Revitalizér z růžových květů GLOW pro zářivou a vitální pleť

SKU: 600467
623 Kč

Nová receptura se zlatými částečkami pro zářivý vzhled. Revitalizér je vhodný pro náročnou pokožku. Zajišťuje pevnější pleť, lepší elasticitu a novou vitalitu. Objevte 2-fázovou anti-aging péči pro mladistvější vzhled, vitalizovanou a pevnou pokožku.

Dostupnost: Skladem
SKU
600467

ZPEVŇUJE. VITALIZUJE. REGENERUJE.

Nyní s novou exkluzivní recepturou obohacenou o zlaté částečky pro zářivý vzhled pleti!

Dvoufázové anti-aging sérum – Revitalizér z růžových květů od přírodní certifikované kosmetiky ANNEMARIE BÖRLIND je mimořádně vhodný pro normální až suchou náročnou pokožku s potřebou zpevnění kontur pleti. Získejte pevnější pleť s lepší elasticitou a novou vitalitou. Sérum zanechává pokožku napnutou a plnou energie. Pro zářivý a mladistvý vzhled.

Květy z růže jsou známé svými léčivými vlastnostmi. Exkluzivní kmenové buňky Schwarzwaldské růže působí proti odbourávání kolagenu. Jojobový a makadamový olej dodávají potřebnou výživu a hydrataci, zatímco 2-fázové složení pomáhá zabránit stárnutí pleti a zachovat její mladistvý vzhled.

Tento produkt neobsahuje žádné škodlivé složky, jako jsou deriváty minerálních olejů, a je vhodný i pro vegetariány.

Revitalizér z růžových květů “Glow” je ideálním produktem pro každého, kdo hledá výjimečnou péči o pleť pro udržení mladistvého a rozzářeného vzhledu pleti.

Vlastnosti:

  • Zabraňuje odbourávání kolagenu v pokožce
  • Jojobový olej dodává pleti výživu a hydrataci
  • Zanechává pokožku napnutou a plnou energie
  • Bez škodlivých složek jako jsou deriváty minerálních olejů

Věděli jste?

Růžové květiny se často používají v kosmetice pro své uklidňující vlastnosti a proto jsou populární složkou pleťových sér, krémů a jiných kosmetických výrobků.

Aplikace:

Ráno a večer aplikujte na očištěnou pokožku před nanesením krému. V případě potřeby následně použijte denní / noční krém. Před každým použitím dobře protřepejte, aby se obě fáze dobře promíchaly. Tento kosmetický produkt doporučujeme kombinovat s linií System Absolute anti-aging od přírodní kosmetiky ANNEMARIE BÖRLIND. Při péči s linií System Absolute anti-aging můžete Revitalizer nahradit Anti-aging sérum z této linie.

Podrobnosti
SKU600467
VýrobceBörlind GmbH.
Balení50
EAN4011061216473
UrčeníPleťová séra, fluidy
Typ pletiZralá pleť, Suchá pleť
Produktová línie2-FÁZOVÉ SHAKY
Napište svou recenzi
Hodnocený produktRevitalizér z růžových květů GLOW pro zářivou a vitální pleť
Vaše hodnocení
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • AROMA [FRAGRANCE] Esenciálne oleje, destiláty, parfumy, vonné látky a aromatické látky. Kolektívny termín pre všetko, čo obsahuje vonné látky: od individuálneho éterického oleja až po parfémové kompozície zložené z mnohých rôznych vonných látok.
  • BETAINE Betaín je získavaný z cukrovej repy. Betaín sa viaže na keratín (štruktúrny proteín) vlasov a pokožky, má hydratačné účinky. Tiež znižuje statické napätie vo vlasoch.
  • BISABOLOL

    (ALFA-) BISABOLOL
    Pôsobí na pleť protizápalovo a upokojuje pokožku s antimikrobiálnym účinkom. Môže sa nachádzať v esenciálnom bergamotovom oleji, harmančekovom oleji a oleji kandejského stromu (vanilosmopsis erythropappa). Používame iba bisabolol z trvalo udržateľných plantáží, ktoré sú certifikované podľa FSC, s cieľom chrániť brazílske vysočiny dažďových pralesov.

  • CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE Neutrálny rastlinný olej, získaný z kokosového orecha. Olej má dlhú životnosť a ponúka vynimočnú kompatibilitu s kožou. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva za sebou mastný lesk.
  • Ci 77491 [Iron Oxides] CI 77491 = Červenohnedá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • CITRAL Prírodná vôňa vyskytujúca sa v mnohých esenciálnych olejoch. Nájdeme ho napr. v citróne - hlavne citrónovej kôre, bergamote, tymiáne.
  • CITRONELLOL Prírodná vôňa, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Napr. Lemongrass, geránium, bazalka, harmanček, santalové drevo, levanduľa.
  • EUGENOL Vôňa. Deklarovateľná vôňa obsiahnutá v parfumovaných zložkách.
  • GERANIOL Geraniol je prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách (napríklad geranium, citronela alebo ylang ylang). Používa sa predovšetkým pre svoju sladko ružovú vôňu. Jedná sa o prírodný produkt. V prírodnej kozmetike sa prevažne vyskytuje ako súčasť esenciálnych olejov. Maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, funguje ako výborný antioxidant, má antiseptické a protirakovinové účinky.
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER]

    SLNEČNICOVÝ OLEJ
    Pôvodom z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje kyselinu olejovú a linoleovú, bielkoviny, triglyceridy, steroly, vitamín A, D, E a lecitín. Podobá sa lipidom v našom kožnom tkanive. Pri aplikácii na pokožku sa ľahko vstrebáva a preniká rýchlo do hlbších vrstiev. Má upokojujúce, zjemňujúce, vyhladzujúce a protizápalové účinky. Funguje ako antioxidant a chráni pleť pred poškodením vonkajšími vplyvmi, stratou pružnosti a pevnosti. Je vhodný na všetky typy pleti. Má dobrú kožnú kompatibilitu. Vyhladzuje a ošetruje pokožku a vlasy.

  • LIMONENE Vôňa. Prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Býva rozdelená na L-Limonene a D-Limonene. L-Limonene má terpentýnovou vôňu a nájdeme ho napríklad v silici z borovice alebo mäty piepornej. D-Limonene má sladšie citrónovú vôňu a nájdeme ho v ruži, levanduli alebo citrónovej kôre. V kozmetických prípravkoch ho nájdeme hlavne ako súčasť parfumácie/vône. Ľahko maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, umožňuje lepšie vstrebávanie ostatných látok do pokožky, je protizápalový, antimikrobiálny.
  • LINALOOL Vôňa. Linalool je molekula, ktorá je prirodzene prítomná takmer vo všetkých éterických olejoch. Je bezfarebná, má jemný, čerstvý, kvetinový zápach podobný konvalinkám. Linalool je prítomný v mnohých kvetoch a koreniach. Pokrýva cca 30% zloženie levanduľového éterického oleja. Ďalšími jeho zdrojmi sú koriander, bazalka, tymián, bergamot, šalvia muškátová, kardamóm, ylang-ylang, majorán, rozmarín. Má protizápalový, antibakteriálny a antimykotický účinok.
  • LITHOSPERMUM ERYTHRORHIZON ROOT EXTRACT Extrakt z koreňa litospermu. Prírodné červené farbivo, ktoré má regeneračné, protizápalové, antibakteriálne a antioxidačné vlastnosti pre pokožku. Korene sú používané v tradičnej čínskej medicíne pri podráždení kože a na liečbu poranení pokožky a rôznych kožných ochorení, vyrážok, popálenín, zápalov, ekzémov. Koreň obsahuje látku shikonin, u ktorej boli preukázané antioxidačné a protizápalové vlastnosti. Predmetom vedeckých štúdií je tiež jeho protinádorové pôsobenie alebo možnosti využitia pri liečbe alergických ochorení. Vhodný aj pri akné.
  • MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL

    OLEJ Z MAKADAMIOVÉHO ORECHA
    Jeden z najdrahších olejov na svete a to kvôli náročnému pestovaniu. Olej je pomerne hutný, má jemnú orieškovú chuť i vôňu. Obsahuje až 70% tuku a zo všetkých rastlinných olejov je zložením najpodobnejší ľudskému kožnému mazu, vďaka tomu patrí k najefektívnejším pre ľudskú pokožku. Má antioxidačné účinky, chráni pred pôsobením vonkajších vplyvov, zmierňuje prvé známky starnutia a regeneruje. Po aplikácii je pokožka hodvábne jemná, hydratovaná, zvláčnená a posilnená.

  • PHENETHYL ALCOHOL Organická zlúčenina. V prírode sa vyskytuje ako súčasť silíc, je charakteristická príjemnou kvetinovou vôňou. V kozmetike hrá úlohu konzervačnej látky a vonnej zložky. Nájdeme ho ako súčasť make-upu, dekoratívnej kozmetiky pre líčenie očí, vo výrobkoch osobnej starostlivosti, šampónoch. Je vegan a povolený v bio kozmetike. Hlavnou zložkou ružového oleja. Má vôňu podobnú vôni ruží. Revitalizuje pokožku a je antimikrobiálny.
  • ROSA DAMASCENA FLOWER WATER

    DAMAŠSKÁ RUŽOVÁ VODA
    Získava sa organickým pestovaním. Má zvlhčujúci, mierne antimikrobiálny účinok a je prírodnou vôňou.

  • ROSA FLORIBUNDA CALLUS EXTRACT Extrakt z kmeňových buniek ruží z Čierneho lesa rozpustný v oleji (trvalo udržateľný, moderný a bez GMO spôsob získavania účinných látok z rastlín). Výnimočná aktívna zložka - stimuluje vlastnú produkciu kyseliny hyalurónovej v koži, optimalizuje vodnú rovnováhu pokožky, udržuje pokožku pružnú a podporuje proces bunkovej detoxikácie.
  • SILICA Oxid kremičitý/oxid kremičitý piesok/kyselina kremičitá. Používa sa ako pomocná látka v najrôznejších kozmetických prostriedkoch: ako nosič farebných pigmentov vo farebnej kozmetike, ako protihrudkujúce činidlo v prášku a ako zahusťovadlo v olejových produktoch a maskách.
  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA]

    TEKUTÝ VOSK ZO SEMIEN JOJOBOVÉHO KRÍKA
    Z týchto semienok sa na kozmetické účely lisuje jojobový olej, ktorý sa mylne označuje ako olej, pretože sa zložením jedná o kvapalný vosk. Je bohatý na mono nenasýtené mastné kyseliny, provitamín A a antioxidačný vitamín E. Má hydratačné účinky na vlasy, ktoré vyhladzuje a dodáva im lesk a hebkosť, preto sa môžeme stretnúť s označením "prírodný silikón".

  • SODIUM PCA Sodná soľ pyrrolidonkarboxylovej kyseliny. Sodium PCA je prirodzenou súčasťou našej pokožky, pomáha pokožke s hydratáciou. Do kozmetiky sa pridáva pre svoje schopnosti nadviazať na seba vodu, je výrazne hygroskopický a viaže na seba vodu z okolia. Je tak zložkou, ktorá pokožku hydratuje. Nájdete ho v krémoch alebo vo vlasovej kozmetike.
  • TOCOPHEROL Vitamín E. Tocopherol spadá do prirodzene sa vyskytujúcich antioxidantov označovaných ako vitamín E. Možno ho nájsť v mnohých rastlinných olejoch. Ako antioxidant zabraňuje zažltnutiu. Stabilizuje kozmetiku a chráni pokožku pred voľnými radikálmi, vyvolanými UV žiarením, napríklad aby predišiel predčasnému starnutiu kože.
  • SODIUM POLYPHOSPHATE Tento kondenzačný produkt solí sa používa ako stabilizátor.