-20%

Pleťová čistící pěna na citlivou pokožku PROBALANCE

Rating:
93%
SKU:600828
Běžná cena 350 Kč Akční cena 280 Kč

Mimořádně šetrná, jemná čisticí pěna na pokožku obličeje účinně čistí podrážděnou a namáhanou pleť. Termální voda, výtažek z kořene sladkého dřeva a aloe vera pleť zklidňují a zvláčňují.

Dostupnost: Skladem
SKU
600828

+ DŮKLADNĚ ČISTÍ
- REDUKUJE PODRÁŽDĚNÍ

Čisticí pleťová pěna z řady PROBALANCE od certifikované přírodní dermokosmetiky DADO SENS, která pochází z dílny známé přírodní kosmetiky ANNEMARIE BÖRLIND, mimořádně jemně čistí citlivou pleť. Pěna jemně odstraňuje make-up a nečistoty z okolního prostředí. Osvěžuje, zklidňuje pokožku a je vhodná pro mytí pleti a rukou s ekzémem pro každého. Obsahuje kořen z lékořice, který má antioxidační vlastnosti a spolu s aloe vera posiluje ochrannou bariéru. Produkt neobsahuje žádné syntetické vůně, emulgátory a jiné složky, které by dráždily pokožku.

Pro velmi citlivou pokožku se sklonem k alergiím, kontaktním ekzémům, akutnímu podráždění pokožky (spálení od slunce, vyrážky a další). Je vhodným doplňkem léčebné péče o periorální dermatitidu. Vhodná i pro děti.

Všechny produkty značky DADO SENS jsou kontrolovány ve spolupráci s dermatologickými ústavy a klinikami.

 dado sens dermokozmetika benefity dado sens dermokozmetika benefity dado sens dermokozmetika benefity

Vlastnosti:

  • Posiluje ochrannou bariéru pleti.
  • Má antioxidační účinky.
  • Jemně odstraňuje make-up a nečistoty.

Věděli jste?

Aloe vera chrání kožní buňky a zároveň zvyšuje tvorbu nových buněk.

Aplikace:

Používejte ráno a večer. Naneste na vlhkou pleť, masírujte, dokud se nevytvoří pěna, nechte minutu působit a opláchněte vlažnou vodou.

Podrobnosti
SKU600828
UrčeníČištění pleti, Dermo péče na obličej
EAN4011140211542
VýrobceDADO SENS
Produktová líniePROBALANCE
Typ pletiCitlivá pleť, DADO SENS Citlivá a alergická pokožka
Balení150ml
Dermo péčeČištění pleti
Napište svou recenzi
Hodnocený produktPleťová čistící pěna na citlivou pokožku PROBALANCE
Vaše hodnocení
  • ALCOHOL Čistý, nedenaturovaný etylalkohol, konzumný alkohol. Získaný kvasením rastlín obsahujúcich škrob alebo cukor. Alkohol sa používa ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné zložky. Má tiež osviežujúci, sťahujúci, tonizujúci a konzervačný účinok a stimuluje cirkuláciu.
  • ALLANTOIN

    ALANTOÍN
    Prírodná aktívna látka, ktorá sa nachádza sa v kozmetike ANNEMARIE BÖRLIND extrahuje z rastlín kostihoja a pagaštanu konského. Má silné upokojujúce, protizápalové účinky a dokáže zmierniť začervenanie a podráždenie. Okrem toho poskytuje pokožke intenzívnu hydratáciu a urýchľuje hojenie.

  • ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE

    BIO ALOE VERA
    Obsahuje až 160 živín a vyznačuje sa výborným zadržiavaním vody v pokožke. Aloe vera pozostáva z aminokyselín, vitamínov, minerálov a enzýmov, ktoré pomáhajú pleť regenerovať, hydratovať a zároveň má silné upokojujúce a protizápalové účinky.

  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • BETAINE Betaín je získavaný z cukrovej repy. Betaín sa viaže na keratín (štruktúrny proteín) vlasov a pokožky, má hydratačné účinky. Tiež znižuje statické napätie vo vlasoch.
  • BIOTIN Biotin/vitamin B7/vitamin B8/vitamin H/. Vitamin B komplex- dôležitý pre proteín a metabolizmus tukových buniek. Vitamín na ochranu kože. Nedostatok týhto vitamínov vedie k matnej, unavenej koži, ku lámaniu nechtov, poškodeniu vlasov a vypadávaniu vlasov.
  • CITRIC ACID

    KYSELINA CITRÓNOVÁ
    Kyselina citrónová, získaná fermentačným procesom z kukuričného substrátu, je v kozmetickom priemysle neoceniteľná pre svoju schopnosť regulovať pH výrobkov. Taktiež podporuje obnovu kožných buniek, zvyšuje hydratáciu a zlepšuje vzhľad pokožky tým, že odstraňuje odumreté bunky a podporuje svieži vzhľad.

  • DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE

    SLADKÉ DRIEVKO
    Draselná soľ glycyrhizínovej kyseliny. Účinná zložka získaná z koreňa sladkého drievka. Zmierňuje podráždenie na pokožke.

  • DISODIUM COCOYL GLUTAMATE Aktívna čistiaca látka / povrchovo aktívna látka. Veľmi mierna a veľmi ľahko biologicky rozložiteľná povrchovo aktívna látka rastlinného pôvodu (na báze kokosového oleja a glukózy).
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • GLYCERYL CAPRYLATE Povrchovo aktívne činidlo/ko-emulgátor. Vyrába sa z rastlinného glycerínu a rastlinných mastných kyselín. Má hydratačné a ošetrujúce vlastnosti.
  • LAURYL GLUCOSIDE Povrchovo aktívna, neiónová látka, ktorá pomáha zlúčiť dohromady vodu, oleje a nečistoty tak, aby mohla byť pokožka bez problémov očistená. Je vyrobená z glukózy a lauryl alkoholu. V prírodnej kozmetike sa používa ako tenzid, ktorý dokáže nahradiť sulfáty a ďalšie penivé chemikálie. Je súčasťou čistiacich produktov, šampónov alebo sprchových gélov. Vytvára bohatú penu a je vhodná aj pre deti a citlivú kožu. Je šetrný k pokožke, nevysušuje a nedráždi a udržuje jej rovnováhu. Je biologicky odbúrateľný a šetrný k životnému prostrediu.
  • PANTHENOL
    PANTHENOL
    Alkoholový derivát získaný z kyseliny pantoténovej. Táto zložka sa prirodzene nachádza v rastlinách a je formou vitamínu B5. Používa sa ako zvlhčovadlo, ľahko sa absorbuje do vrstiev pod povrchom pokožky, kde sa premieňa na kyselinu pantoténovú, ktorá sa v ľudskom tele prirodzene vyskytuje. Má protizápalové, antibakteriálne, regeneračné a upokojujúce účinky. Viaže vlhkosť, zmäkčuje pleť, zanecháva ju vyhladenú a navracia jej prirodzenú rovnováhu. Znižuje svrbenie pokožky, urýchľuje hojenie u epidermálnych rán.
  • POLYGLYCERYL-5 LAURATE Emulgátor z obnoviteľných surovín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina laurová.
  • SODIUM CHLORIDE Chlorid sodný/kuchynská soľ. Chlorid sodný je soľ, ktorá sa prirodzene vyskytuje v morskej vode alebo ako kamenná soľ. Používa sa predovšetkým ako zahusťovadlo prípravkov, prípadne pomáha znižovať ich viskozitu. Má tonizačné, čistiace, antiseptické, abrazívne a adstrigentné účinky. Na pleť pôsobí hydratačne, ľahko odmasťuje, odstraňuje odumreté kožné bunky a nečistoty. Pokožka je potom spevnená, jemná, upokojená a pomáha v nej udržiavať ideálnu mieru vlhkosti.
  • SODIUM COCOAMPHOACETATE Ide o organickú zlúčeninu, kvapalinu jantárovej farby, ktorá pochádza z kokosového oleja. V kozmetike ju nájdeme ako súčasť výrobkov určených na starostlivosť o vlasy a telo. Je to látka, ktoré zlepšujú penivosť prostriedkov osobnej hygieny. V šampónoch napomáha zlepšovať elasticitu vlasov, regeneruje ich a robí ich lesklými.
  • SODIUM LACTATE Sodná soľ kyseliny mliečnej. Súčasťou prirodzených hydratačných faktorov pokožky. Má hydratačné účinky. Má hydrofilné vlastnosti, býva tak v kozmetike používaný ako náhrada glycerínu. Pomáha zvlhčovať a hydratovať pokožku. Má aj antioxidačné a konzervačné vlastnosti.
  • SORBITOL Sorbitol je prírodný cukrový alkohol, ktorý sa najčastejšie získava z kukuričného sirupu, ale prirodzene ho nájdete aj v zrelom ovocí, napríklad v jablku, broskyni alebo v hruške. V kozmetike sa sorbitol používa ako zvlhčujúci prostriedok a tiež ako prirodzené zahusťovadlo. Dokáže vytvoriť priehľadný gél. Má jemne sladkú chuť i vôňu, takže často slúži aj ako súčasť prirodzenej parfumácie. Najčastejšie sa sorbitol používa v mydlách, vo vlasovej kozmetike.