VZOREK Senzitivní krémová maska

Rating:
93%
SKU:91888
25 Kč

Prírodná intenzívna maska určená na ošetrenie citlivej pleti so sklonom k začervenaniu a podráždeniu. Upokojuje a posilňuje kožnú bariéru pleti. Vedecky potvrdený účinok upokojenia a intenzívneho ošetrenia pleti.

Dostupnost: Není skladem
SKU
91888

Vzorka obsahuje:

Intenzivní maska určená k ošetření citlivé pleti se sklonem k zarudnutí a podráždění. Zklidňuje a zjemňuje. Speciální aktivní komplex ze semínek černého rybízu a výtažku z balonky snižuje podráždění, zarudnutí a pnutí pleti. Maska posiluje ochranné mechanismy pleti a přirozenou kožní bariéru s viditelnými výsledky a dlouhodobými účinky na pleť. Výsledkem je zklidněná a vyvážená pleť. Ideální jako noční maska pro podrážděnou pleť.

100% - bez parabenů, parafínů, silikonů, PEG, SLS, SLES, ropných derivátů, silikonových olejů, polycyklických sloučenin, syntetických vůní a barviv, konzervačních látek.
100% - bez živočišných výtažků. Žádné testování na zvířatech.

Na přírodní bázi - Dermatologicky testováno na účinnost a snášenlivost s pokožkou.

Aplikace:

Nechte působit 10 - 15 minut, poté jemně vmasírujte. Nesmývejte, maska se zcela vstřebá do pokožky. Aplikujte 1 - 2krát týdně.

Podrobnosti
SKU91888
VýrobceANNEMARIE BÖRLIND
Balení1x2ml
EAN4011061918889
UrčeníPleťové masky
Typ pletiCitlivá pleť
Napište svou recenzi
Hodnocený produktVZOREK Senzitivní krémová maska
Vaše hodnocení
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • AROMA [FRAGRANCE] Na parfumáciu výrobkov všeobecne sa používajú buď éterické oleje, extrakty z bylín a kvetov či ovocia. Ide o nesyntetické parfumácie. Prírodné extrakty a éterické oleje pôsobia nielen ako aromatická zložka, ale podporujú celkový pozitívny účinok výrobku.
  • BEHENYL ALCOHOL Behenylalkohol. Tuková zložka (mastný alkohol) získaná zo semien stromu moringa. Prirodzene sa vyskytuje aj v ľudskej pokožke. Stará sa o pokožku a je zahusťovadlom pre emulzie. ,
  • BENZYL ALCOHOL Benzyl alkohol. Bezfarebný, nedenaturovaný etylalkohol, získaný fermentáciou rastlín s obsahom škrobu alebo cukru, prirodzená zložka napr. jasmínu a hyacintu. Alkohol je nasadený ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné látky, zvýrazňuje vôňu. Má tiež osviežujúci, adstringentný (sťahujúci), tónovací a konzervačný účinok a tiež stimuluje krvný obeh.
  • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA]

    BAMBUCKÉ MASLO
    Tuhý rastlinný tuk získaný zo semien afrického stromu. Pre pokožku má množstvo benefitov - hydratuje, regeneruje, zvyšuje jej elasticitu, zmierňuje vrásky a podporuje hojenie. Zároveň pôsobí protizápalovo a je vhodné pre všetky typy pleti, vrátane citlivej.

  • C10-18 TRIGLYCERIDES Tuková zložka. Tuk získaný z glycerínu a tuhých rastlinných mastných kyselín. Zahusťovadlo vo výrobkoch a emulziách.
  • Caprylyl Caprylate/Caprate Ester mastnej kyseliny. Veľmi ľahká olejová zložka rastlinného pôvodu, ktorá ponúka dobrú roztierateľnosť a nezanecháva pokožku mastnú.
  • DEFENSIL®PLUS

    DEFENSIL®plus / BALÓNOVEC
    Výťažok z tejto tropickej rastliny je bohatý na fytosteroly, flavonoidy, saponíny a triesloviny. Má utišujúci a protizápalový účinok na pokožku.

  • CETYL PALMITATE Cetyl palmitát. Mastná zložka rastlinného pôvodu. Zahusťovadlo. Stará sa o pokožku.
  • Ci 75810 [Copper Chlorophyll] Komplex chlorofylu a medi. Prírodné zelené farbivo z chlorofylu (pigment prítomný v zelených rastlinách) a medi.
  • CITRAL Prírodná vôňa vyskytujúca sa v mnohých esenciálnych olejoch. Nájdeme ho napr. v citróne - hlavne citrónovej kôre, bergamote, tymiáne.
  • CITRONELLOL Prírodná vôňa, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Napr. Lemongrass, geránium, bazalka, harmanček, santalové drevo, levanduľa.
  • GERANIOL Geraniol je prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách (napríklad geranium, citronela alebo ylang ylang). Používa sa predovšetkým pre svoju sladko ružovú vôňu. Jedná sa o prírodný produkt. V prírodnej kozmetike sa prevažne vyskytuje ako súčasť esenciálnych olejov. Maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, funguje ako výborný antioxidant, má antiseptické a protirakovinové účinky.
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • GLYCERYL CAPRYLATE Povrchovo aktívne činidlo/ko-emulgátor. Vyrába sa z rastlinného glycerínu a rastlinných mastných kyselín. Má hydratačné a ošetrujúce vlastnosti.
  • GlLYCERYL UNDECYLENATE Povrchovo aktívna látka / koemulgátor. Vyrábaný z rastlinného glycerínu a rastlinných mastných kyselín, má vlastnosti zvlhčovania, emulgácie a starostlivosti.
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER]

    SLNEČNICOVÝ OLEJ
    Pôvodom z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Podobá sa lipidom v našom kožnom tkanive. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti.

  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL UNSAPONIFIABLES Koncentrát z organického slnečnicového oleja. Obzvlásť vysoký obsah nezmydliteľných lipidov (vrátane fytosterolov, tokoferolu a esenciálnych mastných kyselín) prispieva k udržaniu epidermálnej bariéry a k ukľudneniu narušenej kožnej bariéry.
  • LIMNANTHES ALBA SEED OIL [MEADOWFOAM]

    OLEJ ZO SEMIEN ŽERUŠNICE LÚČNEJ
    Olej zo semien žerušnice lúčnej je mimoriadne odolný proti oxidácii, čo predlžuje jeho účinnosť a stabilitu. Vysoká koncentrácia mastných kyselín s dlhým reťazcom spôsobuje, že sa pokožka cíti extrémne hodvábna bez nepríjemne mastného filmu. Tento olej poskytuje intenzívnu hydratáciu, zjemňuje a vyhladzuje pokožku. Vďaka svojej ľahkej textúre sa rýchlo vstrebáva a zanecháva pleť hebkú a vláčnu.

  • MAGNOLIA OFFICINALIS BARK EXTRACT Extrakt z kôry magnólie. Má protizápalový, antibakteriálny a antioxidačný účinok. Redukuje akné a znižuje opuchy.
  • OCTYLDODECANOL Mastný alkohol získaný z rastlinných olejov. Táto čistá, bezfarebná kvapalina sa používa ako emulgátor, rozpúšťadlo, vonné činidlo a zmäkčovadlo. Zlepšuje textúru výrobku, zahusťuje a je dobrou alternatívou k silikónom a parabénom. Vyhladzuje a zvlhčuje pokožku a vlasy, stabilizuje pleťové krémy, pridáva sa do make-upov, prostriedkov osobnej hygieny a ďalšej kozmetiky. Je bezpečný pre ľudské zdravie a vhodný pre vegánov. Nezanecháva na pokožke mastný film.
  • PHYTOSTERYL MACADAMIATE Tuková zložka. Derivovaná z rastlinných sterolov a makadamiového orechového oleja. Hydratuje, vyhladzuje, zachováva vlhkosť, regeneruje a chráni.
  • POLYGLYCERYL-3 STEARATE Emulgátor z obnoviteľných rastlinných surovín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina stearová.
  • RIBES NIGRUM SEED OIL [BLACK CURRANT]

    OLEJ ZO SEMIEN ČIERNYCH RÍBEZLÍ
    Je bohatý na nenasýtené mastné kyseliny, ktoré sú dôležité pre udržiavanie hydratácie pokožky. Tieto kyseliny pomáhajú obnoviť lipidovú bariéru kože, čím zabraňujú strate vlhkosti a zlepšujú pružnosť a mäkkosť pokožky. Navyše podporujú procesy bunkovej obnovy, čo je kľúčové pre regeneráciu poškodených kožných buniek a celkové zdravie pokožky. So svojimi protizápalovými vlastnosťami je ideálny pre citlivú pokožku.

  • ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT [ROSEMARY] Rozmarínový extrakt z ekologického poľnohospodárstva. Má antioxidačné a stimulačné vlastnosti. Chráni pokožku. Má čistiace schopnosti a podporuje detoxikáciu. Je antiseptický, protizápalový a antimikrobiálny, pleť dokáže vyčistiť, zjemniť a upokojiť. Je vhodnejší na mastnejšie typy, avšak neuškodí ani normálnej, zmiešanej alebo suchej pleti. Stimuluje vlasové korienky, zastavuje tak vypadávanie vlasov a podporuje ich rast. Okrem iného dodáva lesk a objem.
  • SILICA Oxid kremičitý/oxid kremičitý piesok/kyselina kremičitá. Používa sa ako pomocná látka v najrôznejších kozmetických prostriedkoch: ako nosič farebných pigmentov vo farebnej kozmetike, ako protihrudkujúce činidlo v prášku a ako zahusťovadlo v olejových produktoch a maskách.
  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA]

    JOJOBOVÝ OLEJ
    Je skvelým pomocníkom pre pleť aj vlasy. Vďaka svojmu bohatému obsahu mono-nenasýtených mastných kyselín, provitamínu A a antioxidantu vitamínu E poskytuje pleti i vlasom intenzívnu hydratáciu. Vlasy zanecháva hebké, lesklé a poddajné a pleť je vdaka nemu hydratovaná, jemná a chránená pred škodlivými vonkajšími vplyvmi.

  • SODIUM STEAROYL GLUTAMATE Organická zlúčenina sodíka, kyseliny stearovej (získava sa z tukov) a soľou kyseliny glutámovej (získava sa zo škrobu). V prírodnej kozmetike sa používa ako kondicionér na pokožku i vlasy. Zastáva funkciu emulgátora a reguluje konzistenciu produktu. Má mierne umývacie schopnosti, je to povrchovo aktívna látka a na pleť pôsobí ľahko hydratačným a zvláčňujúcim dojmom. Nie sú na neho alergie a nemá žiadny negatívny vplyv na zdravie človeka.
  • SODIUM STEAROYL LACTYLATE Emulgátor z obnoviteľných surovín: kyselina mliečna (rastlinného pôvodu) a rastlinná kyselina stearová. Viaže olej a vodu. Absorpuje vodu a má schopnosť stabilizovať celý produkt, čím predlžuje jeho životnosť. Nie je to alergén a nemá žiadne negatívne účinky na zdravie.
  • SQUALANE Skvalén sa získava z rastlinných olejov, najčastejšie z olivového. Je to tzv. "Suchý olej", ktorý sa vďaka svojej štruktúre veľmi ľahko a rýchlo vstrebáva do pokožky. Má antioxidačné účinky a pomáha pokožku chrániť proti slnečnému žiareniu. Absorbuje do seba toxíny aj ťažké kovy a pomáha tak chrániť pokožku proti vonkajšiemu prostrediu. Skvalén pokožku hydratuje, zjemňuje a napomáha ďalším účinným látkam k lepšiemu roztieraniu a vstrebávaniu.
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
  • XANTHAN GUM Xanthan. Polysacharid, ktoré produkujú mikroorganizmy z rastlinných substrátov, ktoré obsahujú cukor. Gél/zahusťovadlo, stabilizátor emulzií. Xantanová guma je látka prírodného pôvodu. Vyrába sa fermentáciou kukuričného škrobu s baktérií Xanthomonas campestris. Na pleť pôsobí hydratačne. Je vhodnejšia na suchší typ pleti, kde spomaľuje a bojuje proti šupinateniu. Tiež zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a vytvára ochranný film.