-20%

Šampon VOLUME pro jemné vlasy, pro zvětšení objemu 200 ml

Rating:
100%
SKU:789
Běžná cena 323 Kč Akční cena 258 Kč

Přírodní šampon posiluje jemné vlasy a dodává jim objem. Zlepšuje elasticitu vlasů a dodává jim lesk. Vhodný i pro mastné vlasy.

Dostupnost: Není skladem
SKU
789

DODÁVÁ OBJEM. POSILŇUJE. ZLEPŠUJE ELASTICITU.

Šampon VOLUME od certifikované přírodní kosmetiky ANNEMARIE BÖRLIND je určen pro jemné vlasy pro zvětšení jejich objemu. Zlepšuje elasticitu vlasů a dodává jim lesk. Obsahuje extrakt z lipového květu, který na vlasech vytváří ochranný film a dodává jim objem. Pšeničný protein v tomto kosmetickém produktu váže ve vlasech vlhkost, posiluje je, dodává jim lesk a pružnost. Aloe vera poskytuje vlasům obrovské množství vitamínů, minerálů a aminokyselin. Unikátní patentovaný Natural Care Komplex© v tomto přírodním vlasovém šamponu kosmetiky ANNEMARIE BÖRLIND obsahuje javorový sirup, aloe vera a komplex Aquarich© z černého ovsa a lecitinu. Váže ve vlasech velké množství vlhkosti, čímž zabraňuje jejich dehydrataci a lámavosti. Posiluje vlasy zevnitř směrem navenek, dodává jim lesk. Aminokyseliny obsažené v tomto komplexu opravují poškozené vlasy a zlepšují vlasovou strukturu. Tento přírodní šampon je vhodný také pro vlasy se sklonem k nadměrné mastnotě.

Značka ANNEMARIE BÖRLIND se zavazuje k přírodě a kvalitě, proto v žádném z produktů vlasové kosmetiky nejsou použity sulfáty, silikony a žádné jiné škodlivé látky.

Produkty vlasové kosmetiky ANNEMARIE BÖRLIND jsou veganské, vytvořené z kvalitních přírodních surovin a olejů, které vyživují a trvale snižují míru poškození vlasů.

Vlastnosti:

  • Šampon zvětšuje objem jemných vlasů.
  • Obsahuje extrakt z lipového květu pro ochranu, posílení a lesk vlasů.

Věděli jste?

Všechny kosmetické výrobky ANNEMARIE BÖRLIND jsou vegetariánské a velká část je veganská. Od svého vzniku společnost důsledně odmítá používání výtažků z mrtvých zvířat v kosmetice.

Aplikace:

Naneste šampon na mokré vlasy, vmasírujte a dobře opláchněte vodou. Může se používat denně.

Podrobnosti
SKU789
VýrobceANNEMARIE BÖRLIND
Balení200ml
EAN4011061007897
UrčeníNa vlasy
Typy vlasovNormálne vlasy
Napište svou recenzi
Hodnocený produktŠampon VOLUME pro jemné vlasy, pro zvětšení objemu 200 ml
Vaše hodnocení
  • ACER SACCHARUM EXTRACT [SUGAR MAPLE]

    EXTRAKT Z JAVOROVÉHO SIRUPU
    Pôvodom z ekologického poľnohospodárstva. Má hydratačný účinok vďaka obsahu cukru a minerálov.

  • ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE

    BIO ALOE VERA
    Obsahuje až 160 živín a vyznačuje sa výborným zadržiavaním vody v pokožke. Aloe vera pozostáva z aminokyselín, vitamínov, minerálov a enzýmov, ktoré pomáhajú pleť regenerovať, hydratovať a zároveň má silné upokojujúce a protizápalové účinky.

  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • ARGININE Arginín. Aminokyselina: Aminokyseliny sú stavebné bloky bielkovín a prirodzene sa vyskytujú sa v zvlhčujúcich faktoroch (NMF) ľudskej pokožky. Na pokožke udržiavajú mierne kyslú povrchovú vrstvu (ochranný kyselinový plášť) a viažu vlhkosť.
  • AROMA [FRAGRANCE] Na parfumáciu výrobkov všeobecne sa používajú buď éterické oleje, extrakty z bylín a kvetov či ovocia. Ide o nesyntetické parfumácie. Prírodné extrakty a éterické oleje pôsobia nielen ako aromatická zložka, ale podporujú celkový pozitívny účinok výrobku.
  • ASCORBYL PALMITATE Forma vitamínu C rozpustná v tukoch. Táto forma vitamínu C rozpustná v tukoch je odolnejšia voči svetlu a teplote a v pokožke sa premieňa na voľný vitamín C. Má antioxidačný účinok, pôsobí proti starnutiu pokožky spôsobenému voľnými radikálmi a zabraňuje tomu, aby sa emulzie pokazili.
  • AVENA STRIGOSA SEED EXTRACT Výťažok z čierneho ovsa. Obsahované aminokyseliny a polysacharidy majú intenzívny hydratačný účinok na pokožku a vlasy. Poškodené štruktúry vlasov je možné opraviť a zlepšiť ich rozčesateľnosť.
  • BETAINE Betaín je získavaný z cukrovej repy. Betaín sa viaže na keratín (štruktúrny proteín) vlasov a pokožky, má hydratačné účinky. Tiež znižuje statické napätie vo vlasoch.
  • Mliečne Tenzidy

    MLIEČNE TENZIDY
    Známe aj ako alkylpolyglykozidy (APG) alebo cukrové tenzidy, sú jemné povrchovo aktívne látky (tenzidy) získavané z prírodných zdrojov, najčastejšie z rastlinných olejov a cukru. Poskytujú jemné čistiace účinky bez vysušovania.

  • CITRIC ACID

    KYSELINA CITRÓNOVÁ
    Kyselina citrónová, získaná fermentačným procesom z kukuričného substrátu, je v kozmetickom priemysle neoceniteľná pre svoju schopnosť regulovať pH výrobkov. Taktiež podporuje obnovu kožných buniek, zvyšuje hydratáciu a zlepšuje vzhľad pokožky tým, že odstraňuje odumreté bunky a podporuje svieži vzhľad.

  • DISODIUM COCOYL GLUTAMATE Aktívna čistiaca látka / povrchovo aktívna látka. Veľmi mierna a veľmi ľahko biologicky rozložiteľná povrchovo aktívna látka rastlinného pôvodu (na báze kokosového oleja a glukózy).
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • GLYCERYL OLEATE Emulgátor zo surových rastlín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina olejová. Spojuje olej a vodu.
  • HYDROLYZED WHEAT PROTEIN Hydrolyzovaný pšeničný proteín. Získaný enzymatickou hydrolýzou pšeničných klíčkov. Dodáva vlasom vlhkosť a zlepšuje ich kompatibilitu a kondíciu.
  • INULIN Polysacharid z koreňa čakanky. Má vyživujúce a ošetrujúce účinky na vlasy a pokožku.
  • LAURYL GLUCOSIDE Povrchovo aktívna, neiónová látka, ktorá pomáha zlúčiť dohromady vodu, oleje a nečistoty tak, aby mohla byť pokožka bez problémov očistená. Je vyrobená z glukózy a lauryl alkoholu. V prírodnej kozmetike sa používa ako tenzid, ktorý dokáže nahradiť sulfáty a ďalšie penivé chemikálie. Je súčasťou čistiacich produktov, šampónov alebo sprchových gélov. Vytvára bohatú penu a je vhodná aj pre deti a citlivú kožu. Je šetrný k pokožke, nevysušuje a nedráždi a udržuje jej rovnováhu. Je biologicky odbúrateľný a šetrný k životnému prostrediu.
  • LECITHIN Lecitín je látka prírodného pôvodu získaná zo sójových bôbov. Lecitín sa používa ako prírodný emulgátor, stabilizátor a zahusťovadlo. Reguluje priepustnosť ostatných látok bunkovými stenami a zlepšuje ich vstrebateľnosť. V krémoch a iných ošetrujúcich prípravkoch pomáha ostatným látkam dostať sa do hlbších vrstiev pokožky. Zlepšuje kompatibilitu.
  • LIMONENE Vôňa. Prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Býva rozdelená na L-Limonene a D-Limonene. L-Limonene má terpentýnovou vôňu a nájdeme ho napríklad v silici z borovice alebo mäty piepornej. D-Limonene má sladšie citrónovú vôňu a nájdeme ho v ruži, levanduli alebo citrónovej kôre. V kozmetických prípravkoch ho nájdeme hlavne ako súčasť parfumácie/vône. Ľahko maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, umožňuje lepšie vstrebávanie ostatných látok do pokožky, je protizápalový, antimikrobiálny.
  • LYSOLECITHIN Lysolecitin. Je látka prírodného pôvodu získaná zo sójových bôbov. Lecitín sa používa ako prírodný emulgátor, stabilizátor a zahusťovadlo. Reguluje priepustnosť ostatných látok bunkovými stenami a zlepšuje ich vstrebateľnosť. V krémoch a iných ošetrujúcich prípravkoch pomáha ostatným látkam dostať sa do hlbších vrstiev pokožky.
  • PCA GLYCERYL OLEATE Prirodzene sa vyskytuje v olejoch a tukoch z ktorých sa získava zmydelnením a esterifikáciou. Jedná sa o svetlo jantárovú až žltú tekutinu, ktorá môže pochádzať napríklad z arašidového alebo pekanového oleja. V kozmetických produktoch plní funkciu zmäkčovadla, vyhladzuje pokožku a zvláčňuje ju. Nájdeme ju tiež vo vlasovej kozmetike. Viaže vlhkosť a udržuje pleť a vlasy jemné a vláčne.
  • POTASSIUM SORBATE Sorban draselný. Prirodzene sa vyskytuje v nezrelých plodoch jarabiny. V kozmetických prípravkoch nachádza miesto ako alternatíva parabénov, funguje ako konzervačná látka. Má antimykotické účinky, zabraňuje tak rastu plesní, kvasiniek a húb, zastavuje množenie mikroorganizmov a predlžuje trvanlivosť produktu.
  • SODIUM BENZOATE Sodná soľ kyseliny benzoovej, ktorá sa prirodzene vyskytuje v ovocí - brusniciach, marhuliach, jablkách, hubách, škorici, klinčekoch a čajoch. Používa sa predovšetkým ako konzervant. Má antimikrobiálne účinky, zabraňuje množeniu baktérií, ale nezabíja ich. Je tiež ľahko antimykotický, chráni pred hubami, plesňami a kvasinkami.
  • SODIUM CHLORIDE Chlorid sodný/kuchynská soľ. Chlorid sodný je soľ, ktorá sa prirodzene vyskytuje v morskej vode alebo ako kamenná soľ. Používa sa predovšetkým ako zahusťovadlo prípravkov, prípadne pomáha znižovať ich viskozitu. Má tonizačné, čistiace, antiseptické, abrazívne a adstrigentné účinky. Na pleť pôsobí hydratačne, ľahko odmasťuje, odstraňuje odumreté kožné bunky a nečistoty. Pokožka je potom spevnená, jemná, upokojená a pomáha v nej udržiavať ideálnu mieru vlhkosti.
  • SODIUM COCOYL GLUTAMATE Sodium Cocoyl Glutamate je prírodný tenzid, povrchovo aktívna látka, ktorá pomáha spojiť vodnú a olejovú zložku. Vďaka tomu pomáha odstraňovať nečistoty, v prírodnej kozmetike nahrádza funkciu sulfátov. Je vhodný aj pre citlivú pokožku, nedráždi a zbytočne nevysušuje. Vyrába sa najčastejšie z kokosového oleja. Nájdeme ho v šampónoch, v sprchových alebo čistiacich pleťových gelích.
  • SODIUM LAUROYL GLUTAMATE Aktívna čistiaca látka / povrchovo aktívna látka. Veľmi mierna a veľmi ľahko biologicky rozložiteľná povrchovo aktívna látka rastlinného pôvodu (na báze kokosového oleja a glukózy).
  • SODIUM LAUROYL GLUTAMATE Aktívna povrchovo čistiaca látka rastlinného pôvodu, SLSA. Mierny tenzid získavaný z kokosového oleja. Ide o organickú soľ, ktorá pomáha z pokožky i vlasov odstraňovať nadbytočný maz a nečistoty bez toho, aby ju zbytočne dráždila alebo vysušovala. Používa sa aj v detských produktoch.
  • SODIUM PCA Sodná soľ pyrrolidonkarboxylovej kyseliny. Sodium PCA je prirodzenou súčasťou našej pokožky, pomáha pokožke s hydratáciou. Do kozmetiky sa pridáva pre svoje schopnosti nadviazať na seba vodu, je výrazne hygroskopický a viaže na seba vodu z okolia. Je tak zložkou, ktorá pokožku hydratuje. Nájdete ho v krémoch alebo vo vlasovej kozmetike.
  • TILIA TOMENTOSA BUD EXTRACT Výťažok z pukov lipy striebristej z ekologického poľnohospodárstva. Čerstvé lipové puky sa zbierajú iba v určitej dobe roka. Extrakt sa získava kryokontrakciou, špeciálnou jemnou extrakčnou metódou, ktorá umožňuje získať maximálnu úroveň hodnotných filmotvorných a zvlhčujúcich zložiek z lipových púčikov. Výťažok chráni vlasy, dodáva im vlhkosť a väčší objem, zlepšuje ich rozčesateľnosť.
  • TOCOPHERYL ACETATE

    VITAMÍN E
    Je významný pre svoje antioxidačné účinky na pleť a vlasy, bojuje proti voľným radikálom, zabraňuje predčasnému starnutiu, zlepšuje hydratáciu a elasticitu pokožky. Pri aplikácii na vlasy podporuje rast, zvyšuje lesk a znižuje poškodenie vlasov spôsobené vonkajšími vplyvmi.