Novinka

NARA Tělový olej

Rating:
100%
SKU:603268
998 Kč

Exkluzivní NARA olej je navržen s ohledem na potřeby zralé pokožky nad 40 let, avšak také pro citlivý typ pokožky. Hydratuje, vyživuje a stimuluje tvorbu kolagenu (zpevňuje) v pokožce. Velmi lehká textura s rychlou vstřebatelností.

Dostupnost: Skladem
SKU
603268

VYŽIVUJE. HYDRATUJE. ZLEPŠUJE STRUKTURU POKOŽKY.

Exkluzivní NARA olej, speciálně navržený pro zralou pleť 40+, vhodný i pro citlivou pokožku.

Svým jedinečným složením, které obsahuje vzácný olej z rostliny NARA z pouště Namib, spolu s organickým inca omega a jojobovým olejem, poskytuje vaší pokožce to, co nejvíce potřebuje: vitalitu, intenzivní výživu a díky biokomplexu aktivních látek s bílým lanýžem i zpevnění. Extrakt z lupiny bílé napomáhá tvorbě kolagenu a zlepšuje strukturu pojivové tkáně. Nara olej je bohatý na kyselinu linolovou, která patří do skupiny omega-6 mastných kyselin – je důležitá pro zdravou kožní bariéru a pro rovnováhu vody v pokožce. Jemné zlatavé částice dodávají pokožce nádherný, zářivý lesk.

Olej má mimořádně lehkou texturu, která se rychle vstřebává, aniž by zanechávala mastný film. Při každodenním používání získává pleť přirozenou pružnost, je vyhlazená a hydratovaná.

Neobsahuje deriváty minerálních olejů a je VEGANSKÝ. Složky jsou vybírány z osvědčených organických zemědělství a jejich účinnost je vědecky potvrzena.

Vlastnosti:

  • Stimuluje tvorbu kolagenu, čímž zpevňuje pokožku.
  • Hydratuje a vyživuje.
  • Dodává pleti zářivý lesk.

Věděli jste?

Tento olej je skutečně výjimečný – nabízíme ho pouze jednou za ročně v limitovaných edicích. Důvod? Olej z rostliny NARA, získávaný v extrémních podmínkách namibijské pouště, je produkován pouze v omezeném množství.

Aplikace:

Před použitím dobře protřepejte, aby se zlaté částečky rovnoměrně rozprostřely v oleji. Aplikujte na pokožku těla každý den po sprchování nebo koupání.

Podrobnosti
SKU603268
VýrobceANNEMARIE BÖRLIND
Balení100 ml
EAN4011061237027
UrčeníNa tělo
Typ pletiAnti-aging, Citlivá pleť
Produktová línieNATUROYALE
Napište svou recenzi
Hodnocený produktNARA Tělový olej
Vaše hodnocení
  • AROMA [FRAGRANCE] Na parfumáciu výrobkov všeobecne sa používajú buď éterické oleje, extrakty z bylín a kvetov či ovocia. Ide o nesyntetické parfumácie. Prírodné extrakty a éterické oleje pôsobia nielen ako aromatická zložka, ale podporujú celkový pozitívny účinok výrobku.
  • BENZYL BENZOATE Benzyl benzoate. Vôňa. Maskuje prirodzenú arómu neparfumovaných zložiek vďaka jeho balzamickej aróme. Zároveň sa používa ako konzervant a rozpúšťadlo (rozpúšťa ďalšie látky v prípravku). Nájdeme ju napr. v bobuľovitých plodoch a získava sa napr. z esenciálných olejov napríklad ylang-ylangu, škorice alebo benzoe.
  • BENZYL SALICYLATE Benzyl salicylate. Číra bezfarebná tekutina so sladkou kvetinovou vôňou. Prísada, ktorá chráni produkty pred znehodnotením prostredníctvom absorpcie, odrazu alebo rozptylu UV žiarenia. Tieto zložky môžu byť použité aj k ochrane vlasov pred UV žiarením. Maskuje základný zápach, do prípravku sa pridáva za účelom vône.
  • CALCIUM ALUMINIUM BOROSILICATE Perleťové pigmenty získané z minerálov. Sú vzhľadom podobné sklu. V kozmetike sa používajú kvôli perleťovému efektu.
  • CAPRYLYL CAPRYLATE / CAPRATE Ester mastnej kyseliny. Veľmi ľahká olejová zložka rastlinného pôvodu, ktorá ponúka dobrú roztierateľnosť a nezanecháva pokožku mastnú.
  • Ci 77491 [Iron Oxides] CI 77491 = Červenohnedá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • Ci 77891 [Titanium Dioxide] Oxid titaničitý. Biela farba a UV filter. V prírode sa nachádza v mineráloch anatas, rutil a brookit. Oxid titaničitý sa používa ako pigment (titanová beloba). Patrí k najrozšírenejším bielym farbivám, lebo má výrazný jas a vysoký bod lomu. V kozmetike slúži ako ochrana proti UV žiareniu (minerálny UV filter). Považuje sa za bezpečnú, nekomedogénnu látku vhodnú aj pre citlivú pleť a deti.
  • CITRONELLOL Prírodná vôňa, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Napr. Lemongrass, geránium, bazalka, harmanček, santalové drevo, levanduľa.
  • COCONUT ALKANES Ester mastnej kyseliny. Veľmi ľahká olejová zložka rastlinného pôvodu, ktorá ponúka dobrú roztierateľnosť a nezanecháva pokožku mastnú.
  • GERANIOL Geraniol je prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách (napríklad geranium, citronela alebo ylang ylang). Používa sa predovšetkým pre svoju sladko ružovú vôňu. Jedná sa o prírodný produkt. V prírodnej kozmetike sa prevažne vyskytuje ako súčasť esenciálnych olejov. Maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, funguje ako výborný antioxidant, má antiseptické a protirakovinové účinky.
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER]

    SLNEČNICOVÝ OLEJ
    Pôvodom z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Podobá sa lipidom v našom kožnom tkanive. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti.

  • LIMONENE Vôňa. Prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Býva rozdelená na L-Limonene a D-Limonene. L-Limonene má terpentýnovou vôňu a nájdeme ho napríklad v silici z borovice alebo mäty piepornej. D-Limonene má sladšie citrónovú vôňu a nájdeme ho v ruži, levanduli alebo citrónovej kôre. V kozmetických prípravkoch ho nájdeme hlavne ako súčasť parfumácie/vône. Ľahko maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, umožňuje lepšie vstrebávanie ostatných látok do pokožky, je protizápalový, antimikrobiálny.
  • LUPINUS ALBUS SEED EXTRACT

    EXTRAKT Z LUPINY BIELEJ
    Je oceňovaný vďaka svojim regeneračným schopnostiam pre pokožku. Obsahuje lupeol, aktívnu zložku, ktorá stimuluje tvorbu kolagénu - kľúčového proteínu zodpovedného za elasticitu a pevnosť pleti a vďaka svojim protizápalovým vlastnostiam pomáha redukovať začervenanie a podráždenie. Jeho použitie podporuje zdravší, pevnejší a hladší vzhľad pleti.

  • PLUKENETIA VOLUBILIS SEED OIL Olej z inca arašidov sa lisuje za studena a je veľmi výživný, bohatý na esenciálne mastné kyseliny omega-3, omega-6, omega-9 a vitamín E, čím je odolný voči oxidácii. Využíva sa ako hojivá súčasť produktov starostlivosti o problematickú, suchú a zrelú pokožku. Vyživuje, hydratuje a mierni prejavy zápalu. Zlepšuje pružnosť a pevnosť pokožky a napomáha stimulovať kvalitnú regeneráciu kožných buniek. Mierni prejavy predčasného starnutia kože a zlepšuje jej prirodzený metabolizmus.
  • RAPHANUS SATIVUS SEED EXTRACT Olejový extrakt zo semien reďkovky daikon. Rastlinný olej, ktorý je na pokožke mimoriadne ľahký a suchý. Rýchlo sa vstrebáva a na pokožke nezanecháva mastný film. Má antivírusový, antibakteriálny, antimykotický a dezinfekčný účinok. Má tiež adstringentné (sťahujúce) účinky.
  • ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT [ROSEMARY] Rozmarínový extrakt z ekologického poľnohospodárstva. Má antioxidačné a stimulačné vlastnosti. Chráni pokožku. Má čistiace schopnosti a podporuje detoxikáciu. Je antiseptický, protizápalový a antimikrobiálny, pleť dokáže vyčistiť, zjemniť a upokojiť. Je vhodnejší na mastnejšie typy, avšak neuškodí ani normálnej, zmiešanej alebo suchej pleti. Stimuluje vlasové korienky, zastavuje tak vypadávanie vlasov a podporuje ich rast. Okrem iného dodáva lesk a objem.
  • SILICA Oxid kremičitý/oxid kremičitý piesok/kyselina kremičitá. Používa sa ako pomocná látka v najrôznejších kozmetických prostriedkoch: ako nosič farebných pigmentov vo farebnej kozmetike, ako protihrudkujúce činidlo v prášku a ako zahusťovadlo v olejových produktoch a maskách.
  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA]

    TEKUTÝ VOSK ZO SEMIEN JOJOBOVÉHO KRÍKA
    Z týchto semienok sa na kozmetické účely lisuje jojobový olej, ktorý sa mylne označuje ako olej, pretože sa zložením jedná o kvapalný vosk. Je bohatý na mono nenasýtené mastné kyseliny, provitamín A a antioxidačný vitamín E. Má hydratačné účinky na vlasy, ktoré vyhladzuje a dodáva im lesk a hebkosť, preto sa môžeme stretnúť s označením "prírodný silikón".

  • SQUALANE Skvalén sa získava z rastlinných olejov, najčastejšie z olivového. Je to tzv. "Suchý olej", ktorý sa vďaka svojej štruktúre veľmi ľahko a rýchlo vstrebáva do pokožky. Má antioxidačné účinky a pomáha pokožku chrániť proti slnečnému žiareniu. Absorbuje do seba toxíny aj ťažké kovy a pomáha tak chrániť pokožku proti vonkajšiemu prostrediu. Skvalén pokožku hydratuje, zjemňuje a napomáha ďalším účinným látkam k lepšiemu roztieraniu a vstrebávaniu.
  • TIN OXIDE Oxid cínu. Prírodné minerálny. Používa sa ako nosič, napr farebných pigmentov. Veľmi kompatibilný s pokožkou. Má abrazívnu funkciu a reguluje viskozitu kozmetických prípravkov. Nájdeme ho predovšetkým v dekoratívnej kozmetike (v očných tieňoch, rúžoch, a pod.)
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.