Peeling s ovocnými kyselinami

Rating:
100%
SKU: 600989
725 Kč
Peeling díky enzymům v aktivní formě výrazně zjemňuje a omlazuje pleť. Pro jasný, zářivý a rovnoměrnější vzhled pokožky. Vhodný i na citlivou pokožku.
Dostupnost: Skladem
SKU
600989

ZJEMŇUJE. VYŽIVUJE STIMULUJE.

Přírodní peeling od kosmetické značky Annemarie BÖRLIND má netradiční, ale příjemnou gelovou konzistenci. Obsahuje ovocné kyseliny a rostlinné extrakty, které důkladně no velmi šetrně odstraňují odumřelé kožní buňky a nečistoty. Obsahuje extrakt z borůvky, která má hydratační a anti-agingové účinky na pokožku. A také extrakt z javorového sirupu z ekologického zemědělství, který díky vysokému obsahu cukru a minerálů pleť zvlhčuje a vyživuje. Tento přírodní peeling poskytuje pokožce i další přidanou hodnotu - stimuluje proces obnovy pokožky, optimalizuje a celkově zjemňuje její vzhled. Výsledkem je nejen čistá, ale i jemnější, hebčí a pružnější pokožka. Kosmetický přípravek je vhodný pro všechny typy pleti a ideální pro mastnou pleť a pleť se sklonem k tvorbě akné.

Aplikace:

Používejte jednou týdně na vyčištěnou pleť. Naneste, nechte působit 5 až 10 minut a poté opláchněte vlažnou vodou. Bezpodmínečně se vyhýbejte kontaktu s očima a rty. Pokračujte v péči o pleť obvyklým způsobem nebo podle potřeby použijte pleťovou masku.

Podrobnosti
SKU 600989
Výrobce Börlind GmbH.
Balení 30ml
EAN 4011061219092
Určení Peelingy
Typ pleti Mastná pleť, Smíšená pleť
Napište svou recenzi
Hodnocený produktPeeling s ovocnými kyselinami
Vaše hodnocení
  • ACER SACCHARUM EXTRACT [SUGAR MAPLE] Extrakt z javorového sirupu z ekologického poľnohospodárstva. Má hydratačný účinok vďaka obsahu cukru a minerálov.
  • AQUA [WATER] Pramenitá voda, ktorá vyviera z hĺbky 165 m v Čiernom lese v Nemecku. Voda  je nechlorovaná a prirodzene čistá, plná minerálov a stopových prvkov, ktoré majú podporné procesy pre pleť. Jej funkciou je zvlhčovať povrch pokožky a pôsobiť ako rozpúšťadlo pre rozpustné zložky a rastlinné extrakty vo vode. Táto pramenitá voda vytvára unikátny základ produktov. 
  • AROMA [FRAGRANCE] Esenciálne oleje, destiláty, parfumy, vonné látky a aromatické látky. Kolektívny termín pre všetko, čo obsahuje vonné látky: od individuálneho éterického oleja až po parfémové kompozície zložené z mnohých rôznych vonných látok.
  • BENZYL ALCOHOL Benzyl alkohol. Bezfarebný, nedenaturovaný etylalkohol, získaný fermentáciou rastlín s obsahom škrobu alebo cukru, prirodzená zložka napr. jasmínu a hyacintu. Alkohol je nasadený ako rozpúšťadlo pre extrakty a rôzne účinné látky, zvýrazňuje vôňu. Má tiež osviežujúci, adstringentný (sťahujúci), tónovací a konzervačný účinok a tiež stimuluje krvný obeh.
  • Mliečne Tenzidy Aktívna čistiaca látka / povrchovo aktívna látka. Veľmi mierna a veľmi ľahko biologicky rozložiteľná povrchovo aktívna látka rastlinného pôvodu (na báze kokosového oleja a glukózy).
  • Ci 77491 [Iron Oxides] CI 77491 = Červenohnedá farba. Oxidy železa sú jedny z najčastejších prírodných farbív používaných pre výrobu prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Ide v podstate o drvené minerály, ktoré je možné nájsť voľne v prírode. Pre kozmetické využitie sa vyrábajú väčšinou v laboratóriach, aby bola zaistená čistota minerálu a taktiež farba. Sú vhodné pre použitie na citlivú pleť, sú čisto prírodné a nezaťažujú pleť.
  • CITRIC ACID Kyselina citrónová. Získaná fermentáciou zo substrátu kukurice. Používa sa na reguláciu hodnoty pH v kozmetike.
  • CITRUS AURANTIUM DULCIS FLOWER WATER [ORANGE] Extrakt z červeného pomaranča. Prírodná vôňa so stimulačným účinkom. Tento výťažok obsahuje vzácne dôležité látky rastlinného pôvodu, ako napríklad flavonoidy a vitamíny, a používa sa aj v potravinách.
  • DEHYDROXANTHAN GUM Dehydroxanthan. Získavá sa zo xantánovej gumy (tá sa vyrába fermentáciou kukuričného škrobu). Je to polysacharid, v kozmetike sa používa ako prírodná varianta siliónu. Používa sa ako zahusťovadlo, má gélovitú konzistenciu. Zlepšuje naviazanie vody a oleja. Viaže vlhkosť, vytvára ochranný film a stabilizuje štruktúru prípravkov.
  • GERANIOL Geraniol je prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách (napríklad geranium, citronela alebo ylang ylang). Používa sa predovšetkým pre svoju sladko ružovú vôňu. Jedná sa o prírodný produkt. V prírodnej kozmetike sa prevažne vyskytuje ako súčasť esenciálnych olejov. Maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, funguje ako výborný antioxidant, má antiseptické a protirakovinové účinky.
  • GLYCERIN Súčasť všetkých tukov a olejov. Má hydratačné účinky. Pre BÖRLIND je získavaný výhradne z rastlinného oleja.
  • LIMONENE Vôňa. Prirodzene sa vyskytujúca látka podobná alkoholu, ktorú nájdeme v mnohých rastlinách. Býva rozdelená na L-Limonene a D-Limonene. L-Limonene má terpentýnovou vôňu a nájdeme ho napríklad v silici z borovice alebo mäty piepornej. D-Limonene má sladšie citrónovú vôňu a nájdeme ho v ruži, levanduli alebo citrónovej kôre. V kozmetických prípravkoch ho nájdeme hlavne ako súčasť parfumácie/vône. Ľahko maskuje prirodzený zápach neparfumovaných zložiek, umožňuje lepšie vstrebávanie ostatných látok do pokožky, je protizápalový, antimikrobiálny.
  • LINALOOL Vôňa. Linalool je molekula, ktorá je prirodzene prítomná takmer vo všetkých éterických olejoch. Je bezfarebná, má jemný, čerstvý, kvetinový zápach podobný konvalinkám. Linalool je prítomný v mnohých kvetoch a koreniach. Pokrýva cca 30% zloženie levanduľového éterického oleja. Ďalšími jeho zdrojmi sú koriander, bazalka, tymián, bergamot, šalvia muškátová, kardamóm, ylang-ylang, majorán, rozmarín. Má protizápalový, antibakteriálny a antimykotický účinok.
  • MICA Sľuda. Prírodná minerálna látka, ktorá sa už po stáročia používa na kozmetické účely. Používa sa predovšetkým v dekoratívnej kozmetike, kde produktom dodáva lesk a trblietanie. Keď je potiahnutá oxidom titaničitým, je známa ako "perleťový pigment". Má označenie CI 77019. Ako sľuda je označovaná skupina horninotvorných minerálov (kremičitanov). Je to úplne stabilná látka, nemenná v akomkoľvek prostredí, neprestupuje pokožkou, nedráždi ju a nie sú na ňu alergie.
  • VACCINIUM MYRTILLUS FRUIT EXTRACT Extrakt z čučoriedok. Má antioxidačný účinok, takže chráni pred voľnými radikálmi a pôsobí proti predčasnému starnutiu pokožky, súvisiacim so životným prostredím.
  • XANTHAN GUM Xanthan. Polysacharid, ktoré produkujú mikroorganizmy z rastlinných substrátov, ktoré obsahujú cukor. Gél/zahusťovadlo, stabilizátor emulzií. Xantanová guma je látka prírodného pôvodu. Vyrába sa fermentáciou kukuričného škrobu s baktérií Xanthomonas campestris. Na pleť pôsobí hydratačne. Je vhodnejšia na suchší typ pleti, kde spomaľuje a bojuje proti šupinateniu. Tiež zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a vytvára ochranný film.
  • SODIUM POLYPHOSPHATE Tento kondenzačný produkt solí sa používa ako stabilizátor.
  • POLYGLYCERYL-10 LAURATE Ester kyseliny laurovej a Polyglycerinu-10, je rastlinného pôvodu. Táto látka slúži ako zahusťovadlo, používa sa pre zlepšenie konzistencie kozmetických produktov a pridáva sa tiež do prostriedkov určených na umývanie (povrchovo aktívna látka). Pomáha pokožku zmäkčovať a zjemňovať, udržuje jej prirodzenú pevnosť a pružnosť a zlepšuje jej ochranu pred vysušením.
  • BABASSU OIL POLYGLYCERYL-4 ESTERS Extrakt z Palma Babussu (Orbignya oleifera). Tieto plody obsahujú semená, ktoré sú lisované za studena, aby sa z nich získal bledožltý olej, bohatý na mastné kyseliny alebo babussu maslo. Je etickou alternatívou k oleju palmovému alebo kokosovému. Výborne emulguje, vyznačuje sa silným antioxidačným potenciálom. Je vhodný pre ošetrenie suchej, hrubej, lúpajúcej sa kože, kožných prasklín a do anti-agingových prípravkov starostlivosti o pleť.
  • BABASSU OIL POLYGLYCERYL-4 ESTERS Emulgátor získaný z oleja babassu kombinuje vodu s olejom.