-10%

Ochranné pleťové tonikum ROSE DEW

Rating:
100%
SKU: 601821
Běžná cena 700 Kč Akční cena 630 Kč
Tonikum poskytuje vlhkost, působí proti předčasnému stárnutí a zvyšuje odolnost pokožky a posiluje kožní bariéru. Pro zářivou, růžovou pleť. S harmonizující vůní růží.
Dostupnost: Skladem
SKU
601821

Ochranné pleťové tonikum ROSE DEW

ZPEVŇUJE. CHRÁNÍ. HARMONIZUJE.

Ochranné pleťové tonikum ROSE DEW System Protection od certifikované přírodní kosmetiky ANNEMARIE BÖRLIND je určeno jako druhý krok systematické péče, tedy tonizace. Pleťové tonikum (sérum) z růží je speciálně vyvinuté pro každodenní péči o suchou, nedostatečně hydratovanou pokožku, která potřebuje intenzivní ochranu a okamžitou dávku hydratace a svěžesti. S harmonizující vůní růží.

Obsahuje organický extrakt z alpské růže, který bojuje proti předčasnému stárnutí a zvyšuje její odolnost. Patentovaný komplex Multimoist CLRTM a organická růžová voda dodávají pokožce potřebnou vlhkost. Extrakt z červené řepy zanechává pleť zářivě růžovou. Má také zvlhčující účinek.

  • okamžitá dávka hydratace
  • chrání před předčasným stárnutím
  • zanechává pleť zářivě růžovou

Díky používání ochranného pleťového tonika mohou účinné látky z další péče (denní a noční krém) snadněji a hlouběji proniknout do hlubších vrstev kůže a jejich účinky budou mnohem efektivněji.

Aplikace:

Ráno a večer naneste na čistou pleť a jemně vklepejte prsty.

Podrobnosti
SKU601821
VýrobceBörlind GmbH.
Balení150ml
UrčeníČištění pleti
Typ pletiSuchá pleť
Produktová línieROSE DEW
Napište svou recenzi
Hodnocený produktOchranné pleťové tonikum ROSE DEW
Vaše hodnocení
  • ACHILLEA MILLEFOLIUM EXTRACT Extrakt z rebríčka obyčajného z ekologického pestovateľstva. Stimuluje cirkuláciu, má spevňujúce, protizápalové a antibakteriálne vlastnosti.
  • ALCOHOL Čistý, nedenaturovaný etylalkohol, konzumný alkohol. Získaný kvasením rastlín obsahujúcich škrob alebo cukor. Alkohol sa používa ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné zložky. Má tiež osviežujúci, sťahujúci, tonizujúci a konzervačný účinok a stimuluje cirkuláciu.
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • ARGININE Arginín. Aminokyselina: Aminokyseliny sú stavebné bloky bielkovín a prirodzene sa vyskytujú sa v zvlhčujúcich faktoroch (NMF) ľudskej pokožky. Na pokožke udržiavajú mierne kyslú povrchovú vrstvu (ochranný kyselinový plášť) a viažu vlhkosť.
  • AROMA [FRAGRANCE] Esenciálne oleje, destiláty, parfumy, vonné látky a aromatické látky. Kolektívny termín pre všetko, čo obsahuje vonné látky: od individuálneho éterického oleja až po parfémové kompozície zložené z mnohých rôznych vonných látok.
  • BETA VULGARIS ROOT EXTRACT [BEET] Extrakt z červenej repy. Používa sa ako prírodné červené farbivo rastlinného pôvodu.
  • Mliečne Tenzidy Aktívna čistiaca látka / povrchovo aktívna látka. Veľmi mierna a veľmi ľahko biologicky rozložiteľná povrchovo aktívna látka rastlinného pôvodu (na báze kokosového oleja a glukózy).
  • CHONDRUS CRISPUS POWDER [CARRAGEENAN] Karagenan. Prírodná gélová látka získaná z červených a fialových morských rias, pozostávajúca zo zmesi polysacharidov. Používa sa ako zahusťovadlo alebo emulgátor.
  • CITRIC ACID Kyselina citrónová. Získaná fermentáciou zo substrátu kukurice. Používa sa na reguláciu hodnoty pH v kozmetike.
  • CITRONELLOL Prírodná vôňa, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Napr. Lemongrass, geránium, bazalka, harmanček, santalové drevo, levanduľa.
  • CUCUMIS SATIVUS FRUIT EXTRACT [CUCUMBER] Extrakt z uhorky. V kozmetike je extrakt z uhorky tradične považovaný za hydratačný a osviežujúci. Revitalizuje pokožku.
  • EQUISETUM ARVENSE EXTRACT Extrakt z prasličky poľnej z ekologického poľnohospodárstva. Je bohatý na kyselinu kremičitú, podľa tradície je považovaný za stimulujúci, posilňujúci, spevňujúci a sťahujúci.
  • GERANIOL Geraniol je prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách (napríklad geranium, citronela alebo ylang ylang). Používa sa predovšetkým pre svoju sladko ružovú vôňu. Jedná sa o prírodný produkt. V prírodnej kozmetike sa prevažne vyskytuje ako súčasť esenciálnych olejov. Maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, funguje ako výborný antioxidant, má antiseptické a protirakovinové účinky.
  • GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT Extrakt z listov ginko biloba. Obsahuje flavonoidy (chránia pokožku pred poškodením) a terpenoidy (zlepšujú prietok krvi). Spomaňuje starnutie, redukuje vrásky a zabraňuje dehydrovaniu. Pôsobí ako prírodná ochrana pred slnkom. Vyvažuje obsah melanínu v pokožke u hyperpigmentácii (tmavé škvrny) a Vitiliga (biele škvrny). Stimuluje fibrobasty (základné bunky väzivového tkaniva), čím zlepšuje tvorbu kolagénu. Je to antioxidant, čím pôsobí protizápalovo, zmierňuje vypadávanie vlasov a podporuje ich rast.
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • HUMULUS LUPULUS EXTRACT [HOPS] Výťažok z chmeľu obyčajného z ekologického poľnohospodárstva. Z chmeľu sa do kozmetiky využívajú len jeho šištice, z nich vzniká spravidla extrakt. Ten má silné konzervačné účinky, mohol by preto fungovať aj ako antioxidant. Obsahuje veľa minerálov a vitamíny radu B. Na pleť má hydratačné a upokojujúce účinky, je antimikrobiálny, protizápalový, ľahko dezinfekčné, tonizujúci a zjemňujúci. Pleť je po aplikácii vláčnejšia a jemnejšia. Chmeľ nepatrí medzi alergény a v kozmetickom priemysle nepredstavuje žiadne riziko pre zdravie človeka.
  • LACTIC ACID Kyselina mliečna. Vzniká fermentáciou baktérií, ktoré sa nachádzajú v ovocí alebo zelenine. Je to jedna z AHA kyselín, má teda exfoliačné schopnosti. Redukuje prvé známky starnutia ako vrásky aj pigmentové škvrny a zjednocuje farebný tón pleti. Okrem iného upravuje pH produktu, pleti i vlasov. Tiež má hydratujúce a zvlhčujúce účinky.
  • PERSEA GRATISSIMA FRUIT EXTRACT [AVOCADO] Extrakt z Avokáda z organického poľnohospodárstva. Avokádo je vynikajúcim zdrojom kyseliny pantoténovej, známej ako vitamín B5. Avokádo sa používa hlavne pri ošetrení starnúcej, náročnej a suchej pokožky a vlasov. Podporuje obnovu buniek a regeneráciu pokožky, pomáha zmäkčovať stvrdnutú kožu, preto je dobrou voľbou pre tých, ktorí trpia lupienkou, ekzémami, rosaceou, neurodermatitídou. Zjednocuje tón pleti, redukuje viditeľnosť pigmentových škvŕn, podporuje prirodzený proces tvorby kolagénu.
  • POTASSIUM SORBATE Sorban draselný. Prirodzene sa vyskytuje v nezrelých plodoch jarabiny. V kozmetických prípravkoch nachádza miesto ako alternatíva parabénov, funguje ako konzervačná látka. Má antimykotické účinky, zabraňuje tak rastu plesní, kvasiniek a húb, zastavuje množenie mikroorganizmov a predlžuje trvanlivosť produktu.
  • ROSA DAMASCENA FLOWER WATER Damašská ružová voda získaná organickým pestovaním má zvlhčujúci, mierne antimikrobiálny účinok a je prírodnou vôňou.
  • SALVIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT [SAGE] Výťažok zo šalviových listov z ekologického poľnohospodárstva. Má protizápalový, antimikrobiálny, sťahujúci a antiperspiračný účinok/proti poteniu. Je súčasťou produktov proti akné a v deodorantoch. Šalvia obsahuje silice (thujon, cineol, gáfor, borneol, salviol). Ďalej obsahuje triesloviny, saponíny, horčiny, živice, vitamíny skupiny B, vitamín P, minerálne a hormonálne účinné látky). Má výborné účinky na problematickú a aknóznu pleť.
  • SHELLAC Šelak. Šelak je prírodný bitumén, ktorá sa získava z výlučkov prírodných živíc hmyzu červa lakového, ktorý sa živí špeciálnymi časťami rastlín, napr. z figovníka posvätného. Používa sa ako filmotvorné činidlo, alebo nebielené, ako prírodné červené farbivo. V kozmetických produktoch pomáha udržiavať emulzie a riadi viskozitu produktov. Šelak je nejedovatá látka bez zápachu, biologicky odbúrateľná a fyziologicky nezávadná.
  • SODIUM BENZOATE Sodná soľ kyseliny benzoovej, ktorá sa prirodzene vyskytuje v ovocí - brusniciach, marhuliach, jablkách, hubách, škorici, klinčekoch a čajoch. Používa sa predovšetkým ako konzervant. Má antimikrobiálne účinky, zabraňuje množeniu baktérií, ale nezabíja ich. Je tiež ľahko antimykotický, chráni pred hubami, plesňami a kvasinkami.
  • SODIUM LACTATE Sodná soľ kyseliny mliečnej. Súčasťou prirodzených hydratačných faktorov pokožky. Má hydratačné účinky. Má hydrofilné vlastnosti, býva tak v kozmetike používaný ako náhrada glycerínu. Pomáha zvlhčovať a hydratovať pokožku. Má aj antioxidačné a konzervačné vlastnosti.
  • SODIUM PCA Sodná soľ pyrrolidonkarboxylovej kyseliny. Sodium PCA je prirodzenou súčasťou našej pokožky, pomáha pokožke s hydratáciou. Do kozmetiky sa pridáva pre svoje schopnosti nadviazať na seba vodu, je výrazne hygroskopický a viaže na seba vodu z okolia. Je tak zložkou, ktorá pokožku hydratuje. Nájdete ho v krémoch alebo vo vlasovej kozmetike.
  • SORBITOL Sorbitol je prírodný cukrový alkohol, ktorý sa najčastejšie získava z kukuričného sirupu, ale prirodzene ho nájdete aj v zrelom ovocí, napríklad v jablku, broskyni alebo v hruške. V kozmetike sa sorbitol používa ako zvlhčujúci prostriedok a tiež ako prirodzené zahusťovadlo. Dokáže vytvoriť priehľadný gél. Má jemne sladkú chuť i vôňu, takže často slúži aj ako súčasť prirodzenej parfumácie. Najčastejšie sa sorbitol používa v mydlách, vo vlasovej kozmetike.
  • XANTHAN GUM Xanthan. Polysacharid, ktoré produkujú mikroorganizmy z rastlinných substrátov, ktoré obsahujú cukor. Gél/zahusťovadlo, stabilizátor emulzií. Xantanová guma je látka prírodného pôvodu. Vyrába sa fermentáciou kukuričného škrobu s baktérií Xanthomonas campestris. Na pleť pôsobí hydratačne. Je vhodnejšia na suchší typ pleti, kde spomaľuje a bojuje proti šupinateniu. Tiež zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a vytvára ochranný film.
  • POLYGLYCERYL-10 LAURATE Ester kyseliny laurovej a Polyglycerinu-10, je rastlinného pôvodu. Táto látka slúži ako zahusťovadlo, používa sa pre zlepšenie konzistencie kozmetických produktov a pridáva sa tiež do prostriedkov určených na umývanie (povrchovo aktívna látka). Pomáha pokožku zmäkčovať a zjemňovať, udržuje jej prirodzenú pevnosť a pružnosť a zlepšuje jej ochranu pred vysušením.
  • ASCORBYL GLUCOSIDE Stabilný derivát vitamínu C, chráni pred voľnými radikálmi a tým aj pred predčasným starnutím pokožky. Podporuje hromadenie kolagénu v pokožke a pôsobí proti tvorbe stareckých škvŕn.
  • BABASSU OIL POLYGLYCERYL-4 ESTERS Emulgátor získaný z oleja babassu kombinuje vodu s olejom.
  • RHODODENDRON FERRUGINEUM EXTRACT Organický extrakt z Alpskej ruže získaný vo švajčiarskych Alpách z certifikovaného divokého zberu posilňuje a vitalizuje kožnú bariéru. Chráni pleť pred voľnými radikálmi, a tým aj pred predčasným starnutím pokožky vplyvom životného prostredia.
  • FRUCTOOLIGOSACCHARIDES Rastlinný komplexný cukor chráni pokožku pred stratou vlhkosti.
  • POTASSIUM LACTATE ako draselná soľ rastlinnej kyseliny mliečnej sa používa ako antimikrobiálne činidlo.
  • RHODODENDRON FERRUGINEUM extract Organický extrakt z listov alpskej ruže získaný vo švajčiarskych Alpách z certifikovanej divokej kolekcie posilňuje a vitalizuje kožnú bariéru. Chráni pokožku pred voľnými radikálmi, a tým aj pred predčasným starnutím pokožky vplyvom životného prostredia.
  • DISODIUM PHOSPHATE Sodná soľ získaná z minerálov obsahujúcich fosfáty sa používa na stabilizáciu a reguláciu hodnoty pH.