-20%

Tekutý oční stín GOLD zlatý

Rating:
96%
SKU:603243
Běžná cena 373 Kč Akční cena 298 Kč

Oční stíny s gelovým složením s vysokou koncentrací přírodních zlatých pigmentů s obsahem aloe vera. Zanechávají zářivý zlatý lesk.

Dostupnost: Skladem
SKU
603243

ROZŽÁRUJE. VYŽIVUJE. HYDRATUJE.

S touto výživnou tužkou dosáhnete zářivého vzhledu s přesností a jednoduchostí. Díky krémové textuře se snadno aplikuje a je snadno roztíratelná aplikátorem, který zajišťuje precizní linie. Tužka je obohacena výživným jojobovým olejem , který má hydratační schopnost , což je pro citlivou oblast kolem očí důležité. Obsahuje také ekologicky pěstovaný slunečnicový olej , který je bohatý na nenasycené mastné kyseliny a vitamíny . Tužka je vyrobena přírodními složkami. Žádné deriváty minerálního oleje nebo mikroplasty .

Pokud hledáte tužku na oči, která vás rozzáří a zároveň je šetrná k pokožce kolem očí, tužka gold je skvělou volbou.

Vlastnosti:

  • Jednoduše se nanáší a zaparcovává .
  • Zanechává zářivý lesk.
  • Vhodný pro citlivou pokožku očí.

Věděli jste?

Oční stín obsahuje prášek z aloe vera, který má protizánětlivé, hydratační a zklidňující účinky. V práškové formě se používá ve vysoce koncentrované formě a bez konzervačních látek.

Aplikace:

Pokud hledáte tužku na oči, která vás rozzáří a zároveň je šetrná k pokožce kolem očí, tužka gold je skvělou volbou.

Podrobnosti
SKU603243
VýrobceANNEMARIE BÖRLIND
Balení4,5 ml
EAN4011061236730
UrčeníDekorativka
Produktová línieDEKORATÍVNA KOZMETIKA
Napište svou recenzi
Hodnocený produktTekutý oční stín GOLD zlatý
Vaše hodnocení
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • BENZYL ALCOHOL Benzyl alkohol. Bezfarebný, nedenaturovaný etylalkohol, získaný fermentáciou rastlín s obsahom škrobu alebo cukru, prirodzená zložka napr. jasmínu a hyacintu. Alkohol je nasadený ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné látky, zvýrazňuje vôňu. Má tiež osviežujúci, adstringentný (sťahujúci), tónovací a konzervačný účinok a tiež stimuluje krvný obeh.
  • Ci 77491 [Iron Oxides] CI 77491 = Červenohnedá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77891 [Titanium Dioxide] Oxid titaničitý. Biela farba a UV filter. V prírode sa nachádza v mineráloch anatas, rutil a brookit. Oxid titaničitý sa používa ako pigment (titanová beloba). Patrí k najrozšírenejším bielym farbivám, lebo má výrazný jas a vysoký bod lomu. V kozmetike slúži ako ochrana proti UV žiareniu (minerálny UV filter). Považuje sa za bezpečnú, nekomedogénnu látku vhodnú aj pre citlivú pleť a deti.
  • HECTORITE Hlinený minerál. Hektorit je vzácny, mäkký, biely minerál. Je to prirodzene sa vyskytujúci íl. Najviac ho obsahuje hlina zo sopečného popola s vysokým obsahom oxidu kremičitého, sodíka, horčíka a lítia. Všetky íly, majú veľkú absorpčnú schopnosť. Má schopnosť zvyšovať viskozitu, tvorí gély a stabilizuje emulzie. Po stáročia bol hektoritový íl používaný k hĺbkovému čisteniu pleti, pretože účinne absorbuje nečistoty usadené v kožných póroch. Hektorit je čisto prírodná látka, neškodí ľudskému zdraviu ani životnému prostrediu. Zahusťuje a stabilizuje emulzie.
  • MICA Sľuda. Prírodná minerálna látka, ktorá sa už po stáročia používa na kozmetické účely. Používa sa predovšetkým v dekoratívnej kozmetike, kde produktom dodáva lesk a trblietanie. Keď je potiahnutá oxidom titaničitým, je známa ako "perleťový pigment". Má označenie CI 77019. Ako sľuda je označovaná skupina horninotvorných minerálov (kremičitanov). Je to úplne stabilná látka, nemenná v akomkoľvek prostredí, neprestupuje pokožkou, nedráždi ju a nie sú na ňu alergie.
  • MICROCRYSTALLINE CELLULOSE Mikrokryštalická celulóza. Získaná hydrolýzou rastlinnej celulózy. Funguje aj ako emulgátor a celkovo stabilizuje prípravok, predlžuje mu tak trvanlivosť. Dodáva textúru tým, že upravuje viskozitu, znižuje transparentnosť a zlepšuje kĺzavosť prípravku.
  • PHENETHYL ALCOHOL Organická zlúčenina. V prírode sa vyskytuje ako súčasť silíc, je charakteristická príjemnou kvetinovou vôňou. V kozmetike hrá úlohu konzervačnej látky a vonnej zložky. Nájdeme ho ako súčasť make-upu, dekoratívnej kozmetiky pre líčenie očí, vo výrobkoch osobnej starostlivosti, šampónoch. Je vegan a povolený v bio kozmetike. Hlavnou zložkou ružového oleja. Má vôňu podobnú vôni ruží. Revitalizuje pokožku a je antimikrobiálny.
  • XANTHAN GUM Xanthan. Polysacharid, ktoré produkujú mikroorganizmy z rastlinných substrátov, ktoré obsahujú cukor. Gél/zahusťovadlo, stabilizátor emulzií. Xantanová guma je látka prírodného pôvodu. Vyrába sa fermentáciou kukuričného škrobu s baktérií Xanthomonas campestris. Na pleť pôsobí hydratačne. Je vhodnejšia na suchší typ pleti, kde spomaľuje a bojuje proti šupinateniu. Tiež zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a vytvára ochranný film.
  • SODIUM POLYPHOSPHATE Tento kondenzačný produkt solí sa používa ako stabilizátor.
  • ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER Prášok z listov aloe vera, ktorý má hydratačné a upokojujúce účinky na pokožku a pomáha zlepšovať jej textúru.
  • SCLEROTIUM GUM Sklerotiová guma sa získava udržateľnou biotechnológiou. Je to sacharid, ktorý sa používa ako prírodný regulátor viskozity a stabilizátor emulzie.