Revitalizační hydratační sérum AQUANATURE

Rating:
97%
SKU: 600070
893 Kč
Revitalizační hydratační sérum je vhodné pro nedostatečně hydratovanou i smíšenou pleť. Zabezpečuje intenzivní hydrataci pokožky. Zjemňuje póry a dodává rovnoměrný vzhled pokožky.
Dostupnost: Skladem
SKU
600070

POSILUJE. HYDRATUJE. REVITALIZUJE.

Revitalizační hydratační sérum AQUANATURE System Hydro od certifikované přírodní kosmetiky ANNEMARIE BÖRLIND je určeno jako druhý krok (posílení, tonizace) systematické pleťové péče o nedostatečně hydratovanou pleť kolem 30-tky. Je vhodné i pro smíšenou pleť. Dodává pleti hydrataci a svěží vzhled a připravuje ji na další krok pleťové péče, přičemž zvyšuje účinky následně nanášených produktů.

Obsahuje aloe vera, extrakt ze zelených řas a botanickou kyselinu hyaluronovou - účinné aktivní přírodní látky, které pokožce poskytují intenzivní a dlouhodobou hydrataci. Díky extraktu z vrbovky sérum navíc zjemňuje rozšířené póry.

  • dodává pleti intenzivní hydrataci a posiluje její ochrannou bariéru
  • zjemňuje rozšířené póry a dodává pleti svěžest

Výsledkem používání tohoto kosmetického produktu je zářivá, svěží a hydratovaná pleť připravena na další krok pleťové péče v podobě denního nebo nočního krému.

Aplikace:

Naneste na pokožku pomocí vklepáváním konečky prstů ráno a večer po očištění jako druhý krok pleťové péče Je vhodné i pro lidi s problematickou T-zónou.

Podrobnosti
SKU 600070
Výrobce Börlind GmbH.
Balení 50ml
EAN 4011061214875
Určení Pleťová séra, fluidy
Typ pleti Dehydrovaná pleť, Smíšená pleť
Napište svou recenzi
Hodnocený produktRevitalizační hydratační sérum AQUANATURE
Vaše hodnocení
  • ALCOHOL Čistý, nedenaturovaný etylalkohol, konzumný alkohol. Získaný kvasením rastlín obsahujúcich škrob alebo cukor. Alkohol sa používa ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné zložky. Má tiež osviežujúci, sťahujúci, tonizujúci a konzervačný účinok a stimuluje cirkuláciu.
  • Morské Riasy Extrakt z rias. Hydratačný extrakt zo zelených rias.
  • ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","type":"row","id":"vqluer7","elements":[{"device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","md_size":"","xl_offset_size":"","xl_size":"","lg_offset_size":"","lg_size":"","md_offset_size":"","sm_offset_size":"","sm_size":"","xs_size":"","type":"column","id":"rr373i4","elements":[{"content":"

    Bio aloe vera z ekologického poľnohospodárstva. 100 kg šťavy poskytuje 0,5 kg prášku z aloe usušeného rozprašovaním. Prášok sa nemusí konzervovať. Zvlhčuje a upokojuje pokožku.

    ","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","type":"text","id":"vhd3bcx","history":false}]}]}],"pid":"ygtde22ed96x"}[/mgz_pagebuilder]
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda  je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov. 
  • ARGININE Arginín. Aminokyselina: Aminokyseliny sú stavebné bloky bielkovín a prirodzene sa vyskytujú sa v zvlhčujúcich faktoroch (NMF) ľudskej pokožky. Na pokožke udržiavajú mierne kyslú povrchovú vrstvu (ochranný kyselinový plášť) a viažu vlhkosť.
  • AROMA [FRAGRANCE] Esenciálne oleje, destiláty, parfumy, vonné látky a aromatické látky. Kolektívny termín pre všetko, čo obsahuje vonné látky: od individuálneho éterického oleja až po parfémové kompozície zložené z mnohých rôznych vonných látok.
  • BENZYL SALICYLATE Benzyl salicylate. Číra bezfarebná tekutina so sladkou kvetinovou vôňou. Prísada, ktorá chráni produkty pred znehodnotením prostredníctvom absorpcie, odrazu alebo rozptylu UV žiarenia. Tieto zložky môžu byť použité aj k ochrane vlasov pred UV žiarením. Maskuje základný zápach, do prípravku sa pridáva za účelom vône.
  • CHONDRUS CRISPUS POWDER [CARRAGEENAN] Karagenan. Prírodná gélová látka získaná z červených a fialových morských rias, pozostávajúca zo zmesi polysacharidov. Používa sa ako zahusťovadlo alebo emulgátor.
  • CITRIC ACID Kyselina citrónová. Získaná fermentáciou zo substrátu kukurice. Používa sa na reguláciu hodnoty pH v kozmetike.
  • EPILOBIUM FLEISCHERI FLOWER / LEAF / STEM EXTRACT Extrakt z Vŕbovky je bohatý na flavonoidy. Má vynikajúce protizápalové účinky, zmatňuje, reguluje produkciu mazu, sťahuje póry a zlepšuje celkový vzhľad pleti. Vďaka obsahu antioxidantov ju chráni pred starnutím.
  • GALACTOARABINAN Polysacharid / filmotvorný prostriedok, získavaný zo smrekovca. Stabilizovaná emulzia, vytvára ochranný film na pokožku a vlasy.
  • GERANIOL Geraniol je prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách (napríklad geranium, citronela alebo ylang ylang). Používa sa predovšetkým pre svoju sladko ružovú vôňu. Jedná sa o prírodný produkt. V prírodnej kozmetike sa prevažne vyskytuje ako súčasť esenciálnych olejov. Maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, funguje ako výborný antioxidant, má antiseptické a protirakovinové účinky.
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • LACTIC ACID Kyselina mliečna. Vzniká fermentáciou baktérií, ktoré sa nachádzajú v ovocí alebo zelenine. Je to jedna z AHA kyselín, má teda exfoliačné schopnosti. Redukuje prvé známky starnutia ako vrásky aj pigmentové škvrny a zjednocuje farebný tón pleti. Okrem iného upravuje pH produktu, pleti i vlasov. Tiež má hydratujúce a zvlhčujúce účinky.
  • LIMONENE Vôňa. Prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Býva rozdelená na L-Limonene a D-Limonene. L-Limonene má terpentýnovou vôňu a nájdeme ho napríklad v silici z borovice alebo mäty piepornej. D-Limonene má sladšie citrónovú vôňu a nájdeme ho v ruži, levanduli alebo citrónovej kôre. V kozmetických prípravkoch ho nájdeme hlavne ako súčasť parfumácie/vône. Ľahko maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, umožňuje lepšie vstrebávanie ostatných látok do pokožky, je protizápalový, antimikrobiálny.
  • LINALOOL Vôňa. Linalool je molekula, ktorá je prirodzene prítomná takmer vo všetkých éterických olejoch. Je bezfarebná, má jemný, čerstvý, kvetinový zápach podobný konvalinkám. Linalool je prítomný v mnohých kvetoch a koreniach. Pokrýva cca 30% zloženie levanduľového éterického oleja. Ďalšími jeho zdrojmi sú koriander, bazalka, tymián, bergamot, šalvia muškátová, kardamóm, ylang-ylang, majorán, rozmarín. Má protizápalový, antibakteriálny a antimykotický účinok.
  • MARIS SAL [SEA SALT] Soľ z Mŕtveho mora. Obsahujúce minerály a stopové prvky starostlivo upokojujú a hydratujú pokožku. Ľahko odmasťuje, odstraňuje odumreté kožné bunky a nečistoty. Pokožka je potom spevnená, jemná, upokojená a pomáha v nej udržiavať ideálnu mieru vlhkosti.
  • MENTHYL LACTATE Menthyl laktát. Vyrába sa z mentolu a kyseliny mliečnej. Má chladivý účinok, aký má mentol.
  • POLYGLYCERYL-5 LAURATE Emulgátor z obnoviteľných surovín: rastlinný glycerín a rastlinná kyselina laurová.
  • POTASSIUM SORBATE Sorban draselný. Prirodzene sa vyskytuje v nezrelých plodoch jarabiny. V kozmetických prípravkoch nachádza miesto ako alternatíva parabénov, funguje ako konzervačná látka. Má antimykotické účinky, zabraňuje tak rastu plesní, kvasiniek a húb, zastavuje množenie mikroorganizmov a predlžuje trvanlivosť produktu.
  • SODIUM HYALURONATE Sodná soľ kyseliny hyalurónovej. Hyaluronát sodný má vynikajúcu schopnosť viazať vodu. Zvlhčuje a vyhladzuje. Pre spoločnosť BÖRLIND pochádza výlučne z biotechnologickej výroby, udržateľných, vegánskych zdrojov a bez GMO (geneticky modifikované organizmy), v ktorých sa rastlinný materiál a etanol fermentujú pomocou baktérií mliečneho kvasenia.
  • SODIUM LACTATE Sodná soľ kyseliny mliečnej. Súčasťou prirodzených hydratačných faktorov pokožky. Má hydratačné účinky. Má hydrofilné vlastnosti, býva tak v kozmetike používaný ako náhrada glycerínu. Pomáha zvlhčovať a hydratovať pokožku. Má aj antioxidačné a konzervačné vlastnosti.
  • SODIUM PCA Sodná soľ pyrrolidonkarboxylovej kyseliny. Sodium PCA je prirodzenou súčasťou našej pokožky, pomáha pokožke s hydratáciou. Do kozmetiky sa pridáva pre svoje schopnosti nadviazať na seba vodu, je výrazne hygroskopický a viaže na seba vodu z okolia. Je tak zložkou, ktorá pokožku hydratuje. Nájdete ho v krémoch alebo vo vlasovej kozmetike.
  • SORBITOL Sorbitol je prírodný cukrový alkohol, ktorý sa najčastejšie získava z kukuričného sirupu, ale prirodzene ho nájdete aj v zrelom ovocí, napríklad v jablku, broskyni alebo v hruške. V kozmetike sa sorbitol používa ako zvlhčujúci prostriedok a tiež ako prirodzené zahusťovadlo. Dokáže vytvoriť priehľadný gél. Má jemne sladkú chuť i vôňu, takže často slúži aj ako súčasť prirodzenej parfumácie. Najčastejšie sa sorbitol používa v mydlách, vo vlasovej kozmetike.
  • TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT [HYALURONIC ACID] Tiež známy ako "snehová huba". Liečivá a jedlá huba známa v Japonsku a Číne. Chemická štruktúra tohto extraktu je veľmi podobná štruktúre kyseliny hyalurónovej. Má rovnaký hydratačný a vyhladzujúci účinok v kozmetike. Obsahuje vysoké percento minerálov a stopových prvkov. Obsiahnuté polysacharidy stimulujú imunitný systém, majú protizápalový a antialergický efekt.
  • XANTHAN GUM Xanthan. Polysacharid, ktoré produkujú mikroorganizmy z rastlinných substrátov, ktoré obsahujú cukor. Gél/zahusťovadlo, stabilizátor emulzií. Xantanová guma je látka prírodného pôvodu. Vyrába sa fermentáciou kukuričného škrobu s baktérií Xanthomonas campestris. Na pleť pôsobí hydratačne. Je vhodnejšia na suchší typ pleti, kde spomaľuje a bojuje proti šupinateniu. Tiež zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a vytvára ochranný film.
  • CODIUM FRAGILE EXTRACT Extrakt z rias. Extrakt zo zelených rias je bohatý na minerály a hydratuje pokožku. Tiež chráni pred voľnými radikálmi a tým aj pred predčasným starnutím pokožky.