-20%

Oční polštářky, veganské obklady ROSE NATURE proti modrému světlu

Rating:
92%
SKU:603211
Běžná cena 773 Kč Akční cena 618 Kč

Chladicí obklady na oči ROSE NATURE přinášejí osvěžující wellness zážitek s ultra-chladivým složením. Komplex tří druhů růží PR³ chrání před modrým světlem a jeho vlivy. Obklady revitalizují a rozjasňují oční okolí.

Dostupnost: Skladem
SKU
603211

VYŽIVUJÍ. CHRÁNÍ. SNIŽUJÍ OTOKY.

Chladicí obklady na oči ROSE NATURE jsou luxusním doplňkem vašeho relaxačního rituálu a nabízejí okamžitou osvěžující úlevu očnímu okolí. Díky jejich mimořádně chladivému složení si můžete dopřát relaxační chvilku, která rozjasní vaše oční okolí. Exkluzivní komplex PR³ – třech druhů růží, funguje jako ochranný štít, který chrání před škodlivými účinky modrého světla, a tím i před viditelnými stresovými reakcemi, jako je podráždění a otoky. Kromě toho podporují buněčnou detoxikaci.

Po použití těchto chladicích obkladů budete mít odpočaté, revitalizované a rozjasněné oční okolí.

Vlastnosti:

  • Chrání před účinky modrého světla.
  • Podporují buněčnou detoxikaci.
  • Snižují otoky v oblasti očí.

Věděli jste?

Paprsky modrého světla pronikají do pokožky ještě hlouběji než UV záření a mohou poškozovat buňky pod kůží, což způsobuje předčasné stárnutí pleti.

Aplikace:

Přiložte gelovou stranu na vyčištěnou pleť pod očima. Po 10 minutách je odstraňte.

Podrobnosti
SKU603211
VýrobceANNEMARIE BÖRLIND
Balení6x2 ks
EAN4011061236389
UrčeníOční krémy, obklady
Typ pletiPleť vystavována modrému světlu, DADO SENS Normální pokožka
Produktová línieROSE NATURE
Napište svou recenzi
Hodnocený produktOční polštářky, veganské obklady ROSE NATURE proti modrému světlu
Vaše hodnocení
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov.
  • AROMA [FRAGRANCE] Na parfumáciu výrobkov všeobecne sa používajú buď éterické oleje, extrakty z bylín a kvetov či ovocia. Ide o nesyntetické parfumácie. Prírodné extrakty a éterické oleje pôsobia nielen ako aromatická zložka, ale podporujú celkový pozitívny účinok výrobku.
  • BENZYL SALICYLATE Benzyl salicylate. Číra bezfarebná tekutina so sladkou kvetinovou vôňou. Prísada, ktorá chráni produkty pred znehodnotením prostredníctvom absorpcie, odrazu alebo rozptylu UV žiarenia. Tieto zložky môžu byť použité aj k ochrane vlasov pred UV žiarením. Maskuje základný zápach, do prípravku sa pridáva za účelom vône.
  • CHONDRUS CRISPUS POWDER [CARRAGEENAN] Karagenan. Prírodná gélová látka získaná z červených a fialových morských rias, pozostávajúca zo zmesi polysacharidov. Používa sa ako zahusťovadlo alebo emulgátor.
  • CITRIC ACID

    KYSELINA CITRÓNOVÁ
    Kyselina citrónová, získaná fermentačným procesom z kukuričného substrátu, je v kozmetickom priemysle neoceniteľná pre svoju schopnosť regulovať pH výrobkov. Taktiež podporuje obnovu kožných buniek, zvyšuje hydratáciu a zlepšuje vzhľad pokožky tým, že odstraňuje odumreté bunky a podporuje svieži vzhľad.

  • CITRONELLOL Prírodná vôňa, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Napr. Lemongrass, geránium, bazalka, harmanček, santalové drevo, levanduľa.
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • LIMONENE Vôňa. Prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Býva rozdelená na L-Limonene a D-Limonene. L-Limonene má terpentýnovou vôňu a nájdeme ho napríklad v silici z borovice alebo mäty piepornej. D-Limonene má sladšie citrónovú vôňu a nájdeme ho v ruži, levanduli alebo citrónovej kôre. V kozmetických prípravkoch ho nájdeme hlavne ako súčasť parfumácie/vône. Ľahko maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, umožňuje lepšie vstrebávanie ostatných látok do pokožky, je protizápalový, antimikrobiálny.
  • LINALOOL Vôňa. Linalool je molekula, ktorá je prirodzene prítomná takmer vo všetkých éterických olejoch. Je bezfarebná, má jemný, čerstvý, kvetinový zápach podobný konvalinkám. Linalool je prítomný v mnohých kvetoch a koreniach. Pokrýva cca 30% zloženie levanduľového éterického oleja. Ďalšími jeho zdrojmi sú koriander, bazalka, tymián, bergamot, šalvia muškátová, kardamóm, ylang-ylang, majorán, rozmarín. Má protizápalový, antibakteriálny a antimykotický účinok.
  • PHENETHYL ALCOHOL Organická zlúčenina. V prírode sa vyskytuje ako súčasť silíc, je charakteristická príjemnou kvetinovou vôňou. V kozmetike hrá úlohu konzervačnej látky a vonnej zložky. Nájdeme ho ako súčasť make-upu, dekoratívnej kozmetiky pre líčenie očí, vo výrobkoch osobnej starostlivosti, šampónoch. Je vegan a povolený v bio kozmetike. Hlavnou zložkou ružového oleja. Má vôňu podobnú vôni ruží. Revitalizuje pokožku a je antimikrobiálny.
  • POTASSIUM SORBATE Sorban draselný. Prirodzene sa vyskytuje v nezrelých plodoch jarabiny. V kozmetických prípravkoch nachádza miesto ako alternatíva parabénov, funguje ako konzervačná látka. Má antimykotické účinky, zabraňuje tak rastu plesní, kvasiniek a húb, zastavuje množenie mikroorganizmov a predlžuje trvanlivosť produktu.
  • ROSA FLORIBUNDA CALLUS EXTRACT

    KMEŇOVÉ BUNKY RUŽE Z ČIERNEHO LESA
    Extrakt z kmeňových buniek ruží z Čierneho lesa rozpustný v oleji (trvalo udržateľný, moderný a bez GMO spôsob získavania účinných látok z rastlín). Výnimočná aktívna zložka - stimuluje vlastnú produkciu kyseliny hyalurónovej v koži, optimalizuje vodnú rovnováhu pokožky, udržuje pokožku pružnú a podporuje proces bunkovej detoxikácie.

  • SODIUM ANISATE Sodná soľ kyseliny anízovej. Je získaná z feniklu alebo bazalky. Má jemnú anízovú vôňu, ale z anízu nemusí nutne pochádzať. Pôsobí proti mikrobiálnemu množeniu, zabraňuje vzniku choroboplodných zárodkov. Používa sa ako vonná látka a zároveň konzervant. Stabilizuje hodnotu pH kozmetiky a má mierny antibakteriálny účinok.
  • SODIUM BENZOATE Sodná soľ kyseliny benzoovej, ktorá sa prirodzene vyskytuje v ovocí - brusniciach, marhuliach, jablkách, hubách, škorici, klinčekoch a čajoch. Používa sa predovšetkým ako konzervant. Má antimikrobiálne účinky, zabraňuje množeniu baktérií, ale nezabíja ich. Je tiež ľahko antimykotický, chráni pred hubami, plesňami a kvasinkami.
  • SODIUM HYDROXIDE Hydroxid sodný sa používa hlavne v dekoratívnej kozmetike a produktoch osobnej hygieny. Medzi hlavné schopnosti Sodium Hydroxide patrí to, že dokáže bez problémov a rýchlo rozpustiť mastné, olejové a maslové bázy, je tak skvelou prísadou predovšetkým do čistiacich produktov.
  • SODIUM LEVULINATE Sodná soľ kyseliny levulínovej je organická kyselina prirodzene sa vyskytujúce v rastlinách. Najčastejšie sa získava deriváciou kukuričného škrobu. Stabilizuje hodnotu pH kozmetiky a má mierny antibakteriálny účinok. Používa sa ako konzervant, teda stabilizuje produkt a predlžujú jeho životnosť. Na pleti pôsobí ako kondicionér. Vykazuje tiež antimikrobiálne účinky.
  • SORBITOL Sorbitol je prírodný cukrový alkohol, ktorý sa najčastejšie získava z kukuričného sirupu, ale prirodzene ho nájdete aj v zrelom ovocí, napríklad v jablku, broskyni alebo v hruške. V kozmetike sa sorbitol používa ako zvlhčujúci prostriedok a tiež ako prirodzené zahusťovadlo. Dokáže vytvoriť priehľadný gél. Má jemne sladkú chuť i vôňu, takže často slúži aj ako súčasť prirodzenej parfumácie. Najčastejšie sa sorbitol používa v mydlách, vo vlasovej kozmetike.
  • TREHALOSE Trehalóza je cukor (disacharid) prirodzene sa vyskytujúci v droždí, hubách, morských riasach a rastlinách. Na koži sa člení podľa enzýmov a má hydratačný účinok. Vďaka schopnosti redukovať pachy sa pridáva do dezodorantov. V kozmetike sa tiež používa pre zvlhčenie pokožky a slúži ako aróma, pretože má jemnú, sladkú vôňu a súčasne potláča horké tóny.
  • ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER Prášok z listov aloe vera, ktorý má hydratačné a upokojujúce účinky na pokožku a pomáha zlepšovať jej textúru.
  • Celulózová guma Je to látka získavaná reakciou prírodnej celulózy, ktorá je hlavnou zložkou stien rastlinných buniek spolu s kyselinou chloroctovou.