyšuje hydratáciu a zlepšuje vzhľad pokožky tým, že odstraňuje odumreté bunky a podporuje svieži vzhľad.

  • EUPHORBIA CERIFERA CERA [CANDELILLA] Vosk z mliečnika, získaný z listov rastliny Candelilla (mliečnik). Používa sa v potravinách (E902) a kozmetike (najmä pri lepkavých výrobkoch).
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER]

    SLNEČNICOVÝ OLEJ
    Pôvodom z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Podobá sa lipidom v našom kožnom tkanive. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti.

  • MICA Sľuda. Prírodná minerálna látka, ktorá sa už po stáročia používa na kozmetické účely. Používa sa predovšetkým v dekoratívnej kozmetike, kde produktom dodáva lesk a trblietanie. Keď je potiahnutá oxidom titaničitým, je známa ako "perleťový pigment". Má označenie CI 77019. Ako sľuda je označovaná skupina horninotvorných minerálov (kremičitanov). Je to úplne stabilná látka, nemenná v akomkoľvek prostredí, neprestupuje pokožkou, nedráždi ju a nie sú na ňu alergie.
  • OLEA EUROPAEA LEAF EXTRACT Extrakt z olivového listu chráni pred pôsobením voľných radikálov, predčasnému starnutiu, poškodením pokožky spôsobenému UV žiareniu. Zvyšuje jej elasticitu a posilňuje tkanivo, tá je potom odolnejšia voči kožným poškodeniamm (strie, jazvy). Tiež pomáha hojiť drobné ranky a akné. Pleť regeneruje, zvláčňuje a upokojuje. Olivové listy majú antibakteriálne, protivírusové, antimykotické, antimikrobiálne účinky. Stimuluje proteazóm (prirodzený systém recyklácie buniek), dôležitý v prirodzenom imunitnom systéme.
  • PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL [SWEET ALMOND] Sladký mandľový olej z ekologického poľnohospodárstva. Má antioxidačné a protizápalové účinky. Je lisovaný za studena z jedlých plodov sladkej mandle a je bohatý na minerály (draslík a vápnik), kyselinu olejovú a polynenasýtené omega 6 a linolovú kyselinu. Obsahuje vitamíny A, E, K a síru. Pokožku regeneruje a posilňuje, je ideálny na suchú pleť, ktorú chráni pred dehydratáciou. Vhodný pre všetky typy pleti, detí i novorodencov, vrátane pokožky ekzematickej.
  • ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT [ROSEMARY] Rozmarínový extrakt z ekologického poľnohospodárstva. Má antioxidačné a stimulačné vlastnosti. Chráni pokožku. Má čistiace schopnosti a podporuje detoxikáciu. Je antiseptický, protizápalový a antimikrobiálny, pleť dokáže vyčistiť, zjemniť a upokojiť. Je vhodnejší na mastnejšie typy, avšak neuškodí ani normálnej, zmiešanej alebo suchej pleti. Stimuluje vlasové korienky, zastavuje tak vypadávanie vlasov a podporuje ich rast. Okrem iného dodáva lesk a objem.
  • SILICA Oxid kremičitý/oxid kremičitý piesok/kyselina kremičitá. Používa sa ako pomocná látka v najrôznejších kozmetických prostriedkoch: ako nosič farebných pigmentov vo farebnej kozmetike, ako protihrudkujúce činidlo v prášku a ako zahusťovadlo v olejových produktoch a maskách.
  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA]

    TEKUTÝ VOSK ZO SEMIEN JOJOBOVÉHO KRÍKA
    Z týchto semienok sa na kozmetické účely lisuje jojobový olej, ktorý sa mylne označuje ako olej, pretože sa zložením jedná o kvapalný vosk. Je bohatý na mono nenasýtené mastné kyseliny, provitamín A a antioxidačný vitamín E. Má hydratačné účinky na vlasy, ktoré vyhladzuje a dodáva im lesk a hebkosť, preto sa môžeme stretnúť s označením "prírodný silikón".

  • SOYBEAN GLYCERIDES Emulgátor získaný zo surových rastlín (mastné kyseliny zo sójového oleja). Spojuje olej a vodu. Stará sa o pokožku.
  • TALC Práškový mastenec. Mastenec je prirodzene sa vyskytujúci mäkký minerál. Skladá sa z kremíka, horčíka, kyslíka a vodíka. Slúži ako surovina pre prášky, kvôli dobrým lepivým vlastnostiam. Pre spoločnosť BÖRLIND sa používa mastenec bez azbestu.
  • TIN OXIDE Oxid cínu. Prírodné minerálny. Používa sa ako nosič, napr farebných pigmentov. Veľmi kompatibilný s pokožkou. Má abrazívnu funkciu a reguluje viskozitu kozmetických prípravkov. Nájdeme ho predovšetkým v dekoratívnej kozmetike (v očných tieňoch, rúžoch, a pod.)
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
  • RICINUS COMMUNIS SEED OIL [CASTOR] Olej z ricínových semien, ktorý je bohatý na kyselinu ricínovú a vitamíny. Má hydratačné a protizápalové účinky na pokožku.
  • RHUS VERNICIFLUA PEEL CERA Vosk z kôry rastliny Rhus Verniciflua. Používa sa v kozmetických výrobkoch na zvýšenie konzistencie a stabilizáciu textúry a tiež ako zahusťovadlo.