VZOREK Intenzivně ošetřující kapsle 1ks

SKU: 600333
42 Kč
Účinné složení kapslí poskytuje intenzivní regeneraci, lifting a posílení pleti.
Dostupnost: Skladem
SKU
600333

Vzorek obsahuje:

Intenzivní pečující kapsle 1ks

Speciální péče s hodnotnými rostlinnými ingrediencemi. Účinný koncentrát s intenzivním vyhlazujícím, hydratačním a zpevňujícím efektem. Stimuluje přirozenou regeneraci kůže, chrání pleť před volnými radikály, vyhlazuje nerovnosti pleti a posiluje bariérovou funkci pleti. Aktivní komplex Vitamínů E + C a rajčatový extrakt chrání kůži proti předčasnému stárnutí. Přírodní ceramidy zanechávají vlhkost pleti, zlepší elasticitu a pružnost. Pokožka se stává viditelně jemnější, pevnější a silnější již po několika aplikacích. Vhodný pro všechny typy pleti, speciálně určené i na přecitlivělou pokožku.

Speciální tip: Při změně klimatu, po letní nebo zimní dovolené, dietě, nemoci nebo stresu aplikujte jednu kapsli ráno a jednu večer po dobu 4 týdnů.

  • regeneruje
  • Hydratuje a vyhlazuje
  • Vylepšují elasticitu a pružnost pleti

Hlavní složky:
Ceramidy 3, brutnákový olej, Vitamin A + E, Rajčatový extrakt, Jojobový a Makadamiový olej

Aplikace:

Intenzivní péče: 3-4 krát ročně. Každý večer aplikujte kapsli na vyčištěný obličej během 30 dní. Pokud je třeba, vmasírujte noční krém podle typu pleti. Po 30 kapslích pokožka dosáhne optimální kondici.

Udržovací péče: 1-2 týdně
Po intenzivní péče aplikujte 1-2 týdně. Při extrémně suché pokožce aplikujte jednu kapsli ráno i večer.

Podrobnosti
SKU 600333
Výrobce Börlind GmbH.
Balení 1ks
EAN 4011061215705
Určení Pleťová séra, fluidy
Typ pleti Zralá pleť, Dehydrovaná pleť, Suchá pleť
Napište svou recenzi
Hodnocený produktVZOREK Intenzivně ošetřující kapsle 1ks
Vaše hodnocení
  • ASCORBYL PALMITATE Forma vitamínu C rozpustná v tukoch. Táto forma vitamínu C rozpustná v tukoch je odolnejšia voči svetlu a teplote a v pokožke sa premieňa na voľný vitamín C. Má antioxidačný účinok, pôsobí proti starnutiu pokožky spôsobenému voľnými radikálmi a zabraňuje tomu, aby sa emulzie pokazili.
  • ASCORBYL TETRAISOPALMITATE Forma vitamínu C rozpustná v tukoch. Táto forma vitamínu C rozpustná v tukoch je odolnejšia voči svetlu a teplote a v pokožke sa premieňa na voľný vitamín C. Má antioxidačný účinok, pôsobí proti starnutiu pokožky spôsobenému voľnými radikálmi a zabraňuje tomu, aby sa emulzie pokazili.
  • BORAGO OFFICINALIS SEED OIL Olej z borákových semien. Obsahuje veľké množstvo nenasýtených mastných kyselín, najmä kyseliny gama-linolénovej (GLA). Ideálny pre starostlivosť o suchú pokožku, pretože GLA posilňuje kožnú bariéru, čím zvyšuje elasticitu pokožky a znižuje transepidermálnu stratu vody.
  • Ceramidy Ceramidy. Sú to lipidy, ktoré sú prirodzenou súčasťou bunkových membrán. Ceramidy sú zložené z esfingosinu a mastných kyselín. Tvoria 50% našej kožnej bariéry a sú nevyhnutné pre udržanie správnej hladiny kožnej vlhkosti, tvoria ochrannú vrstvu pokožky pred vplyvom radikálov a predčasným starnutím. Zabraňujú strate vlhkosti. Ceramidy sú získané kvasinkami biotechnologickými spôsobmi. Ich štruktúra presne zodpovedá štruktúre ceramidov nachádzajúcich sa v ľudskej koži.
  • FARNESOL Prirodzene sa vyskytuje v siliciach mnohých rastlín. V kozmetike sa objavuje ako bezfarebná olejovitá látka a svoje využitie nachádza vďaka jej sladko kvetinovej aróme (podobnej konvalinke). Je tiež prirodzenou súčasťou vitamínu K. Farnesol sa využíva hlavne ako prírodná parfumácia. Má tiež deo účinky, teda maskuje telesné pachy a prirodzenú vôňu neparfumovaných zložiek v prípravku.
  • GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN] Sójový olej. Rastlinný olej, ktorý pozitívne pôsobí na pokožku a zjemňuje ju.
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER] Slnečnicový olej z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Slnečnicový olej sa podobá lipidom v našom kožnom tkanive. Pri aplikácii na pokožku sa ľahko vstrebáva a preniká rýchlo do hlbších vrstiev. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti. Je vhodný na všetky typy pleti. Má dobrú kožnú kompatibilitu. Vyhladzuje a ošetruje pokožku a vlasy.
  • HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE Emulgátor z obnoviteľných surovín: rastlinný glycerín, rastlinný tuk a kyselina citrónová. Kyselina citrónová je organická kyselina bežne sa vyskytujúca v citrusových plodoch. Vďaka svojej vysokej acidite (kyslosti) sa v kozmetike používa ako látka upravujúca pH prípravkov i pokožky. Má antibakteriálne a antimykotické účinky. Umožňuje premiešanie dvoch za normálnych okolností nemiešateľných látok napr. Vody a oleja. Pokožku udržuje hydratovanú. Má tiež antioxidačné účinky.
  • LECITHIN Lecitín je látka prírodného pôvodu získaná zo sójových bôbov. Lecitín sa používa ako prírodný emulgátor, stabilizátor a zahusťovadlo. Reguluje priepustnosť ostatných látok bunkovými stenami a zlepšuje ich vstrebateľnosť. V krémoch a iných ošetrujúcich prípravkoch pomáha ostatným látkam dostať sa do hlbších vrstiev pokožky. Zlepšuje kompatibilitu.
  • LYCOPENE [TOMATO] Lykopén z paradajky. Karotenoid, prírodný antioxidant a prírodné červené farbivo.
  • MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL Olej z makadamiového orecha patrí k jedným z najdrahších olejov na svete a to kvôli náročnému pestovaniu. Navyše makadamiové orechy sú veľmi tvrdé a je preto ťažké z nich olej vylisovať. Olej je pomerne hutný, má jemnú orieškovú chuť i vôňu. Obsahuje až 70% tuku a zo všetkých rastlinných olejov je zložením najpodobnejší ľudskému kožnému mazu, vďaka tomu patrí k najefektívnejším pre ľudskú pokožku. Má antioxidačné účinky, chráni pred pôsobením vonkajších vplyvov, zmierňuje prvé známky starnutia a regeneruje. Po aplikácii je pokožka hodvábne jemná, hydratovaná, zvláčnená a posilnená.
  • PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL [APRICOT] Olej z marhuľových jadier za studena lisovaný. Je dobre vstrebateľný a nezanecháva pocit mastnoty. Marhuľový olej je považovaný za nekomedogénny (stupeň komedogenecity 2) a neupcháva póry, je tak vhodný aj na problematickú, zmiešanú, aknóznu a mastnú pleť. Pokožku vyživuje, hydratuje, zvláčňuje, regeneruje, vyhladzuje a dodáva jej žiarivý vzhľad. Je vhodný pre všetky typy pleti, dokonca vrátane citlivej - novorodeneckej.
  • RETINYL PALMITATE Retinyl palmitate je kombinácia čistého retinolu (vitamín A1) a kyseliny palmitovej, nasýtenej mastné kyseliny, ktoré je súčasťou palmového oleja z ekologického a trvalo udržateľného pestovania. Je to efektívny antioxidant, pomáhajúci redukovať vrásky, môže fungovať ako ochranný prostriedok proti UV žiareniu. Pridáva sa do výrobkov s anti-agingovým účinkom a tých, ktoré sú určené pre vyživenie suchej pokožky. Má exfoliačné účinky. Ľahko sa vstrebáva do pokožky. Pôsobí proti akné a rýchlo hojí.
  • ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT [ROSEMARY] Rozmarínový extrakt z ekologického poľnohospodárstva. Má antioxidačné a stimulačné vlastnosti. Chráni pokožku. Má čistiace schopnosti a podporuje detoxikáciu. Je antiseptický, protizápalový a antimikrobiálny, pleť dokáže vyčistiť, zjemniť a upokojiť. Je vhodnejší na mastnejšie typy, avšak neuškodí ani normálnej, zmiešanej alebo suchej pleti. Stimuluje vlasové korienky, zastavuje tak vypadávanie vlasov a podporuje ich rast. Okrem iného dodáva lesk a objem.
  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA] Jojobový olej. Tekutý vosk zo semien jojobového kríka. Z týchto semienok sa na kozmetické účely lisuje jojobový olej, ktorý sa mylne označuje ako olej, pretože sa zložením jedná o kvapalný vosk. Je bohatý na mono nenasýtené mastné kyseliny, provitamín A a antioxidačný vitamín E. Má hydratačné účinky na vlasy, ktoré vyhladzuje a dodáva im lesk a hebkosť, preto sa môžeme stretnúť s označením "prírodný silikón".
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
  • TOCOPHERYL ACETATE Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Ak sa aplikuje na kožu, stáva sa vitamín E enzymatickou konverziou, a potom berie jeho antioxidačné účinky. Všetky vitamíny E fungujú ako antioxidanty a zabraňujú žltnutiu olejov a masiel. Vitamín E je životne dôležitý pre ľudské telo. V kozmetických prípravkoch sa používa aj ako konzervant.